bugün

entry'ler (4)

antalyaspor taraftarı

Medeniyetli bir şehir gibi tavırlar sergileyen
elit takılan ama sporda şiddette durmak bilmeyen kendiyle çelişen psikopatların olduğu bir tımarhane. hayatta gitmem 4 senedir. Antalyadayım bir kere gitmedim

antalyaspor taraftarı

Fanatizm konusunda beşiktaş taraftarıyla kıyasıya kapışan rahatsız bir holigan topluluğu adamlar deplasman tribününe emanetlerle atlıyorlar tipik ingiliz holiganlarını andırıyorlar aynen rezz al bu gibi kitleler yüzünden insanlar maça çocuklarını getiremiyor genelde her takım taraftarının çekinerek gittiği yerdir Antalya Ankaragücü 1 2 Antalya al birini vur ötekine rahatsızlar.

Dip not: gümüşhanesporr

antalyaspor taraftarı

Sene 2008 çok iyi hatırlarım ışıklardan geçiyordum kendim Galatasaraylıyım beşiktaşla maçları varmış her neyse yürüyorum bir gürültü bir patırtı adamlar çekmişler güneş gözlüklerini havada güneş yok o ayrı değişik 4 5 kişi tabi bunların geriside var ellerinde kesici alet edavat terör estirdiler beşiktaş taraftarını çarşıyı öğretmen evine kadar kovalayıp orda milli olan sadist bir kitle maç günü şehri birbirine katıyorlar buraya deplasmana gelenin en kötü otobüs camları kırılıyor o yüzden ben maçlarına gitmem pek .

antalyaspor taraftarı

istanbul takımı taraftarlarının destur diye girdiği şehirin enteresan derecede saldırgan taraftarı birde gözlemlediğim kadarıyla her maç öncesi biraları eksik olmayan ruh hastası bir topluluk.
© copyright 2005 - 2026