bugün

entry'ler (2)

endüstriyel bilgisayar

endüstriyel pc fiyatları, endüstriyel dokunmatik pc, endüstriyel mini pc, endüstriyel bilgisayar nedir, endüstriyel panel pc, panel bilgisayar, endüstriyel mini pc, endüstriyel box pc

endüstriyel bilgisayarlar

Endüstriyel Bilgisayarlar

Dış etmenlere dayanıklılığı sağlaması sayesinde, “endüstriyel bilgisayar” kullanıcının beklentisi olan 7/24 çalışma beklentisini de yerine getirecektir çünkü üretim durmamalıdır. “Endüstriyel Bilgisayar” yüksek sıcaklık, titreşim, nem, IP65/IP66 gibi görünür etmenlere dayanıklılık sağlarken, görünmez bir etmen olan elektromanyetik uyumluluğu da sağlamalıdır Endüstriyel bilgisayar üreticileri, en çok ortaya çıkan problem olarak, küresel ısınmanın da etkisi ile yükselen ortam sıcaklığında çalışmayı garanti etmelidir.
Wecon, güvenilir, sertifikalı ürünleri ile endüstriyel bilgisayar pazarında sadece ürün üretmek değil, yeni teknolojiler ve çözümler geliştirerek pazara katkıda bulunmaktadır.

Endüstriyel Bilgisayarların Kullanım Alanları
Her türlü uygulamada kullanılmak üzere en çok aşağıdaki uygulamalarda kullanılır.
- Veri toplama için değerlendirme, istatistiksel süreç kontrolü ve otomatik makine ekipmanları kontrol uygulamaları
-Veri toplama uygulamaları için tek başına veya ağ denetleyicisi
- Proses donanımları, hareket kontrolü
- Üretim, hücre denetleyicileri
- Genel otomasyon ve fabrika uygulamaları
Başlıca Özellikleri
- Kompakt boyutta, seri, IO, WiFi, 3G/LTE özelliklerine sahip Linux ve Windows işletim sistemli endüstriyel bilgisayarlar
- Endüstriyel Panel bilgisayarlar (Monitor+PC) ve endüstriyel monitörler
- Marine (Denizcilik) pazarına yönelik DNV, IEC 60945 sertifikalı endüstriyel PC, Panel PC ve
monitörler
- Petrol-Gaz pazarına yönelik, Atex Zone 2, IECx sertifikalı endüstriyel PC, Panel PC ve monitörler
- Elektrik pazarına yönelik, IEC 61850-3 sertifikalı endüstriyel bilgisayarlar
- Demiryolu sektörüne yönelik, EN 50155 and EN 50121-3-2 sertifikalı endüstriyel bilgisayarlar
Neden WECON Endüstriyel Bilgisayarlar tercih edilmeli?
- Endüstriyel seviyede dizayn ve üretim ile minimum arıza,
- Proaktif, kendi kendine bakım özellikleri
- Fansız ve kablosuz dizayn (Anakart üzerinde komponentler arasında kablo bağlantısı yok)
- Yüksek MTBF (RISC modeller için >13 yıl, x86 modeller için >8 yıl )
- Garanti süresi (x86 ürünler için >3 yıl, RISC ürünler için 5 yıl)
- Düşük arıza (RMA) oranı (ortalama <%1.5, bazı modellerde daha düşük)
- Geniş sıcaklık aralığında LTE, Wi-Fi, GPS/MQTT bağlantı desteği
- Debian linux temelli işletim sistemi ile Açık Platform
- Thingspro yazılım mimarisi
- Hazır Modbus framework
- API ve SDK desteği

(bkz: )
Bu kategoride en çok arananlar;
endüstriyel pc fiyatları, endüstriyel dokunmatik pc, endüstriyel mini pc, endüstriyel bilgisayar nedir, endüstriyel panel pc, panel bilgisayar, endüstriyel mini pc, endüstriyel box pc
© copyright 2005 - 2026