bugün
- kanadalı ünlüler10
- bin entry girmek2
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- sabahları nefret edilen şeyler18
- sabahları sevilen şeyler8
- herkese garip size normal gelen şeyler3
- anın görüntüsü25
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- iç sıkıntısı7
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- beni kaybettin diyen erkek14
- pipinin ortasında kıllar çıkması3
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- mazotun litresi 101 lira35
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- trabzonspor'un thomas reis ile anlaşması2
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması5
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- ekşiye gidiyorum ben10
- sadece filistin'i önemsemek15
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- ana haber bülteni2
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- gocu38
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- reis2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- g i l d e d l i l y27
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- iblis'in sesini duymak11
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- israil11
- yazarların fobileri20
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- kürdü sevin10
- arkadaşlar bakar mısınız16
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
entry'ler (27)
karşıdakiyle iletişim kurma konusunda ciddi sorunları vardır acilen sosyalleşebileceği dilinin bağını çözdüreceği ortamlara girmesine ihtiyacı vardır.
a:erol egemen burda olum
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
b:yok be olum gelmez buraya
a:olum adam içerde lan karı götürüyor duvardan duvara vuruyolar herifi duymuyon mu?
cümle sonundaki nokta yerine kullanılmaya başlanmış,zihindeki çağrışımı argo bir söz olmaktan sıyrılmış küfürlü bir sözün kısaltılmasıdır.
canım cicim aylarıdır ya da konuşacak başka birini bulamıyordur.
1982 Türk Anayasasına göre Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlanan herkes Türk'tür.Aslında Türklüğü benimseyen hayrı için çalışan var olması yücelmesi için dua eden korkmadan utanmadan Ben Türküm diyebilen herkes TÜRK'TÜR.
muhalefet olarak nam salmış chp'nin iktidar olması ütopyadır iyisi mi sen yavaş yavaş soyunmaya başla.
karakterini oluşturmada komplike duygular içerisinde bulunan ciddi bunalımları olan türkücü.
şu anda devam eden Türkiye'nin en mütavazi ünlüsü olan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu talk show dur.
şarkıcılıkla başlayıp asmalı konak dizisiyle devam edip birkaç filmde rol aldıktan sonra şu sıralar ya sonra filmiyle senarist,yönetmen,oyuncu olarak boy göstermekte.
ülkeyi senelerce geri götürmeyi başaran,gencecik insanların düşünceleri uğruna hakkında ölüm kararları çıkarılan kara ve kanlı kaos ortamında yapılmış bir askeri darbedir.
herşey doğal olduğu halde doğumu,yaşamı,ortamı ve konuşmasını illegal olarak hissetmektir.
isterse en nezih, isterse en salaş ortamda fotoğraf çektirebilir bunuda dilediği yerde yayımlayabilir, profil resmi yapabilir herkes yapmak istediğinde özgürdür ki bu gayet doğal bir davranıştır.
finallerin kaygısından uzaklaşarak,sevgilimle rahat rahat bir 24 saat geçirmek.
yapılması nezaketen hoş bir davranıştır,kullanmıyorum demesiyle hoşnutluk daha bir artar bizim için kim otlakçıları sever ki ...
yalanlara inanmayan ama susan, başkaldırmayan çok koyunumuz var.
aslında yapmak istedikleri egolarını tatmin etmek; ben değilim o,ben seviyeliyim o değil,ben şık giyiniyorum o giyinmiyor sanane be adam görünce bir tarafınızı yırttığınız sanattan anlamayan popçular sahnedeyken dansla uzaktan yakından alakası olmayan ritmi önemsemeyen hareketler yaptıklarında,giydiği kırmızı converslerin elbisesiyle hiçbir ahengi olmadığında apaçi olmazlar,ama sokaktaki insan apaçi olur işte bunların bakış açısı...
bir süre sonra sevgilisini anlatmak için etrafında kimseyi bulamadığı zaman, ne kadar sıkıcı olduğunu anlayacaktır.
aslan yaralı olsa da aslan her zaman aslandır.
fenerbahçe Türkiye kupasını alabilecek mi?