bugün
- galatasaray9
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- devlet bahçeli2
- taşaklardan birinin kayıp olması5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- dönmek istenilen yıl2
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çay içen kız9
- anın fotoğrafı14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- uludağ sözlük çeteleri9
- duyulan en ilginç isim5
- bir şeyler söyle4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- mutsuz olmak3
- kalem4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- yıkık yazarlar4
- latte içen erkek4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- patates kızartması4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- gocu bak bi5
- ona bir şey söyle13
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- yerinde dur3
- en tehlikeli insan tipleri2
- ayrılık8
- hırvatistan14
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- doa otomatı3
- yunanistan29
- erdal beşikçioğlu8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- telefona cevap vermeyen kız3
entry'ler (27)
karşıdakiyle iletişim kurma konusunda ciddi sorunları vardır acilen sosyalleşebileceği dilinin bağını çözdüreceği ortamlara girmesine ihtiyacı vardır.
a:erol egemen burda olum
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
cümle sonundaki nokta yerine kullanılmaya başlanmış,zihindeki çağrışımı argo bir söz olmaktan sıyrılmış küfürlü bir sözün kısaltılmasıdır.
canım cicim aylarıdır ya da konuşacak başka birini bulamıyordur.
1982 Türk Anayasasına göre Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlanan herkes Türk'tür.Aslında Türklüğü benimseyen hayrı için çalışan var olması yücelmesi için dua eden korkmadan utanmadan Ben Türküm diyebilen herkes TÜRK'TÜR.
muhalefet olarak nam salmış chp'nin iktidar olması ütopyadır iyisi mi sen yavaş yavaş soyunmaya başla.
karakterini oluşturmada komplike duygular içerisinde bulunan ciddi bunalımları olan türkücü.
şu anda devam eden Türkiye'nin en mütavazi ünlüsü olan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu talk show dur.
şarkıcılıkla başlayıp asmalı konak dizisiyle devam edip birkaç filmde rol aldıktan sonra şu sıralar ya sonra filmiyle senarist,yönetmen,oyuncu olarak boy göstermekte.
ülkeyi senelerce geri götürmeyi başaran,gencecik insanların düşünceleri uğruna hakkında ölüm kararları çıkarılan kara ve kanlı kaos ortamında yapılmış bir askeri darbedir.
herşey doğal olduğu halde doğumu,yaşamı,ortamı ve konuşmasını illegal olarak hissetmektir.
isterse en nezih, isterse en salaş ortamda fotoğraf çektirebilir bunuda dilediği yerde yayımlayabilir, profil resmi yapabilir herkes yapmak istediğinde özgürdür ki bu gayet doğal bir davranıştır.
finallerin kaygısından uzaklaşarak,sevgilimle rahat rahat bir 24 saat geçirmek.
yapılması nezaketen hoş bir davranıştır,kullanmıyorum demesiyle hoşnutluk daha bir artar bizim için kim otlakçıları sever ki ...
yalanlara inanmayan ama susan, başkaldırmayan çok koyunumuz var.
aslında yapmak istedikleri egolarını tatmin etmek; ben değilim o,ben seviyeliyim o değil,ben şık giyiniyorum o giyinmiyor sanane be adam görünce bir tarafınızı yırttığınız sanattan anlamayan popçular sahnedeyken dansla uzaktan yakından alakası olmayan ritmi önemsemeyen hareketler yaptıklarında,giydiği kırmızı converslerin elbisesiyle hiçbir ahengi olmadığında apaçi olmazlar,ama sokaktaki insan apaçi olur işte bunların bakış açısı...
bir süre sonra sevgilisini anlatmak için etrafında kimseyi bulamadığı zaman, ne kadar sıkıcı olduğunu anlayacaktır.
aslan yaralı olsa da aslan her zaman aslandır.
fenerbahçe Türkiye kupasını alabilecek mi?