bugün
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar15
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira11
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası76
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı17
- anın görüntüsü8
- en kötü şarkılar9
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım8
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- düşün ki o bunu okuyor10
- ramadan fahriden12
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- sırrı süreyya önder23
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- ali koç12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- recep tayyip erdoğan8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- hıdırellez9
- iyi geceler9

entry'ler (104)
şimdi bunlar mckinsey şirketi ile beraber bir ekonomik plan hazırlıyorlar. artık kim bundan rahatsız olduysa deşifre ediyor. toplumda infial oluşuyor ya da oluşturuluyor. erdoğan kürsüye çıkıyor ve mckinsey anlaşmasını tanımadığını söylüyor. herkes mckinsey anlaşması ortadan kalktı zannediyor. anlaşma var mı yok mu tabi bilemiyoruz, hala.
ardından daha önceki sunumda açıklanan enflasyon planı tekrar gündeme çıkarılıyor. amaç, hem mckinsey algısını yıkmak hem de tüik'e atadıkları adam enflasyonu ileride düşük gösterdiğinde izledikleri ekonomik adımlar başarılı gözüksün.
izlediğiniz politika ne şeffaf ne de halktan yana. valla böyle cinliklerle hinliklerle fazla uzağa gitmez bu gemi berat bey kardeşim, gitmez. rothschild'in gemisi titanic'tir, sizi refaha değil felakete götürür...
ardından daha önceki sunumda açıklanan enflasyon planı tekrar gündeme çıkarılıyor. amaç, hem mckinsey algısını yıkmak hem de tüik'e atadıkları adam enflasyonu ileride düşük gösterdiğinde izledikleri ekonomik adımlar başarılı gözüksün.
izlediğiniz politika ne şeffaf ne de halktan yana. valla böyle cinliklerle hinliklerle fazla uzağa gitmez bu gemi berat bey kardeşim, gitmez. rothschild'in gemisi titanic'tir, sizi refaha değil felakete götürür...
türk halkı ne kadar saf, siyasetçilerin her dediğine hemen inanıyor. sanki anlaşmayı gördüler de iptaline seviniyorlar. *
kandırılıyorsunuz, söylemiştim, defalarca...
(bkz: türkiye cumhuriyeti/#39006495)
(bkz: abd li bakanların mal varlıklarının dondurulması/#39978157)
(bkz: şaka maka amerika ile savaşıyor olmamız/#39693856)
(bkz: türkiye cumhuriyeti/#39006495)
(bkz: abd li bakanların mal varlıklarının dondurulması/#39978157)
(bkz: şaka maka amerika ile savaşıyor olmamız/#39693856)
dün tv'de ali ece'ye alenen ''bu comolli nereli'' demiştir.
yahu neredeyse her gün ekranlara çıkıp yorum yapan bir adam, üstelik fenerbahçe'nin eski kaptanı, dört ay önce gelip fenerbahçe futbol takımını yönetmeye başlamış bir adamın hangi ülke vatandaşı olduğunu nasıl bilmez ya.
yahu neredeyse her gün ekranlara çıkıp yorum yapan bir adam, üstelik fenerbahçe'nin eski kaptanı, dört ay önce gelip fenerbahçe futbol takımını yönetmeye başlamış bir adamın hangi ülke vatandaşı olduğunu nasıl bilmez ya.
çok çetin geçmektedir. resmen kan gövdeyi götürmektedir.
görsel
görsel
yabancı sermaye kaçmadan önce ortalık karıştırılır, suçlu geziciler olur, ihale onlara kalır...
abd ekonomi politikasını değiştirir, türkiye'de döviz yükselir, suçlu yastık altında dövizi olan üç beş gariban olur. ihale onlara kalır.
merkez bankasında 70 milyar doları olan bir ülke 70 milyar dolar vaatle bir organizasyona talip olur, kaybeder, suçlu her gün yaptığı gibi et kesip 10 saniye görüntü veren bir kasap olur.
suçlu hep başkalarıdır, suçlu hep başkalarıdır...
