bugün
P
pacc11 yıl önce
sözlüğü trollemek
seksi bir aktivite.
P
pacc11 yıl önce
sanki abdestteki bütün hareketleri yapmak
P
pacc11 yıl önce
yazarların hayran olduğu psikopat karakterler
JOKER En garip yanı makyajı gibi dururken kendisi bununla dalga geçerek oyuna 1-0 önde başlıyor, onun zayıf noktasının bu olmadığını herkese başka başka anlattığı o dalgacı hikayelerle kolayca ispatlıyor. Bu sebeple de yenilmesi zor bir karakter. Mi… devamını gör
P
pacc11 yıl önce
yazarların telefonuna gelen son mesaj
P
pacc11 yıl önce
ben barnes
aha şuraya yazıyorum 10 sene sonra johnny depp'i bu genç olacaktır. Stardust'da kısacık görünsede ve narnia günlükleri 2'de baya bir döktürmüş olarak izleyeceğiz kendisini, orta dünya'nın genç jack sparrow'u gibi bir rol biçiyorum kendisine, duruş ol… devamını gör
P
pacc11 yıl önce
ben barnes
aha şuraya yazıyorum 10 sene sonra johnny depp'i bu genç olacaktır. Stardust'da kısacık görünsede ve narnia günlükleri 2'de baya bir döktürmüş olarak izleyeceğiz kendisini, orta dünya'nın genç jack sparrow'u gibi bir rol biçiyorum kendisine, duruş ol… devamını gör
P
pacc11 yıl önce
80 doğumluların ortada kalması
insanların `80 öncesi nesil` `80 sonrası nesil` olarak sınıflandırılması sonucu 80 doğumluların yaşadığı `kimlik bunalımı`.
P
pacc12 yıl önce
soma için memesini gösteren kız
Soma gibi buyuk bir aci kaybindan dolayi bunu kullanarak prim yapan kasarlardir. Gercekten aciyorum size bu kadar serefsizlik olmaz arkadas. Gitmis memesine "soma" yazmis kasar kisimiz allah seni bildigi gibi yapsin. https://fbcdn-sphotos-c-a.ak… devamını gör
P
pacc12 yıl önce
soma için memesini gösteren kız
Soma gibi buyuk bir aci kaybindan dolayi bunu kullanarak prim yapan kasarlardir. Gercekten aciyorum size bu kadar serefsizlik olmaz arkadas. Gitmis memesine "soma" yazmis kasar kisimiz allah seni bildigi gibi yapsin. https://fbcdn-sphotos-c-a.ak… devamını gör
P
pacc12 yıl önce
eminem
köyümün güzeli.(bkz)eminem köyümün güzeli(/bkz)
P
pacc12 yıl önce
erkekleri sevmeme nedenleri
bilmedikleri tanımadıkları kızlar hakkında atıp tutarak yol aldıklarını sanmaları ama biz kızlar böyleleri ile karşılaştıkça böyle malları yanımıza yaklaştırmamak için daha dikkatli davranıyoruz buradan yobaz geri kafalı görmemiş bilmemiş erkeklere t… devamını gör
P
pacc12 yıl önce
erkekleri sevmeme nedenleri
bilmedikleri tanımadıkları kızlar hakkında atıp tutarak yol aldıklarını sanmaları ama biz kızlar böyleleri ile karşılaştıkça böyle malları yanımıza yaklaştırmamak için daha dikkatli davranıyoruz buradan yobaz geri kafalı görmemiş bilmemiş erkeklere t… devamını gör
P
pacc12 yıl önce
sevgiliye verilecek yaratıcılık ürünü hediyeler
kolye, saat, parfüm gibi sıradan olmayıp, dahi bir beyinden çıkabilecek fikirlerdir.
P
pacc12 yıl önce
bir erkeğe en çok yakışan giysiler
pantolon, üstüne de t shirt; bazen ama.
P
pacc12 yıl önce
biz şimdi neyiz
hafif hafif yavşamaya başlamıştır insanlar birbirine ağız aramak için sorulan sorudur. edit: ukte~sonmodelporss~
© copyright 2005 - 2026