bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste4
- sedat pekmez25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- zall buraya bak aslanım3
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- tai lung5
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- gerilla taktiği4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- xiaomi2
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması3
- oversize modası3
- kadınların aylık bakım maliyetinin 30 bine çıkması2
- hoşlanılan kızın aynı eski sevgilim gibisin demesi2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- katatespizartmasi14
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- maç izlemenin çok saçma olması2
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- heyecanlıyım sözlük4
- uludağ sözlük discord grubu11
- iremga12
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- as macaa2
- devlettapar2
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- faik öztrak7
- penis boyutunun önemi4
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- taze kekik2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
entry'ler (112)
Oyuna çok girmezsiniz fakat girdiğinizde en az 15 dakika oynatır namızsız.
Kendi atılma kampanyasına destek verecek kadar yüzsüz birinin sözlükten atılma kampanyasıdır.
Sonuna kadar desteklediğim kampanya.
Sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olarak izlemek isterim.
Umarım ironidir.
Honda alır.
Bir köpek ailesi tarafından yetiştirilen 12 yaşındaki Finn ile aynı ailenin büyüttüğü 28 yaşındaki jake adlı köpeğin fantastik maceralarını konu alan ve hayalgücümü zorlayan favori çizgifilmim.
25.000 dolara bir kiralık katil tutabildiğiniz, 199.99 dolara ise sahte pasaport alabileceğiniz derin internettir.
iğrençliktir. Erkek veya kadın farketmez kime yapılırsa yapılsın iğrençtir.
interneti kapatıp ekran görüntüsü aldığınızda internete bağlanınca bildirim gidecektir.
Yaşadığım il. Şu haberlerdekine benzemiyor aslında, insanların bazıları iyi, bazıları kötüdür fakat karşınıza kötü birisi çıkmaz.
Sonra buna da tahrik etti diyeceksiniz değil mi? Gülmeyi bile cinselliğe bağladınız helal olsun size.
Bir hayvanat bahçesinde çalıştığını düşündüğüm, entrylerini beğendiğim yazar.
hayatımızın ne kadar ucuz olduğunu kanıtlar. binlerce kişi trafik kazasından vefat etmiştir, en şanssız ölüm şeklidir bence.
geçen sene, tatilden eve dönmektesiniz. tahmini 5 saat olmuştur. yolculuğun 3 saatinde yağmur yağmıştır fakat şuan yağmur yoktur, sadece yerler ıslaktır. arabada müzik dinlersiniz ve yol yorgunusunuzdur. eve 15 dakika kalmıştır, arabayı süren dışındaki herkes uykuludur. otobandan çıkıp eve gitmek için sağ şeride yanaşıp yavaşlarsınız. otobandan çıktığınız an tahmini 20 veya 30 metre ileride bir araba ara sokaktan yola çıkar. işte o an, hayatımızın ucuz olduğu fikrine vardığım andı. her salise 1 saat gibi geliyor ve fren sesi canımı yakıyordu ama, kaza olmamıştı. çıldırmıştım, nasıl böyle birşey olabilirdi? yaşamak isteyen insanların bir kazadan dolayı vefat etmesi ve ağlayan kişiler? o kaza olsaydı 4 veya 5 kişi ölseydi, arkamızdan kaç kişi üzülecek ve sevinecekti? o kaza olsaydı, buraya yazı yazabilirmiydim?
kısaca, araba sürerken ne kadarda dikkatli olsanız bile iş karşınızdaki kişide bitiyor, her an herşey olabilir gibi dikkatli olmalısınızdır.
geçen sene, tatilden eve dönmektesiniz. tahmini 5 saat olmuştur. yolculuğun 3 saatinde yağmur yağmıştır fakat şuan yağmur yoktur, sadece yerler ıslaktır. arabada müzik dinlersiniz ve yol yorgunusunuzdur. eve 15 dakika kalmıştır, arabayı süren dışındaki herkes uykuludur. otobandan çıkıp eve gitmek için sağ şeride yanaşıp yavaşlarsınız. otobandan çıktığınız an tahmini 20 veya 30 metre ileride bir araba ara sokaktan yola çıkar. işte o an, hayatımızın ucuz olduğu fikrine vardığım andı. her salise 1 saat gibi geliyor ve fren sesi canımı yakıyordu ama, kaza olmamıştı. çıldırmıştım, nasıl böyle birşey olabilirdi? yaşamak isteyen insanların bir kazadan dolayı vefat etmesi ve ağlayan kişiler? o kaza olsaydı 4 veya 5 kişi ölseydi, arkamızdan kaç kişi üzülecek ve sevinecekti? o kaza olsaydı, buraya yazı yazabilirmiydim?
kısaca, araba sürerken ne kadarda dikkatli olsanız bile iş karşınızdaki kişide bitiyor, her an herşey olabilir gibi dikkatli olmalısınızdır.
Şuana kadar fazlaca kişi sevdim fakat hiçbirine, duygularımla sarılamadım. Sıkıca, sıcakkanlılıkla sarılmak istediğim birileri var fakat onlar bilmiyor, ben de utanıyorum.
Umarım o gün gelecek, kemiklerimiz kırılana kadar onunla sarılabileceğiz.
Umarım o gün gelecek, kemiklerimiz kırılana kadar onunla sarılabileceğiz.
Büyük ihtimal bomba ihbarlarından dolayıdır. Bence yerinde ve uygun bir karar fakat maç için başka illerden gelen insanlar toplanırsa işler değişir gibi.
Edit:
Not: gs
Edit 2: ertelenebilirdi de, düşünmemiştim ertelenmesini.
Edit 3: ertelenmiş.
Edit:
Not: gs
Edit 2: ertelenebilirdi de, düşünmemiştim ertelenmesini.
Edit 3: ertelenmiş.
Büyük ihtimal yakın zamanda uçak kazası raporu adlı programda sebeplerini göstereceklerdir diye düşünüyorum.