bugün
O
onur caylak6 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
O
onur caylak6 yıl önce
altına imzamı atarım
işadamı ali ağaoğlu nun başbakan erdoğan ın sözlerine destek verirken söylediği cümle. başbakan bu zamanda lüks eve girmeyin oturduğunuz evi alın dedi. not: 1+1 evi bile 500 bin liraya satan ve lüks konutlar inşa eden ali ağaoğlu nun başbakan ın bu… devamını gör
O
onur caylak6 yıl önce
simge sağına güzel diyen erkek
Ağzının tadını iyi bilen erkektir: (img:#2057350)
O
onur caylak6 yıl önce
link ver link
bahsedilen bir konu/başlık/entry hakkında meraklanmış ve heyecan yapmış kişi haykırışı.
O
onur caylak6 yıl önce
güldüren ekşi sözlük entryleri
(img:#2055052)
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
rabbime sordum
(ara:rabbime sordum)
O
onur caylak6 yıl önce
bu ne amk
genellikle msnde, beklenmedik bir durum yaşandığında yazılan cümle. sagopa kajmer şarkısı olarak yollandığını düşündüğünüz parçanın dinlendiğinde bülent ersoy'un çile bülbülüm çile şarkısı çıkması durumunda büyük harfle yazılması daha uygundur.
O
onur caylak6 yıl önce
serdarsl06
yeni bir beşinci nesil yazar. hoşgelmiş.
O
onur caylak6 yıl önce
tam benim tipim dediğiniz ünlüler
(bkz: Aslıhan gürbüz )
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
O
onur caylak6 yıl önce
burç uyumları
elementler açısından, yani hava, su, toprak atş grupları arasındaki uyumla ilgili bir yazı için; http://www.r2d3dergi.com/2012/05/25/burc-gruplarina-gore-ask-iliskileri/
O
onur caylak6 yıl önce
burçlar
yıldızların konumlarının insanların günlük hayatlarına etki edebileceği fikrinden hareketle insanlar hakkında bilgi edinme aracıdır.
O
onur caylak6 yıl önce
burçlar
yıldızların konumlarının insanların günlük hayatlarına etki edebileceği fikrinden hareketle insanlar hakkında bilgi edinme aracıdır.
O
onur caylak6 yıl önce
tuncel kurtiz
`şellale` filminde de süper performans göstermiş, `yılmaz güney` in bazı filmlerinde oynamış emektar aktör.ona göre amerika da 2 türlü insan var: `tom waits `dinleyenler `tom waits` dinlemeyenler (vid:#348)
O
onur caylak6 yıl önce
4 nisan 1953 dumlupınar faciası
4 nisan 1953 tarihinde yaşanan yakın tarihimizin en önemli deniz facialarından biridir. çanakkale boğazı nara burnu açıklarında tatbikattan dönen dumlupınar denizaltısı, isveç bandıralı naboland şilebi ile çarpışmış denizaltımız dumlupınar'da bulunan… devamını gör
O
onur caylak6 yıl önce
efsane paylaşımlar
(img:#1948986)
© copyright 2005 - 2026