P
poeto8 yıl önce
life is life and death is death
"life is life, and death is death, but who can tell the difference?" stronghold crusader 2'den bir alıntı.
P
poeto8 yıl önce
eksileyin ulan ibneler
gireceği cesur entry neticesinde eksici ibnelerin saldırısına uğrayacağından emin olan yazarın entrynin sonuna eklemesi gereken adrese teslim nottur. not: cesur bir entry değildir.
P
poeto8 yıl önce
sözlükte arama yaparken son harfin görünmemesi
misal: "araba" yazıyorum ve çıkan sonuç "arab". haliyle başlık açarken çok hata yaptırıyor bana bu durum. illa yazdığımız kelimenin peşine bir boşluk koyacağız ki doğru sonucu elde edelim sözlüğe iphone/safari kullanarak giriyorum, belki sorun sad… devamını gör
P
poeto8 yıl önce
sözlükte arama yaparken son harfin görünmemesi
misal: "araba" yazıyorum ve çıkan sonuç "arab". haliyle başlık açarken çok hata yaptırıyor bana bu durum. illa yazdığımız kelimenin peşine bir boşluk koyacağız ki doğru sonucu elde edelim sözlüğe iphone/safari kullanarak giriyorum, belki sorun sad… devamını gör
P
poeto9 yıl önce
sigarayı bıraktıktan sonra başa gelenler
-sabahları daha rahat uyanmak. -merdivenleri koşarak çıkabilmek~neden koşulur bilinmez~. -daha parlak bir cilt. -kokusuz eşyalar, kokusuz ev. -tütünsüz çanta. -çantada daha fazla boşluk, cüzdanda daha fazla para. -birkaç kilo fazlalık. -hafif … devamını gör
P
poeto9 yıl önce
sigarayı bıraktıktan sonra başa gelenler
-sabahları daha rahat uyanmak. -merdivenleri koşarak çıkabilmek~neden koşulur bilinmez~. -daha parlak bir cilt. -kokusuz eşyalar, kokusuz ev. -tütünsüz çanta. -çantada daha fazla boşluk, cüzdanda daha fazla para. -birkaç kilo fazlalık. -hafif … devamını gör
P
poeto9 yıl önce
kedi alacak yazarlara tavsiyeler
evine kedi almayı düşünen yazarlara, halihazırda evinde kedi besleyen yazarlar tarafından verilecek tavsiyelerdir. `not:` olm kedi almayı düşünmüyorum, hatun da değilim. aklınıza kazımayın nicki uğraştırmayın beni. keraneciler sizi ehehee.
P
poeto9 yıl önce
fb nin önümüzdeki 5 sene lige ambargo koyması
(bkz: koyamadı)
P
poeto9 yıl önce
sözlüğe 90 lardan bir şeyler bırak
(img:#1154562)
P
poeto9 yıl önce
kucağa oturup bu gece benimsin diyen kız
(img:#1362412)
P
poeto9 yıl önce
sözlüğe 90 lardan bir şeyler bırak
(img:#1154562)
P
poeto9 yıl önce
yaban kedisi
Kedigillerden, kırçıl renkli, 60 cm uzunluğunda bir memeli türü (Felis silvestris).
© copyright 2005 - 2026