bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- distopik film önerisi6
- galatasaray12
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- victor osimhen14
- yandım çavuş ayranı3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- aşkım sakso ne demek diye soran kız3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- dursun özbek3
- köprüleri yakmak2
- la taverne des yeux2
- discordçu iki arkadaşa rastlamak2
- sözlükteki galatasaraylılar2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- ishal olmak5
- uludağ sözlük evreni9
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- ismet gurbuz 20242
- galatahahahahahaha2
- monica bellucci bakışı3
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- iremga32
- bir bela geliyor8
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- velvet15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- gurbetçi mehdi2
- sebahattin şirin21
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- brokeback dagindan ev almak3
- çorum fk2
- yakışıklı seri katil4
- barış alper yılmaz2
- sözlükte marka olmak11
- yunus akgün2
- davinson sanchez2
- kedi tekmelemek11
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- ömer karakaş3
- villach2
- çorum futbol kulübü2

Banka promosyonu haram diye fetva veren hocalar daha çok promosyon parası istiyoruz diye örgütlenip eylem yapmişlar. Ne günlere kaldık ya.
(img:#2399575)

sigarayı bırakmak için kullanılan, çeşitli boyutlarda olan ve boyutuna göre hergün vücuda belli oranlarda nikotin veren bant. alakalı olaraktan (bkz:zyban)

mutfak aletleri üreten japon firma. tost makinası, fritöz, kahve makinası, mutfak robotu...
http://www.zojirushi.com/

Ömür boyu garanti veren pahalı ama bir o kadar da başarılı bir termos markası.
Bir tane aldım çok memnunum 12 saat sıcak ve soğuk tutma kapasitesi var. Piknikte, doğa yürüyüşünde vs. Oldukça başarılı.
Saygılar sunuyorum azizim...

Alman ve Türk fiberi olarak halk arasında adlandırılan tesbihtir. Türk fiberi çekildikçe kararır, damarları yok olur ve parlar. Alman fiberi ise çekildikçe kızıllaşır ve parlar. Yeni ortalama bir fiber tesbihin fiyatı 10, 15 liradır. Tesbihin rengi d… devamını gör

Ucundaki `lüle` içine `tütün` konulan ve yakılarak dumanı çekilen `kısa`, `çubuk` biçimindeki tütün içme aracı.

kariyerine 1989 yılında [bkz]levent kırca [/bkz] için muzaffer abayhan'la birlikte yazdığı [bkz]gereği düşünüldü [/bkz] isimli oyunla başlayan 1967 doğumlu yazar, yönetmen, oyuncu.

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

Bir çok kahve denedim. Açık ara bir numara kahve bu millet. Tabi ben sadece Türk kahvesi tüketiyorum. Diğerleri için nasıl olur bilmiyorum. Tekin tatlıcıoğlu kahve.
(img:#2352678)

Çiftetelli kahve denediniz mi? Ben bir kafedeki kahveyi çok beğeniyordum. Bugün markasını sordum ve bu cevabı aldım. Genelde kurukahveci Mehmet efendi içerim. Sertliği ve yoğunluğu beni yakalıyor. Çiftetelli de sert ama tatlı. Belki de barista'nın el… devamını gör

Kuka ağacı'nın meyvesinden yapılan bir tesbihdir. Mikrop kırıcı özelliği uzun zamandır bilinmektedir. bir rivayete göre Osmanlı devletinde bu tesbihi olmayan hekimlerin saraya girmesi yasakmış.Tropikal bir ağaç olmasına rağmen İznik çevresinde üretim… devamını gör

tarkan filmlerinde oynayan, vücudu güzel bir oyuncu. ismi slav ismi gibi gelse de kendisi isveçli'dir.
oynadığı bazı filmler için;
(bkz:Tarkan Altin madalyon)
(bkz:Tarkan Viking kani)
(bkz:Tarkan gümüs eyer)

tweetlerden okuduğum üzere bu hafta fatmagül,kuzey-güney efendime söyliyim feriha izlenmiş..
artık doktorların pabucu dama atıldı..