bugün
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- allah3
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- tarım3
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sözlük yazarlarının kekleri5
- asosyal ve çirkin olmak4
- almanya12
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- mekke anlaşması20
- sözlüğün çok durgun olması6
- namaz5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- kedi4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- eva mendes2
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- 11 ağustos 20262
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- hesaplama3
- ekonomi15
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- adavet2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- ulu parti5
- baliye balayına gitme ezikliği4
- özgür özel7
- türkiye9
- yağmur2
- 2000 doğumlu kızlar5
entry'ler (39)
bari çocukları rahat bırakın dedirten haber.
twitter da capslock tusu bozuk oldugu için sanıyorum her harfi büyük harfle yazan evrime kanıt olan başgan.
bazı kendini çok beğenmiş ve egoları tavan yapmış insanları gördükten sonra lan benim neyim eksik diye düşündüren ve sonradan ortaya çıkan kompleks.
isminden dolayı sıkıntı yasayabilceği dükkan ismi gurur duydum ayrıca.
trajikomik bir olaydır bu tür olayları lehine kullanmak isteyen gereksiz insanlardan birtanesidir.
hangi görüşte olunursa olunsun söylenmiyecek sözdür ayıptır.
türkiyede son derece az bulunan sanatçı tipidir umarım daha kaliteli sanatçılar ileride karşımıza çıkar.
düşünce özgürlüğüdür çok sayıda düşünür ve yazarın suan içeride olması büyük bir kanıttır.
aynı olayın allah korusun yazan kamyondada gerçekleştiği olaydır komik.
peygamber efendiyi örnek alarak yapıldıgı söylenen eylemdir son derece yanlış ve sapkınca bir davranıştır.
Polis nedir?
Demokratik düzen içinde, kanun hakimiyetinin sağlanması ve korunması, yurt içinde huzur ve nizamın temini, vatandaşların can, mal, ırz güvenliğinin sağlanması ve korunması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, sanıkların yakalanarak adalete teslim edilmesi görevlerini yerine getiren teşkilat. Bu teşkilata Emniyet Teşkilatı denir (Bkz. Emniyet Teşkilatı). Teşkilatın görevli memurlarına polis adı verilirpolis
Kaynak: http://polis.nedir.com/#ixzz2ebERJRI5
bu görevleri yerine getiren polis iyi polistir
hükümet yerine vatandaşını koruyan polis iyi polistir.
Demokratik düzen içinde, kanun hakimiyetinin sağlanması ve korunması, yurt içinde huzur ve nizamın temini, vatandaşların can, mal, ırz güvenliğinin sağlanması ve korunması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, sanıkların yakalanarak adalete teslim edilmesi görevlerini yerine getiren teşkilat. Bu teşkilata Emniyet Teşkilatı denir (Bkz. Emniyet Teşkilatı). Teşkilatın görevli memurlarına polis adı verilirpolis
Kaynak: http://polis.nedir.com/#ixzz2ebERJRI5
bu görevleri yerine getiren polis iyi polistir
hükümet yerine vatandaşını koruyan polis iyi polistir.
zaman içerisinde halkında olanları görmesi ve gençliğin önderliğinde bir diktatörün sonunun gelmesidir.
hükümetin yanıt vermediği yanıt vermemek için elinden geleni yapacagı ve kısa bir süre sonra ortadan kaybolacak hükümetin takmıcagı belgelerdir umursanması gereken fakat umursanmayan belgelerdir.
rant sağlama çabalarıdır
üniversitede daha bilgili ve kültürlü arkadaşlar tanındıgından daha uzun sürecek olan arkadaşlıktır.
şuan bu yazıları gördükten sonra keske sizin gibi karaktersizlerin arasında olmasaydım dedirttiniz ayıp utanın !
şimdi biri burda çıkar polisi savunur yine şimdiden söylim öyle bir girişimde bulunmasın kimse yemiyor artık.
Metalurji ve malzeme mühendisliği ayrıca arkadaşlar bu bölümü yeni kazanmıs yada bu bölüm hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar olursa yardımcı olurum gerçekleri içinde yasayandan biliceksiniz dısarıdan görenlerden değil çekinmeyin *
zihniyet problemini kadınların giyinişine göre yargılayan kişilerin kullandagı cümledir milletin namusu sana mı kalmış dedirten cümle.