bugün
- en son ne yediniz19
- gecenin şarkısı8
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması9
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi14

entry'ler (22)
Olması gereken kurstur şahsımca. Nerede kötü adamlar var, kızlar orada! Sanırım kendilerini üzen ve değersiz hissettirenlerle olmak hoşlarına gidiyor. Üstelik o kadar düzgün adam varken.
Kötü kalbini hissettiğim an direk soğurum kadından. Kim olursa olsun soğurum abi. Başkalarına kötülük yapıp zarar vermeye çalışan kadın kadar iticisi yoktur benim gözümde.
Yecüc ve Mecüc denilen varlıklar. incil'de Yaratılış, Hezekiel, Vahiy kitaplarında ve Kur'an'da bahsedilir. Bu varlıklar, çeşitli mitolojilerde ve kültürlerde cüceler veya dev, şeytan, kavimler veya ülkeler olarak anılır.
Herkes aynı anda geceyi yaşar, ama herkesin karanlığı farklıdır.
Hemen kendini ele verir zaten.
Özellikle eğer biriyle buluştuysanız, karşınızdaki kişiye büyük saygısızlıktır bu hareket. Ayrıca karşınızdaki de sizden soğur ve bir daha sizinle görüşmek istemez.
Evliliğin yaşı yoktur. Eğer var dersek asla bir sonuca varamayız çünkü asla hiçkimse aynı yaşta hemfikir olamaz. Evliliğin yaşı, doğru insanı bulduğun yaştır, kendini hazır hissettiğin yaştır.
Babyshower'ın saçma olmasından daha da saçma şeyler var mesela ilk diş partisi gibi. Genelde boş insanların yaptığı şeylerdir. Çocuk bile bunlar neyin kafasını yaşıyor diyordur eminim.
Özenti insanlar yapar ayrıca. Anneler birbiriyle yarışır benim parti ondan daha güzel olsun diye.
Özenti insanlar yapar ayrıca. Anneler birbiriyle yarışır benim parti ondan daha güzel olsun diye.
Eskiden biz hakkıyla yapardık askerliği ve hala görüşürüz askerlik arkadaşlarımızla. Şimdikiler manevi değerlerden geri kalıyor, arkadaşlıkta bunlardan bir tanesi.
Genç olmayı özledim. 40lı yaşlara gelince anlıyorsunuz hayatın boş olduğunu. Birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Yeterli paranız oluyor fakat yeterli enerjiniz kalmamış oluyor. Yaşınızın kıymetini bilin.
Oldukça kültürlü bir insandır. Dolu dolu biridir.
Güzeller güzeli radyocudur. Bir de bu güzelliğine şirinliği ile ayrı bir güzellik katmaktadır. Kendisini ilk 2016 yıllarında yarışma programını sunarken izlemiştim. Şimdi radyoculuk yapıyor. Hayvanseverliği beni fethetti. Yayınlarında hayvanlara destek olmayı da ihmal etmiyor. Eminim bu kız sağlam karakterli olmasaydı çok daha iyi yerlerdeydi. Zirvede olmayı hak ediyor ama maalesef günümüz medya sektörü düzgünleri yukarı çıkarmıyor.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en etkili kişi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür.
Paranız için yanında olan kızları gördükçe, mumla arayacağınız kız türüdür.
Dertler derya olmuş ben de bir sandal, devrilip batmışım boğulmuşum ben.
(Ah ne güzel şarkı)
(Ah ne güzel şarkı)
Sağlığım yerinde. Gözlerim görüyor, ellerim ayaklarım tutuyor, duyabiliyorum, konuşabiliyorum. Mutlu olmak için daha neye ihtiyacım olsun ki?
Gerizekalılık cinsiyette değil, beyindedir. Lakin çok gerizekalı erkekler gördüğümüz kadar, çok akıllı kadınlara da şahit olduk.
Hafta sonları Tuğçe Marik'in program yaptığı radyodur. Oldukça sevimli, sempatik, şirin ve samimi konuşmasıyla radyoyu sevmeme sebep olan radyocudur.
Kerizlik mi? Tiyatro bir sanattır ve sanattan mahrum kalan insanlar geride kalırlar. Asıl kerizlik tiyatroya para vermeyenlerdedir.
Sadece erkeğe değil, kapıyı tutup centilmenlik yapan herkese teşekkür edilmeli. Aksi takdirde kapıyı tutan kişi içinden "ben buna mı kapı tutmuşum" diye düşünür. insansanız teşekkür edersiniz. Değilseniz etmezsiniz