bugün

sevdiği entry'ler

yıkmak kolay ama yapmak zordur

Hiç kimse isterken dur durak bilmiyor.Yetmiyor..Aldığı yetmiyor..Kopardığı yetmiyor..Gasp ettiği yetmiyor..Bitiyor bir gün ama herşey..Zaman bitiyor..Ümit bitiyor..Sevgi bitiyor..Saygı bitiyor..Ölüyor ama bir yandan..iyilik ölüyor..insanlık ölüyor.iyi niyet ölüyor..Pozitif düşünce ölüyor..Her şeye rağmen insan yaşıyor derseniz..Bunlar olmadıktan sonra insanın yaşaması da ölmesi gibi.Hiç farketmiyor..

gecenin sözü

Kalbimle gurur duyuyorum. O çalınmış, kırılmış, yanmış , aldatılmış ama yenide çalışıyor...

aşk

-Nasıl bir aşk istiyorsun?
-Öyle bir aşk olsun ki, beni sevip sevmediğini sormayayım. Zaten hiç sormadim çunki Şüphe etmedim ...
görsel

bir erkeğe şiir yazdırabilen kadın

Onun sevdiği kadinidir ...

hayatın anlamsızlığı

Hayat yaşandıkça, yaşayabildikçe, yaşatabildikçe güzel...Siyahın yerine beyazı koyabildikçe güzel..
Güneşle birlikte yağmuru sevdikçe güzel...Doğada ki tüm canlıları, koşulsuz,çıkarsız, karşılık beklemeden sevdikçe güzel...Gülebildikçe, güldürebildikçe güzel...Kin ve nefretin yerine sevgiyi koyabildikçe güzel...Saygıyı kaybetmediğimiz sürece güzel...iyiyle kötüyü ayırabildiğimiz sürece güzel...Ve hayatın tüm acımasızlığına rağmen bozulmadan kendin kalabildikçe güzel...
© copyright 2005 - 2026