bugün
- yaşadım demek için ne yapmalı5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi10
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek8
- kpss 20263
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı5
- fransa senegal maçı saat 22 de trt 1 de2
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu2
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması8
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- yeni biriyle tanışmak6
- hangi manifest kızısın11
- anın görüntüsü17
- numb2
- hep kendini suçlamak12
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey4
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı4
- türkiye12
- havalar da ısındı10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kelle2
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- konya3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- daha 172
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- ona bir şey söyle19
- futbol12
- istanbul şu an 26 derece2
- winamp msn messenger half life windows 984
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- arkadaşlar bakar mısınız10
- 2026 dünya kupası8
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- yalnız yaşamak12
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kuran-ı kerim3
- hazır mantı6
- true'ya arkadan sahip olmak15
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- güne bir şarkı bırak6
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
entry'ler (27)
karşıdakiyle iletişim kurma konusunda ciddi sorunları vardır acilen sosyalleşebileceği dilinin bağını çözdüreceği ortamlara girmesine ihtiyacı vardır.
a:erol egemen burda olum
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
cümle sonundaki nokta yerine kullanılmaya başlanmış,zihindeki çağrışımı argo bir söz olmaktan sıyrılmış küfürlü bir sözün kısaltılmasıdır.
canım cicim aylarıdır ya da konuşacak başka birini bulamıyordur.
1982 Türk Anayasasına göre Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlanan herkes Türk'tür.Aslında Türklüğü benimseyen hayrı için çalışan var olması yücelmesi için dua eden korkmadan utanmadan Ben Türküm diyebilen herkes TÜRK'TÜR.
muhalefet olarak nam salmış chp'nin iktidar olması ütopyadır iyisi mi sen yavaş yavaş soyunmaya başla.
karakterini oluşturmada komplike duygular içerisinde bulunan ciddi bunalımları olan türkücü.
şu anda devam eden Türkiye'nin en mütavazi ünlüsü olan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu talk show dur.
şarkıcılıkla başlayıp asmalı konak dizisiyle devam edip birkaç filmde rol aldıktan sonra şu sıralar ya sonra filmiyle senarist,yönetmen,oyuncu olarak boy göstermekte.
ülkeyi senelerce geri götürmeyi başaran,gencecik insanların düşünceleri uğruna hakkında ölüm kararları çıkarılan kara ve kanlı kaos ortamında yapılmış bir askeri darbedir.
herşey doğal olduğu halde doğumu,yaşamı,ortamı ve konuşmasını illegal olarak hissetmektir.
isterse en nezih, isterse en salaş ortamda fotoğraf çektirebilir bunuda dilediği yerde yayımlayabilir, profil resmi yapabilir herkes yapmak istediğinde özgürdür ki bu gayet doğal bir davranıştır.
finallerin kaygısından uzaklaşarak,sevgilimle rahat rahat bir 24 saat geçirmek.
yapılması nezaketen hoş bir davranıştır,kullanmıyorum demesiyle hoşnutluk daha bir artar bizim için kim otlakçıları sever ki ...
yalanlara inanmayan ama susan, başkaldırmayan çok koyunumuz var.
aslında yapmak istedikleri egolarını tatmin etmek; ben değilim o,ben seviyeliyim o değil,ben şık giyiniyorum o giyinmiyor sanane be adam görünce bir tarafınızı yırttığınız sanattan anlamayan popçular sahnedeyken dansla uzaktan yakından alakası olmayan ritmi önemsemeyen hareketler yaptıklarında,giydiği kırmızı converslerin elbisesiyle hiçbir ahengi olmadığında apaçi olmazlar,ama sokaktaki insan apaçi olur işte bunların bakış açısı...
bir süre sonra sevgilisini anlatmak için etrafında kimseyi bulamadığı zaman, ne kadar sıkıcı olduğunu anlayacaktır.
aslan yaralı olsa da aslan her zaman aslandır.
fenerbahçe Türkiye kupasını alabilecek mi?