abd ekonomi politikasını değiştirir, türkiye'de döviz yükselir, suçlu yastık altında dövizi olan üç beş gariban olur. ihale onlara kalır.
merkez bankasında 70 milyar doları olan bir ülke 70 milyar dolar vaatle bir organizasyona talip olur, kaybeder, suçlu her gün yaptığı gibi et kesip 10 saniye görüntü veren bir kasap olur.
suçlu hep başkalarıdır, suçlu hep başkalarıdır...
bundan sonra benim için ''kovulduktan sonra mahfi eğilmez'''dir.
bu halk yıllarca televizyonda senin ekonominin gidişatı hakkında eleştiri beklerken sen top çevirdin şimdi kapının önüne koyulduktan sonra orada burada vızıldıyorsun.
68 sene yaşamışsın ama sadece kendi istikbalin için yaşamışsın be mahfi.
bu halk yıllarca televizyonda senin ekonominin gidişatı hakkında eleştiri beklerken sen top çevirdin şimdi kapının önüne koyulduktan sonra orada burada vızıldıyorsun.
68 sene yaşamışsın ama sadece kendi istikbalin için yaşamışsın be mahfi.
amaaan, yandaş medyayı toplarsın, üç beş çocuğa oyuncak dağıtırsın, unutur giderler. zannediyorlar.
görsel
halkın adamı falan değilsin erdoğan, patronların adamısın. 15 yıldır yandaşlarına ihale dağıtıp halkın fakirleşmesine ve gelir adaletsizliğinin katlanmasına sebep olan kişiye ben halkın adamı demem, demiyorum, demeyeceğim...
görsel
halkın adamı falan değilsin erdoğan, patronların adamısın. 15 yıldır yandaşlarına ihale dağıtıp halkın fakirleşmesine ve gelir adaletsizliğinin katlanmasına sebep olan kişiye ben halkın adamı demem, demiyorum, demeyeceğim...
medyada konuşulan son iddiadır.
görsel
ekonomik çöküşün alıp yürüdüğü, avm'lerin teker teker kapanmaya başladığı, halkın kuru soğana muhtaç kaldığı bu dönemde böyle bir israfın olabileceğine inanmak istemiyorum.
görsel
ekonomik çöküşün alıp yürüdüğü, avm'lerin teker teker kapanmaya başladığı, halkın kuru soğana muhtaç kaldığı bu dönemde böyle bir israfın olabileceğine inanmak istemiyorum.
https://streamable.com/fgqlb
evet, temel yaşam kaynağımız bile dolara bağlıymış. meğer biz bir hiçmişiz. *
evet, temel yaşam kaynağımız bile dolara bağlıymış. meğer biz bir hiçmişiz. *
meydanı bile prompterdan okuyor. yazıklar olsun. *
31 mayıs 2018 günü 3.2 milyar lira iken bugün kur artışı sebebiyle muhtemelen 4.5 milyar lira olmuştur. iki ayda durduk yerde 1.3 milyar lira zarar. felaket.
tabi bu borç rakamı euro olarak açıklandığı için bende o şekilde bir hesaplama yaptım. kime hangi dövizden ne kadar borcu olduğunu normal olarak bilemiyorum.
tabi bu borç rakamı euro olarak açıklandığı için bende o şekilde bir hesaplama yaptım. kime hangi dövizden ne kadar borcu olduğunu normal olarak bilemiyorum.
--spoiler--
- sen kimin oğlusun evladım, kısıklı tramvayı kalktı mı ?
--spoiler--
https://streamable.com/oogth
- sen kimin oğlusun evladım, kısıklı tramvayı kalktı mı ?
--spoiler--
https://streamable.com/oogth
görsel
sanki yine bir kekleme söz konusu. drone nerede, vurmuşlar. hiç mi bir parçası düşmez, hiç mi bir tanecik görüntüsü olmaz.
sanki yine bir kekleme söz konusu. drone nerede, vurmuşlar. hiç mi bir parçası düşmez, hiç mi bir tanecik görüntüsü olmaz.
hangi döviz, hangi altın... *