bugün
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- friedrich hegel la bi cay icek14
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlüğün en harbi kızı8
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- migros'a sorulacak tek soru24
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- israile atom bombası atmak8
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- okul zorunluluğu2
- osuruktan şiirler61
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- geceye bir şarkı bırak10
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- michel foucault3
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- tadej pogacar2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- manyak olmaya karar verdim3
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- persac2
- victor osimhen20
- evde soğuk kahve yapımı7
- kadın2
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- mutlu ama uzak olsun12
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- alparslan kuytul15
- bilinçaltı algılama6
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11

Banka promosyonu haram diye fetva veren hocalar daha çok promosyon parası istiyoruz diye örgütlenip eylem yapmişlar. Ne günlere kaldık ya.
(img:#2399575)

sigarayı bırakmak için kullanılan, çeşitli boyutlarda olan ve boyutuna göre hergün vücuda belli oranlarda nikotin veren bant. alakalı olaraktan (bkz:zyban)

mutfak aletleri üreten japon firma. tost makinası, fritöz, kahve makinası, mutfak robotu...
http://www.zojirushi.com/

Ömür boyu garanti veren pahalı ama bir o kadar da başarılı bir termos markası.
Bir tane aldım çok memnunum 12 saat sıcak ve soğuk tutma kapasitesi var. Piknikte, doğa yürüyüşünde vs. Oldukça başarılı.
Saygılar sunuyorum azizim...

Alman ve Türk fiberi olarak halk arasında adlandırılan tesbihtir. Türk fiberi çekildikçe kararır, damarları yok olur ve parlar. Alman fiberi ise çekildikçe kızıllaşır ve parlar. Yeni ortalama bir fiber tesbihin fiyatı 10, 15 liradır. Tesbihin rengi d… devamını gör

Ucundaki `lüle` içine `tütün` konulan ve yakılarak dumanı çekilen `kısa`, `çubuk` biçimindeki tütün içme aracı.

kariyerine 1989 yılında [bkz]levent kırca [/bkz] için muzaffer abayhan'la birlikte yazdığı [bkz]gereği düşünüldü [/bkz] isimli oyunla başlayan 1967 doğumlu yazar, yönetmen, oyuncu.

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

Bir çok kahve denedim. Açık ara bir numara kahve bu millet. Tabi ben sadece Türk kahvesi tüketiyorum. Diğerleri için nasıl olur bilmiyorum. Tekin tatlıcıoğlu kahve.
(img:#2352678)

Çiftetelli kahve denediniz mi? Ben bir kafedeki kahveyi çok beğeniyordum. Bugün markasını sordum ve bu cevabı aldım. Genelde kurukahveci Mehmet efendi içerim. Sertliği ve yoğunluğu beni yakalıyor. Çiftetelli de sert ama tatlı. Belki de barista'nın el… devamını gör

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

tarkan filmlerinde oynayan, vücudu güzel bir oyuncu. ismi slav ismi gibi gelse de kendisi isveçli'dir.
oynadığı bazı filmler için;
(bkz:Tarkan Altin madalyon)
(bkz:Tarkan Viking kani)
(bkz:Tarkan gümüs eyer)

tweetlerden okuduğum üzere bu hafta fatmagül,kuzey-güney efendime söyliyim feriha izlenmiş..
artık doktorların pabucu dama atıldı..