bugün
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı14
- sözlüğün en tembel yazarı5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- sözlüğün en hamarat yazarı5
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- melissa vargas5
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması4
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- linç bağımlılığı3
- silver kpss'ye girdi mi sorunsalı3
- fransızca öğrenmek3
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- galiba yenileceğiz arkadaşlar4
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- ktç bak lan buraya2
- pazar akşamları3
- düşün ki o bunu okuyor9
- sarapci koala sözlüğün en empatik yazarıdır2
- friedrich hegel la bi cay icek10
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- bu koyden olsam sözlüğün en zeki yazarıdır2
- fenerbahçe15
- kahve büyüsü4
- kpss 20266
- asgari ücretle geçinebilmek7
- deccal internetten çıkacak9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- başak burcu erkeklerinin konuşmaması2
- uludağ itiraf8
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- türk erkeği abazanlığı3
- şükran soner2
- izmirbeyefendisi13
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- sarapci koala48
- dayatılmış güzellik algısı7
- paola egonu2
- ellerim bos gonlum hos29
- italya kadın milli voleybol takımı2
- şarapçının mal varlığı8
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı3
- gocu52
entry'ler (20)
sırf sen vejeteryansın diye sinirli bir boğanın sana tölerans göstermesini beklemekle aynı şey.
bazen mutlu olmak değil, sadece birazcık mutsuz olmamak vardır...
hayatını cnbc-e kanalındaki dizi kuşaklarını izleyerek heba etmeyen kişidir....
lost'un ne olduğunu bilmesede ekmeğin fiyatını bilen kişidir...
peşin edit: bende izlerdim lost dizisini ama lost nedir diye soran birine salak deme salaklığını yapmıyorum...
hangi salak açtı bu başlığı....?
lost'un ne olduğunu bilmesede ekmeğin fiyatını bilen kişidir...
peşin edit: bende izlerdim lost dizisini ama lost nedir diye soran birine salak deme salaklığını yapmıyorum...
hangi salak açtı bu başlığı....?
ekşi sözlük yazarıyım...
uludağ sözlükte gerçekleşmeyecek olan serzeniş...
ekşi yada itü sözlükte şansını denemek...
gitarı çüküne kadar indirip kızlara havalı pozlar atmak istemeyen, sadece gitar çalmak isteyen bünyelerin stilidir. bass gitar teknik olarak en iyi bu şekilde çalınır.
titanic holding
bu gerçekten var, istanbula bir ziyaretimde görmüştüm, lan arkadaş, o kadar para kazanmışsın holding kurmuşsun ne güzel, ismini niye titanik seçtin be adam; senle iş yaparmıyım ben, titanic lan titanic, batacaksın.
bu gerçekten var, istanbula bir ziyaretimde görmüştüm, lan arkadaş, o kadar para kazanmışsın holding kurmuşsun ne güzel, ismini niye titanik seçtin be adam; senle iş yaparmıyım ben, titanic lan titanic, batacaksın.
cep telefonuna tanımadığınız bir erkekten mesaj gelen kız arkadaşınız.
gelde cahile cahilliğini anlat... zorla forum sayfasına çevirtiyorsunuz şu sözlüğü helal olsun, ne alakası var, bu kadar dar kafalı olmayın artık...
belli bir sarhoşluk seviyesinden sonra köpek öldürenle en pahalı fransız şaraplarının arasında hiç bir fark kalmaz...
kavga esnasında adam öldürebilirim, kavganın doğasında rakibini yok etmek vardır, ama cinayet işleyemem, cinayet savunmasız kişilere karşı yapılan bir eylemdir demek istemiş olabilir...
git ama allah aşkına düz gitme..
sözlüğe hatun kaldırmak için yazar ayağına yatan kişilerin bulunabilceği bir önerme...
bayramlarda çocuk tabiriyle kağıt para beklerken elinize doldurulan bir avuç şekerdir hayal kırıklığı...
uykuya dalarken kurduğunuz hayallerden sabah uyandığınızda vazgeçmektir hayal kırıklığı...
sevdiğin kişiyle hayatının "o güne kadarki" en güzel gününü geçirirken, sevdiğin kişinin telefonuna tanımadığın bir kişiden "malum" bir mesaj gelmesidir hayal kırıklığı...
uykuya dalarken kurduğunuz hayallerden sabah uyandığınızda vazgeçmektir hayal kırıklığı...
sevdiğin kişiyle hayatının "o güne kadarki" en güzel gününü geçirirken, sevdiğin kişinin telefonuna tanımadığın bir kişiden "malum" bir mesaj gelmesidir hayal kırıklığı...
kızlık zarı bekareti simgeleyen bir hede değildir;
kızlık zarı bir çeşit mühendislik harikasıdır, "o kızlık zarı değildir ayrıca"
yeni doğan bebekler malum altlarına sıçarlar,
erkeklerde çük ve göt delikleri arasında muazzam bir mesafe olduğundan bir sorun olmaz;
fakat kız çocuklarında göt delikleri ve pıtırcıkları arasında mesafe olmadığından bu zar konmuştur;
kızlık zarı olarak ifade edilen et parçası olmasaydı bütün kız çocukları enfeksiyon kapar ve ölürlerdi.
kızlık zarı bir çeşit mühendislik harikasıdır, "o kızlık zarı değildir ayrıca"
yeni doğan bebekler malum altlarına sıçarlar,
erkeklerde çük ve göt delikleri arasında muazzam bir mesafe olduğundan bir sorun olmaz;
fakat kız çocuklarında göt delikleri ve pıtırcıkları arasında mesafe olmadığından bu zar konmuştur;
kızlık zarı olarak ifade edilen et parçası olmasaydı bütün kız çocukları enfeksiyon kapar ve ölürlerdi.
uludağ sözlüğe yazar olarak alındıktan 5 dakika sonra tanıştığım galatasaraylı olduğundan şüphelendiğim tatlı insan..
edit: evet şüphelenmemek gerekiyormuş...
edit: evet şüphelenmemek gerekiyormuş...
ajdar'ın çatla patla şarkısına bayılıyorum.
edit: şahsen sağlam bir death -folk metal dinleyicisi ve alanında başarılı üretken bir müzisyenim...
edit: şahsen sağlam bir death -folk metal dinleyicisi ve alanında başarılı üretken bir müzisyenim...
amon amarth-death in fire
metallica-for whom the bell tolls
metallica-for whom the bell tolls
öğrenci evlerinde eve anne baba yada kız arkadaş geleceği zaman eve sinmiş ayak kokusunu örtbas etmeye yarayan çinli icadı.