bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi16
- sırrı süreyya önder28
- az veren candan cok veren maldan5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- damarsız tüysüz manisa yaprağı4
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- herkesin kendini zeki sanması4
- sözlükteki linç kültürü12
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- silver ile evlenecek erkek53
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- askerlik anıları2
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sedef hastalığı4
- alman turistlere turist rehberliği4
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- deccaliyet çağı5
- bizim uygulamamız bu şekilde2
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- güne bir şarkı bırak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- supernatural3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sarapci koala59
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki bayan azlığı6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
entry'ler (146)
artık hiçbir şeyin tat vermemesi ve benim farklı heyecanlar arayışına girme durumum. her şey rutin olmaya başladı artık. işe git, eve gel, karının dırdırını çek, çocuklara bak. dayanamıyorum artık zaten liseden hoşlandığım bir erkek arkadaşım vardı. ona açılmayı düşünüyorum.
bunu hep hayal etmişimdir. umarım bir gün ben de ağlayan bir kızı mehtaba karşı omzuma dayayıp teselli ederim.
Muhteşem bir dizi ve muhteşem bir final. izlediğim en iyi 3 dizi arasına rahatlıkla girdi.
belki bekareti bozulmayacak şekilde yaptığı faaliyetler olabilir. ve bunu anlamak için somut bir delil ortada yoktur. bu bence kişinin güvenine ve vicdanına kalmıştır.
çubuk kraker çok ucuz bence. hele baharatlı olanı yok mu offf onun dibinde kalanları dil atarak yerdim. hala da yiyorum.
Bakın arkadaşlar burada kimse türbanı kötülemiyor. sadece asıl anlatmak istenileni tam olarak kimse anlatamıyor. durum şu ki türban takan bir kadın kendince dini gerekliliğini yerine getirmiş oluyor. ama şu an öyle bir şey var ki türban takan kadınların bazılarının yüzlerindeki boya tek katlı bir evi boyamaya yetecek miktardadır. veya kafasına türban geçirip kısa paça dar pantolon giyen ve dini gerekliliğini yerine getirdiğini sanan kadınlar var. özellikle üniversitelerde bunlardan bolca bulabilirsiniz. kesinlikle genelleme yapmıyorum. gerçekten dinini yaşamak isteyen, düzgün giyinen kadınlar da var ve bence bu durumu konuşması gereken kişiler de onlar. çünkü böyle giyinen kadınlar, düzgün giyinen kadınları karalıyorlar. Tabi ki de ben kimsenin ne giyinip giyinmeyeceğine karışamam ve asla fiziksel bir tepki göstermem. lakin benim düşüncem budur. sadece etrafınızı biraz gözetleyip analiz yapmanız yeterlidir. özellikle bakın özellikle diyorum üniversiteye gidenler bu durumu daha rahat gözlemleyebilirler.
yıkıkların kralıdır. belki asosyal değildir ama aradığı kızı bulamaz.
konuşurken gözlerimin içine bakması, yeri geldiğinde gülmesini ve kızmasını bilmesi, sohbet esnasında telefonuyla uğraşmak yerine telefonunu bir kenara bırakıp sizinle sohbet etmesi gibi şeyler bana bir kızın samimi olduğunu gösterir.
ben bu burca duygusal yıkık adını verdim. evet duygusaldır yengeç burcu ama yıkıktır.
erkin koray-şaşkın çalıyor şu anda.
Dgs'ye girip dört yıllığa tamamlamıştır.
"kedö" olabilir. kedicikler örgütü.
aynen ya bunlar da yeni türediler he.
5 sezon Breaking Bad izledim yine de anlamadım nasıl basit bu yahu.
Benim aklıma çemen, yaprak sarması, kebap, taşhan, bat ve vişne geliyor.
benim şu an sağ elimde mouse sol elimde de biberon var.
adnan oktar tek atar net.
nedenini tam anlamadığım bir sebepten ötürü türbanlı kızlar bana daha çekici geliyorlar ya da onlar daha çekici giyiniyorlar. türban takmanın amacı çekici olmak mıdır ? kafamda deli sorular.
bir yıl boyunca att okuyan bir arkadaşla aynı yerde kaldıktan sonra bunu anladığım durum.
sanki böyle olması gerekiyormuş da olmamış gibi bir durum.