bugün
P
perfectd165 yıl önce
delirmek
`sigorta`ların atması `hadise`si.
P
perfectd166 yıl önce
aptal insanların ateizme daha yakın olduğu gerçeği
ne demiş francis bacon; az felsefe insanı tanrıtanımazlığa, derinlemesine felsefe de; insanı tanrıya götürür demiş...
P
perfectd166 yıl önce
yeniden üretilmesini istediğiniz şeyler
Niveanın mat kırmızı dudak balmı, çilekli metre sakız, yumiyum.
P
perfectd168 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
P
perfectd168 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
perfectd168 yıl önce
anın görüntüsü
P
perfectd168 yıl önce
yalnızlık
kimi zaman iyi kimi zaman da sıkıcı olabilecek durum.
P
perfectd168 yıl önce
geceye tarihi bir fotoğraf bırak
geceye tarihten not düşen fotoğraflardan oluşan.... (img:#1401838) yıl 1932. fetihten yaklaşık 500 yıl sonra ilk defa aya sofyadaki mozaik freskoları açma çalışmaları yapan thomas whittemore ve ekibinin güney vestibul holündeki çalışmaları. (p… devamını gör
P
perfectd168 yıl önce
neden uyumuyorsun
sözlük yazarlığından sonra en çok duyulan söz öbeği.
P
perfectd168 yıl önce
en yalnız hissedilen anlar
yalnızlıklar ülkesi kurulsa yöneticisi ben olurdum herhalde.
P
perfectd168 yıl önce
öyle bir yerdeyim ki
`ahmet kaya`'nın yıldızlar ve yakamoz albumunden guzel bir sarkısı Öyle bir yerdeyim ki ne karanfil ne kurbağa Bir yanım mavi yosun Dalgalanır sularda Dostum dostum Güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bi… devamını gör
P
perfectd168 yıl önce
iş hayatı
öğrenci iken hevesle beklenmemesi gereken zaman. (bkz:yasayan bilir)
P
perfectd168 yıl önce
an itibariyla bulunulan yer
Sirkette ofisimdeyim.
P
perfectd168 yıl önce
anın görüntüsü
P
perfectd168 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
P
perfectd168 yıl önce
türkiyede kadın olmak
P
perfectd168 yıl önce
anın görüntüsü
P
perfectd168 yıl önce
90 lı yıllar denince akla gelenler
aslında 80 li yıllarla hemen hemen aynıdır ama biraz daha modernleşmiştir. evde örülmüş bir kazak ve ilginç gözlükler ve saç stilleri modadır.
P
perfectd168 yıl önce
gecenin repliği
+ismail ağğbii -hoop +napıyon -hiiç +hiiç yapılır mı hiç,ah be ismail ağbi.. bölümü hatırlamadım ama böyle bir replik vardı leyla ve mecnunda..
P
perfectd168 yıl önce
dominant kadınlarla seks
erkek için çeşitli seks oyuncaklarına maruz kalıp, işkenceye varan davranışlar altında kalarak ezilmek ve bundan hoşlanmaktır. `tavsiye etmem.` kadın için bilmiyorum, kendini yüce bir varlık gibi görebilir.
P
perfectd168 yıl önce
yarı çıplak gezen kızın vermek istediği mesaj
parası o kadar bez almaya yetmiştir. yazık kimin çocuğuysa.
P
perfectd168 yıl önce
gecenin kitap alıntısı
"Eğer yaşam onun için daha büyük bir anlam taşıyorsa, o zaman yaşamdan daha büyük şeyler istemeliydi." - "O yıldızlara varmayı umut etmiş ama ayaklarını yerden bile kaldıramamıştı." Jack London - Martin Eden
P
perfectd168 yıl önce
anın görüntüsü
P
perfectd168 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
© copyright 2005 - 2026