bugün

entry'ler (47)

sözlük yazarlarının favori hayvanları

çita favotimdir. tek geçerim...

insanın en masum olduğu an

sikildiği andır.

korkma hadi konus

18. facebooktan gördüklerini burda yazma!!!

erkayautku06

hoşgelmişte başlık nasıl açılıyor ?

nazım hikmet le fethullah gülen in ortak noktaları

ortak noktamı oda ne efendim! nazım hikmet vatanını seven biri gibi gözüken yavşağın teki.. fethullah gülen ülkesi için ülkesine dönmeyen bir zaat.. arasında çok fark var efenim..

3 gün uyanık kalma rekor denemesi

ara ara kestirmeleri yok sayarak güya 3 gün uyanık kalacağını iddia eden yazarın hayalleridir.

inci sözlük ün ayyıldız tim tarafından hacklenmesi

yazar alımı yok dediler beni dışladılar iyi olmuş piçlere.

interneti açınca girilen ilk üç site

(bkz: Facebook)
(bkz: Mynet)
(bkz: Youtube)
Dipçik: YouTube yasaklandığında yasadışı yollardanda girdiğimi itiraf etmek istiyorum. ^^

wireless ına şifre koyan ve öğrenciye veren komşu

aslanın agzına girdiğinin farkında olmayan magdurdur.

ankara nın marka değerini artıran şeyler

ismi
(bkz: Ankara)

fenerbahçe arda ile sözleşme imzaladı

olursa gayet normal bir durum futbolcuların takım ayırt etmemelerini göz önüne alırsak... taraftar açısından bakarsakta normal olması gereken durumdur. HOLiGANLIĞA KARŞIYIZ.

başbakanın cebine aldığı 2 3 milyar dolar

bu ülkede hiç bir iktidar olmamıştır ki çalıp çırpıp yemesin. merhum ecevit bile yemiştir ancak kartala binip yemiyorum ayağı yapmıştır. 2 3 milyar dolar çok büyük bir rakam. başlık sahibine nerden edindin bu bilgiyi demeden geçemeyeceğim.
Dipnot: bu ülkeyi temsil eden adamın kartala binmesine anlam veremiyorum.

radyoda sevilen şarkının ezan yüzünden kapatılması

ezan sen müzik dinlerken okunmuyor sen ezan okunacağında müzik dinliyorsun dedirten başlık...

contorium

googlede araştırılması yasak denilmesi dışında doğru olabilecek komplo teorisidir. bor elementini bile işleyemeyen biz türkler contorium denen elementi bulup çıkarsak nolcak demeden edemiyor insan...

oogenez

bir uludağ sekizincinesil yazarının üyelik ismidir.

bir erkeğe evlenme teklif etmek

klişerlerden hoşlanmayan çiftlerin doğal olarak yaşayacağı durumdur..

şevişirse çarpılacağını sanan dinci erkek

toplum içinde ''milli olmak'' olarak tanımlanan ve bunun iyi birşeymiş gibi gençlere, çoçuklara anlatılması çok üzücü bir durumdur. genellikle inancı zayıf insanlar zina yapmanın iyi bişey olduğunu sanır allah utandırmasın ne diyeyim..

yüksek sadakat in en iyi rock grubu olması

teomanın rock grubu olmadığı gibi yüksek sadakatin türkiyenin en iyi rock grubu olduguda gerçek dışıdır. heleki şebnem ferah varken..

türkiye nin 2011 eurovision da finale kalamaması

yazık olmuştur. ancak ülkemize eurovision un bi katkısı olmadığı için elenmemizinde zararının olmayacağı düşüncesindeyim.

uyandıktan sonra kurulan ilk cümle

+ günaydınlar efendim gününüz hayır olsun
- ya bi siktir git başımdan abi
+ ne diyosun lan dallama..
paattt küüütttt..
© copyright 2005 - 2026