bugün
O
oktrollavcisi4 yıl önce
kanal istanbul un müthiş olması
O
oktrollavcisi4 yıl önce
cemevlerinin terörist yuvası olması
O
oktrollavcisi4 yıl önce
cemevleri neden kapatılmıyor
bence kapatılmasın. ibadethane statüsü verilsin. dedeleri de devlet atasın. en azından gizli saklı işler çevirmezler.
O
oktrollavcisi4 yıl önce
şii lerin mide bulandırması
O
oktrollavcisi4 yıl önce
sözlükte fetö propagandası yapılması
(img:#2244554) Bu yazar dinler arası diyalog a teşvik edici bir entry girmiş. Senin dediğini Fethullah gülen de söylüyordu. Ne farkın var ondan?
O
oktrollavcisi4 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu ve kedicikleri
Ulan paint bile kullanmaktan acizsiniz karalama yapmaya çalışıyorsunuz. Zekanız yetmiyor işte niye zorluyorsunuz?
O
oktrollavcisi4 yıl önce
gençlerin harıl harıl hafız olması
O
oktrollavcisi4 yıl önce
gençlerin harıl harıl hafız olması
O
oktrollavcisi4 yıl önce
uzun yol kaptanı betalığı
O
oktrollavcisi4 yıl önce
uzun yol kaptanı betalığı
O
oktrollavcisi4 yıl önce
sümüklü şakirtin beni tehdit etmesi
Cia dediği için değildir.
O
oktrollavcisi4 yıl önce
adnan oktar ın chp aşkı
Adnan Oktar evinde yaptığı bir programda "CHP'yi seviyorum. CHP Türkiye'nin güvencesidir." Dedi. Cuhape genel başkanı Kemal ve kedicikleri (img:#2244516)
O
oktrollavcisi4 yıl önce
adnan oktar ın chp aşkı
Adnan Oktar evinde yaptığı bir programda "CHP'yi seviyorum. CHP Türkiye'nin güvencesidir." Dedi. Cuhape genel başkanı Kemal ve kedicikleri (img:#2244516)
O
oktrollavcisi4 yıl önce
adnan oktar ın chp aşkı
O
oktrollavcisi4 yıl önce
adnan oktar ın chp aşkı
O
oktrollavcisi4 yıl önce
adnan oktar ın chp aşkı
O
oktrollavcisi4 yıl önce
cumhuriyet tarihinin en cesur kalemi
(img:#2244512) Hain Fethullah gülen ve Yunanistan sevdalılarının nefret ettiği hakkı hak için beyan eden münafık kudurtucu fatih tezcan kardeşimizdir. Sana söz veriyoruz senin gibi fatih'lerin adedi artacak!
O
oktrollavcisi4 yıl önce
türkiye tarihinin en iyi gazetecesi
O
oktrollavcisi4 yıl önce
hafızlara iftira atan putperest
Diktatör sevdalısı islam düşmanlarının hafızları küçük düşürmek için malum âzalarından meydana getirdiği pis ve hurafe bir iddiadır. Biznillah istikbalimizin teminatı, devletimizin ilerdeki idarecileri olacak aziz hafız kardeşlerimizin Kur'an-ı mecid… devamını gör
O
oktrollavcisi4 yıl önce
hafızları kıskanan tip
(img:#2244506) “Sizin en hayırlınız, Kur'an'ı öğrenen ve öğretendir." -Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem- Aponun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş için "Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız."… devamını gör
© copyright 2005 - 2026