bugün
- çalışmak özgürlük müdür4
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- bu saatte yemek yemek4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- sebahattin şirin14
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- mony tontana3
- ekşi sözlük referans18
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- dümbük2
- tenis oynayan erkek4
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- çerçeve yasa23
- su tabancasından su içen çocuk4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları3
- sözlüğün kapanması4
- cıvık çift3
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- havanın bir milyon derece olması2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- kalp krizi8
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- anın görüntüsü15
- nokia 32102
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- burçlara inanmak3
- bir bela geliyor3
- romelu lukaku7
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- karpuz yiyen erkek2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- profilini gizli tutma nedeni9
- kendini kulaklardan tutup havaya kaldırmak2
- eski türkiye5
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- türk milletine kurulan pusu7
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- arkadaşlar bana müsaade2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- eksi oy alan tanımları siliyorum2

Banka promosyonu haram diye fetva veren hocalar daha çok promosyon parası istiyoruz diye örgütlenip eylem yapmişlar. Ne günlere kaldık ya.
(img:#2399575)

sigarayı bırakmak için kullanılan, çeşitli boyutlarda olan ve boyutuna göre hergün vücuda belli oranlarda nikotin veren bant. alakalı olaraktan (bkz:zyban)

mutfak aletleri üreten japon firma. tost makinası, fritöz, kahve makinası, mutfak robotu...
http://www.zojirushi.com/

Ömür boyu garanti veren pahalı ama bir o kadar da başarılı bir termos markası.
Bir tane aldım çok memnunum 12 saat sıcak ve soğuk tutma kapasitesi var. Piknikte, doğa yürüyüşünde vs. Oldukça başarılı.
Saygılar sunuyorum azizim...

Alman ve Türk fiberi olarak halk arasında adlandırılan tesbihtir. Türk fiberi çekildikçe kararır, damarları yok olur ve parlar. Alman fiberi ise çekildikçe kızıllaşır ve parlar. Yeni ortalama bir fiber tesbihin fiyatı 10, 15 liradır. Tesbihin rengi d… devamını gör

Ucundaki `lüle` içine `tütün` konulan ve yakılarak dumanı çekilen `kısa`, `çubuk` biçimindeki tütün içme aracı.

kariyerine 1989 yılında [bkz]levent kırca [/bkz] için muzaffer abayhan'la birlikte yazdığı [bkz]gereği düşünüldü [/bkz] isimli oyunla başlayan 1967 doğumlu yazar, yönetmen, oyuncu.

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

Bir çok kahve denedim. Açık ara bir numara kahve bu millet. Tabi ben sadece Türk kahvesi tüketiyorum. Diğerleri için nasıl olur bilmiyorum. Tekin tatlıcıoğlu kahve.
(img:#2352678)

Çiftetelli kahve denediniz mi? Ben bir kafedeki kahveyi çok beğeniyordum. Bugün markasını sordum ve bu cevabı aldım. Genelde kurukahveci Mehmet efendi içerim. Sertliği ve yoğunluğu beni yakalıyor. Çiftetelli de sert ama tatlı. Belki de barista'nın el… devamını gör

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

tarkan filmlerinde oynayan, vücudu güzel bir oyuncu. ismi slav ismi gibi gelse de kendisi isveçli'dir.
oynadığı bazı filmler için;
(bkz:Tarkan Altin madalyon)
(bkz:Tarkan Viking kani)
(bkz:Tarkan gümüs eyer)

tweetlerden okuduğum üzere bu hafta fatmagül,kuzey-güney efendime söyliyim feriha izlenmiş..
artık doktorların pabucu dama atıldı..