bugün
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- uludağ sözlük için öneriler6
- yakışıklı erkeklerin gay olması7
- queen feristah9
- true çaylak olsun kampanyası13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor5
- online yazarlar neden yazmıyor11
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- misafirlikte tuvalete gitmek4
- tarık tarcan4
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor13
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- debe'nin nick altı entry dolması4
- yılbaşına az kalması6
- havanın kapaması2
- yapay zeka moderatörü3
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak7
- ceviz'ye yiğenim ceviz'ye yiğenim2
- velvet57
- gocu22
- sözlük yazarlarının çayları9
- poker face2
- bir carlsberg içip diyeti bozmak2
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- yeni parti39
- tamer karadağlı2
- device connected3
- parmak patates vs elma dilim patates10
- alma mater yuzır3
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- sözlük kezoları9
- atakürtçüler3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- sağanak yağmur altında diz çöküp ağlamak2
- sanat sepet tayfa2
- güvenilir yazar5
- arabayı yavaş süren tipler4
- psikopat erkek seven kızlar7
- katatespizartmasi19
- ilgi isteyen kız4
- havanın buz gibi olması6
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- mercimek çorbası6
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en son ne zaman altınıza işediniz2
entry'ler (11)
ankara nın memur ve öğrenci semtlerinden biri. nispeten ucuz olduğu ve birçok fakülteye yakın ya da ulaşım kolay olduğu için öğrenciler tarafından tercih sebebidir.
sevdiğim filmleri ikinci defa izlemek gibi bir alışkanlığım var. tamam film fena değildi ama ikinci ikinci defa izlenecek bir film değil. fazla klişe ve balon bir film. zaman geçirmelik.
ilber ortaylı nın osmanlı yı yeniden keşfetmek adlı dizisinin üçüncü kitabı. osmanlının yönetimi, millet sistemi, hukuk sistemi... konularında açıklamalarda bulunuyor ortaylı. kitabın dili akıcı olsa da anlatımının dağınık olduğunu düşünüyorum. zira 16. yy dan bahsederken birden 18. yy a oradan da başka bir konuya geçebiliyor yer yer.
düzenli kullanımda kırık oluşumunu minimuma indiren, kuru saçlar için olmazsa olmaz saç ürünü.
üniversitenin bittiği işe koyulduğun yaştır ki genelde 22 - 25 yaş arasına tekabul eder.
zamanını doldurmuş insanlar bir hayli yer kaplıyorsa gerekli eylemdir. ara sıra temizlik iyidir.
iki taraf da yetişkinse sorun teşkil etmeyendir. beş yaş nedir ki, taraflardan biri beş yıl erken gelmiş işte hayata ne yapalım.
rezil edilen meslektir. bu işi yapmak için yanıp tutuşan, yetenekli öğretmenler işsiz dolaşırken, milli eğitimde kıç büyüten, okuduğu tek kitap kpss yi kazanmak için eğitim bilimleri kitabı olan yığınla öğretmen bulunmakta. bu durum cidden insanın içini acıtıyor, artık isyan aşamasına gelip milli eğitim seçeneğini kafadan çıkartıyorsunuz.
tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yer misali, her başarısızlıktan sonra yoluma çıkan, beni sahiplenen şehir.
saçlarını kıskandığım erkektir. eğer o saç göğüs hizasını geçiyorsa ve sağlıklıysa çok pis nazar atıyorum haberiniz ola.
jehan barbur un en güzel şarkılarından biri. normale dönme ihtimalini çalan, beklentileri bir bir yok eden hayata karşı sitem. bilenebilirdim oysa.