bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar29
- 195 kaslı pilot10
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- gece evde şarap kalmaması4
- mazot fiyatlarının suçlusu8
- ikiz doğurmak5
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması15
- şeftali11
- sosis4
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması4
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği2
- yazarların güncel flört listesi4
- manifestten hangi kızla sevişirdin2
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- garajda ev yapımı mazot yapmak2
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- borsa7
- islamda namaz yoktur35
- ruhbank2
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- sözlüğün reisi kim anketi19
- borsa istanbul'un değer kaybetmesi3
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- pestil5
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- hadım süleyman paşa2
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek3
- erkeklerin her zaman haksız olması2
- avukat kompleksi4
- bir erkeğe iltifat etmek7
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- 16 eylül 20262
- hayatın boka sarmaya başladığı yaş4
- sözlüğün reisi kim14
- anın görüntüsü22
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- imralı ülkü ocakları3
entry'ler (143)
rahat bir uyku için kesinlikle beynin takılıp çıkarılabilir bir şey olması gerekir. kafanı yastığa koyunca ortaya çıkan binlerce gerizekalı düşünce beynine hücum ederken hemen çıkarıp koyacaksın kenara beynini. yoksa döner durursun yatakta dolap beygiri gibi.
"are you there?" adlı parçasıyla gecenin bu saatinde beni benden almıştır kendileri.
az önce boğazıma tükrük kaçması suretiyle boğulma tehlikesi geçirdim. tabi bu esnada öksüreyim derken gözüm baya bi sulandı. fırsat bu fırsat dercesine birden ağlamaya başladım ve durduramıyorum sözlük. *
geçen gün makinaya jeton atıp ayıcık yakalanan o yerlerden birine girdim sözlük. ilk yakalayandan sonra kaçıncı seferde ayıcık yakalanıyor diye saydım. daha sonra o kadar kişinin denemesini bekleyip jetonu atıp ayıcığı yakaladım. ve o zaman kainatın sırrını çözdüm. ben hiç bir zaman ayıcık yakalayan sevgilisinin boynuna atlayıp, sevinç çığlıkları atarak zıplayan o kızlardan olamayacağım. ayaklarımın üzerinde duracam diye her haltı kendim yapmaya alıştım. tektaşımıda kendi kendime alır evrimimi tamamlarım artık.
yalnızım ben ya diye iç çekerek pencereye doğru gidip,ışıklarla dolu bir manzarayla karşılaşınca ve her ışıkta bir insan yaşadığını düşününce sahip olduğum hissiyat.
asansörü ilk defa katında yakalamak ve asansördeyken cep telefonunu evde unuttuğunu farketmek.
cam kırığı gibi doldun içime sözüyle beni alıp çok uzaklara götüren şarkıdır.
21 yaşındaysanız ve aşık değilseniz üniversiteden mezun olmak çok gereksizdir. en azından millet bitsin bu okul evleneyim diye düşünürken, siz mezun olunca bok gibi ortada kalacağınızı hissedersiniz. erkenden iş güç hayatına atılayım desen ülke şartları malum, yıllardır işsiz gezenler var. okulu uzatayım desem aileme yazık, bu kadar bencil olamam. ne halt yiyeceğim ben sözlük?
içeceğin son yudumuyla, yemeğin son lokmasını denk getirebilmek.
tonguç.
togutay.
taylan.
togutay.
taylan.
mutsuzluk arsızı oldum sözlük. dünya üstüme geldikçe gülüyorum, ben güldükçe o daha çok üzerime geliyor. sanırım kafayı yiyorum ama hala gülesim var.
ergen gerisi hoşlanma belirtisidir. bir kaç hafta sonra da ,ilişkimiz çok monoton diyerek başka birilerini bulurlar.
yurda geldim odada kimse yok ve acayip tırsıyorum sözlük.kızları korkutmak için anlattığım uydurma hikayeler aklıma geliyor ve ya birileri bana söylettiyse onları diye acayip korkmaya başladım.
müstakbel rahmetli oda arkadaşıdır. psikoloji bozar, o bozuklukla ceza ehliyetinizde olmaz. fazla bekletmeden çaresine bakın derim yoksa benim gibi zombi olursunuz. bu arada boşuna geçer diye beklemeyin geçmiyor.*
uyuz edici kelime topluluğu.
- önce sen kapat sonrada ben kapatayım. bidahaki seferede aynı anda kapatırız.
-bencede ben kapatayım. bikaç yıl kadar da açmam ben bu telefonu.
- önce sen kapat sonrada ben kapatayım. bidahaki seferede aynı anda kapatırız.
-bencede ben kapatayım. bikaç yıl kadar da açmam ben bu telefonu.
müzikleri de kendisi kadar etkileyici olan filmdir. ayrıca bir duygu nasıl göze sokulmadan izleyiciye verilir sorusu için ders niteliğinde bir cevaptır.
belkide danaya gireceklerdir. 2 kişi vardır kalan beş kişi için ilan verilmiştir. *
tam entryi girdikten sonra sol tarafta merhaba yeni gün yazısını görünce hissttiğim durumdur.
hayat dediğin tuhaf bişeydir. olmadı diye lanet okuduğun bir şeye, ertesi gün iyiki olmamış diye şükrettirir.
aşk nedir söyle, kayboldum
belki bir düşte unutulmak
her sabah bir dev masalında uyanınca
hep çocuk kalmak kurtulmak
ezginin günlüğü-leyla
belki bir düşte unutulmak
her sabah bir dev masalında uyanınca
hep çocuk kalmak kurtulmak
ezginin günlüğü-leyla