bugün

sevdiği entry'ler

han sarhoş hancı sarhoş

şarabı anladığını iddia edebilirmisin..

bedeninde küçük çizikler çizerek,

güvenli kanamalar içinde iken..

sen..

ertesi gün, sarhoşluğun bedeli midir sadece..

saçmalamak bir erdem di değil mi.. alıcı kuşların parçaladığı ciğerinin tekrar büyümesi gibi.. lanetli.. güvenli yine ama korunaklı..

korunaklı çürüme de iyi olmalı işte.. yeğni..

kıçında neden bu kadar sık sivilce çıktığını da anlamazsın sen şimdi..

olsun..

oyunun anlamak üzerine kurulmadığını defalarca söylediler zaten pek inanası..

saçların diyorum,

uçlarını meraklı bekleme anlarında dudaklarının kenarlarından ağzına soktuğun..

kadınlığının en temelinde belirlenmiş bir farkındalık ve bak şimdi nasıl olduğunu hiç bilmediğin bir kendiliğindenlik ile..

saçların diyorum..

ne diyorum ki..

?-han diyorum..

?-han cı diyorum..

affına sığınarak..

sarhoş demeyeceğim..

bile..

fal bakmayı bilen yazarlar

gençlik zamanında ben bu yazarlar arasındayım. beyler abi tavsiyesi vereyim size, sallamayı öğrenin. çok ekmeğini yersiniz. fala inanan kız her şeye inanır.

hadi bikaç ipucu da vereyim size gönlümden koptu;

iki üç tane kız geldiğinde fal baktırmak için ilkinden sonra başım ağrıyor bakamıyorum deyip arkada kalan kızlara güzel bir şakak masajı yaptırabilirsiniz.

çok yakınındaki bir kız arkadaşının onu çekemediğini söyleyin (işte bak burada senin yüzüne gülmüş, burada da arkandan konuşuyor dersiniz) kesin tutar. zira bu kız kısmısı hep birbirinin arkasından konuşur.

bir telefon görüşmesinden sonra çok mutlu olacaksın deyin. ( bu aralar her bok watzaptan oluyor zaten, sağda solda telefonda mesaj yazarken sırıtan kız bol)

eskilerden tanıdığın bir çocuk var, yine sana gelecek ama onun niyeti kötü deyin (bu biraz meriçliğe giriyor ama yapacak bir şey yok, hepsinin geri dönmeye çalışan bir eski sevgilisi vardır nasıl olsa)

çok yakınında çok iyi bir insan var, sana meyilli ama onun seni istemediğinden korktuğu için açılamıyor, sen adım atarsan çok mutlu olabilirsiniz deyin (işte burası olta kısmı beyler, daha fazla anlatmayayım)

artık kalanı da sizin hayal gücünüze kalmış. kızlar ağzınızın içine düşer. neys, hadi kaçtım ben, bye...

sevgilinin yanında 50 kuruş yere düşse alır mısın

alırım , tepki verirse de 50 kuruş etmeyecek kızı yanıma alırken utanmamışım yerdeki 50 kuruşu mu almaktan utanacağım aq der postayı koyar ayrılırım

biz de böyle bir delikanlıyız

favlayan kadın yazarın asıl amacı

Fav destektir, yanındayım demektir. Seni okuyorum demektir, seni beğeniyorum, seni istiyorum demektir. Sevişmektir fav. Sekstir.

yeni akit in istanbul yağmuru tweeti

Tamamen katıldıgım tweet. Evet allah belamızı verdi. istanbul'da yüzlerce yıldır görülmeyen bir doğa olayı yasadık. 3. Köprü yapmak için kesilen ormanların, doga katliamının, plansızca dikilen gökdelenlerin ahı bu. Bir diğer adı da iklim değişikliği. Kimin sayesinde olduğunu da yazsalardı. Baş harfi rte.

16 nisan 2017 anayasa değişikliği referandumu

görsel
Berlin yansimasi..

durduk yere adamın amına koyan şarkılar

Ben ölmeden önce
Bir sürü dostum vardı
Ben ölmeden önce
Bir sürü düşüm vardı
Ben ölmeden önce
Bir sürü aşkım oldu
Ben ölmeden önce
Bir sürü hatam oldu
Herşeye rağmen pişman değilim x 2
Ama yine de bazen düşündüğümde
Bir gün gelir de yaşarım sandım yine
Tüm aşklarım, yalan mıydı ey tanrım
Çok yalnızım
Eriyorum yavaş yavaş
Yavaş yavaş
fatih erdemci bunun en güzel örneğini sunmuştur yukardaki şarkısıyla...
© copyright 2005 - 2026