bugün
O
onepush9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
O
onepush9 yıl önce
feyza altun meriç
hukukçu ablmamızdır. düzene karşı çokarak 7 aylık bebeği ile duruşmaya girerek tabuları yıkmıştır. ana haber bültenlerinde siyasiler ile biraraya gelmiştir. buraya kadar çok güzel tuttuğunu koparan bir abla gibi gelmişti bana. öğrencileri azarlaması… devamını gör
O
onepush9 yıl önce
sosyal platformlarda küfretmek
Suçtur. Karşıdaki kişi siz küfür ettikten sonra sizi dava etmek isterse şayet hesabınızı kapatmanız bir halta yaramayacaktır. Bu sıralar fikri olmayan fakat her türlü çeneyi çalan insanların da silahı olmuştur. Genelleme yapmıyorum bütün erkekler ü… devamını gör
O
onepush9 yıl önce
sosyal platformlarda küfretmek
Suçtur. Karşıdaki kişi siz küfür ettikten sonra sizi dava etmek isterse şayet hesabınızı kapatmanız bir halta yaramayacaktır. Bu sıralar fikri olmayan fakat her türlü çeneyi çalan insanların da silahı olmuştur. Genelleme yapmıyorum bütün erkekler ü… devamını gör
O
onepush9 yıl önce
ingilizce
[bkz]ingiliz[/bkz]lerin konuştuğu dil. Türkiye'de herkes bildiğini zanneder.
O
onepush9 yıl önce
bankta otururken kucağınıza çıkan kedi
Uyanir uyanmaz da hemen kacacaktir. Kedi iste pic hayvan.~gb~
O
onepush9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
O
onepush10 yıl önce
sözlük kızlarının vücutları
`sözlük erkeklerinin vücutları` olur da daha da önemlisi sözlük kızlarının niçin olmasın diyerek irdelenen konudur.
O
onepush10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
© copyright 2005 - 2026