bugün
P
pilot kalemdar1 yıl önce
imamların promosyon eylemi
Banka promosyonu haram diye fetva veren hocalar daha çok promosyon parası istiyoruz diye örgütlenip eylem yapmişlar. Ne günlere kaldık ya. (img:#2399575)
P
pilot kalemdar1 yıl önce
cumartesi filmi
(img:#2395165) Bkz: tanrılar çıldırmış olmalı.
P
pilot kalemdar1 yıl önce
unutulmaz twitler
Başlıyoruz. (img:#2381305)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
sözlük yazarlarının burunları
en asil duygunun burunlarıdır.
P
pilot kalemdar2 yıl önce
nikotin bandı
sigarayı bırakmak için kullanılan, çeşitli boyutlarda olan ve boyutuna göre hergün vücuda belli oranlarda nikotin veren bant. alakalı olaraktan (bkz:zyban)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
gece yazıp gündüz yazmayan erkek
`batman` tadında takılıyordur anlaşılan. ~swh~
P
pilot kalemdar2 yıl önce
zojirushi
mutfak aletleri üreten japon firma. tost makinası, fritöz, kahve makinası, mutfak robotu... http://www.zojirushi.com/
P
pilot kalemdar2 yıl önce
stanley termos
Ömür boyu garanti veren pahalı ama bir o kadar da başarılı bir termos markası. Bir tane aldım çok memnunum 12 saat sıcak ve soğuk tutma kapasitesi var. Piknikte, doğa yürüyüşünde vs. Oldukça başarılı. Saygılar sunuyorum azizim...
P
pilot kalemdar2 yıl önce
fiber tesbih
Alman ve Türk fiberi olarak halk arasında adlandırılan tesbihtir. Türk fiberi çekildikçe kararır, damarları yok olur ve parlar. Alman fiberi ise çekildikçe kızıllaşır ve parlar. Yeni ortalama bir fiber tesbihin fiyatı 10, 15 liradır. Tesbihin rengi d… devamını gör
P
pilot kalemdar2 yıl önce
anonim hesap
Sürekli aynı başlıkları baştan açtığı için bazen adamı deli ediyor .
P
pilot kalemdar2 yıl önce
pipo
Ucundaki `lüle` içine `tütün` konulan ve yakılarak dumanı çekilen `kısa`, `çubuk` biçimindeki tütün içme aracı.
P
pilot kalemdar2 yıl önce
yeşilçamın en iyi üçlüleri
Deve ömer piç rıza horoz ali. (img:#2354486)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
yılmaz erdoğan
kariyerine 1989 yılında [bkz]levent kırca [/bkz] için muzaffer abayhan'la birlikte yazdığı [bkz]gereği düşünüldü [/bkz] isimli oyunla başlayan 1967 doğumlu yazar, yönetmen, oyuncu.
P
pilot kalemdar2 yıl önce
kuka tesbih
Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör
P
pilot kalemdar2 yıl önce
sağlam kahve markaları
Bir çok kahve denedim. Açık ara bir numara kahve bu millet. Tabi ben sadece Türk kahvesi tüketiyorum. Diğerleri için nasıl olur bilmiyorum. Tekin tatlıcıoğlu kahve. (img:#2352678)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
şişecam
genel müdürü `doğan arıkan` oluyor.
P
pilot kalemdar2 yıl önce
cüneyt arkın
Taslari doverek dunyayi kurtaran ilk insan. Trambolin in mucidi. (img:#181606)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
kahve gurmelerine soru
Çiftetelli kahve denediniz mi? Ben bir kafedeki kahveyi çok beğeniyordum. Bugün markasını sordum ve bu cevabı aldım. Genelde kurukahveci Mehmet efendi içerim. Sertliği ve yoğunluğu beni yakalıyor. Çiftetelli de sert ama tatlı. Belki de barista'nın el… devamını gör
P
pilot kalemdar2 yıl önce
kuka tesbih
Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör
P
pilot kalemdar2 yıl önce
bursa acil
(img:#2345287)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
eva bender
tarkan filmlerinde oynayan, vücudu güzel bir oyuncu. ismi slav ismi gibi gelse de kendisi isveçli'dir. oynadığı bazı filmler için; (bkz:Tarkan Altin madalyon) (bkz:Tarkan Viking kani) (bkz:Tarkan gümüs eyer)
P
pilot kalemdar2 yıl önce
putin
(bkz:vladimir putin )
P
pilot kalemdar2 yıl önce
twitter tespitleri
tweetlerden okuduğum üzere bu hafta fatmagül,kuzey-güney efendime söyliyim feriha izlenmiş.. artık doktorların pabucu dama atıldı..
P
pilot kalemdar2 yıl önce
ibrahim haskoloğlu
Boş yapan haberci. kişisel duygularının gazeteciliğinin önüne geçmesine izin veriyor. Haberlere yorum katamazsın o zaman git fenoluk yap.
© copyright 2005 - 2026