O
ok optum by7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
O
ok optum by8 yıl önce
yunan
(bkz)omega vibes(/bkz)(bkz)diaspora(/bkz)
O
ok optum by8 yıl önce
yanan atatürk heykeli
pkk lı köpeklerin gerçekleştirdiği eylem. hepinizin kökünü kazıyacağız amına çaktımın dağ fareleri.
O
ok optum by9 yıl önce
yakışıklı futbolcular
futbol yeteneklerinin dışında yakışıklılıklarıyla da her daim adından söz ettiren futbolculardır. `luis figo` `paolo maldini`
O
ok optum by9 yıl önce
sovyetler birliği döneminden kalan uzay mekikleri
1993 yılından bu yana çürümeye bırakılmış uzay araçları... adamlar nelerle uğraşmış zamanında biz hala neler yapıyoruz... --`spoiler`-- Sovyetler Birliği'nden Kalan Uzay Mekikleri! Kazakistan'da Sovyetler Birliği dönemin'de faaliyette olan Baykonu… devamını gör
O
ok optum by9 yıl önce
1993 yılından bu yana çürümeye bırakılmış uzay araçları... adamlar nelerle uğraşmış zamanında biz hala neler yapıyoruz... --`spoiler`-- Sovyetler Birliği'nden Kalan Uzay Mekikleri! Kazakistan'da Sovyetler Birliği dönemin'de faaliyette olan Baykonu… devamını gör
O
ok optum by9 yıl önce
O
ok optum by9 yıl önce
O
ok optum by9 yıl önce
O
ok optum by9 yıl önce
O
ok optum by9 yıl önce
evrenin en güzeli
Bence `Helis Bulutsusu` Şu güzelliğe bakar mısınız? Var mı böyle güzel şeyler? (img:#1319529) Dünyaya uzaklığı: 694,7 ışık yılımış. gitmek şimdilik imkansız ama zatende gitmek isteyende yok gibi. şuan baktığımız fotoğraftaki hali 694 yıl önceki … devamını gör
O
ok optum by9 yıl önce
alinity divine
twitch'den canlı yayın yapan popüler oyuncu. (img:#1231806)
O
ok optum by9 yıl önce
brie bella
(d. 21 Kasım 1983), ABD'li emekli profesyonel güreşçi. Günümüzde WWE'de temsilci olarak bulunmaktadır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Brie_Bella
O
ok optum by9 yıl önce
som seyir füzesi
roketsan tarafından yapılan kısa menzilli (70 ila 300 km) füze. (img:#1189010)
O
ok optum by9 yıl önce
jüpiter füzeleri
Bir dönem ABD tarafından Türkiye'ye emanet olarak verilen Jüpiter Nükleer Füzeleri. Bu füzeler yüzünden az kalsın 3. dünya savaşı çıkıyormuş sovyetler ve amerika arasında. (img:#1188987)
O
ok optum by9 yıl önce
yazarların galerilerindeki en anlamsız görsel
Uludağ sözlük yazarlarının telefon galerilerindeki en anlamsız, en gereksiz, en boşuna yer kaplayan görseldir. (img:#899517)
O
ok optum by10 yıl önce
sekiz altıdan neden korkar
(img:#692575)
O
ok optum by10 yıl önce
kitap okumak
tabi her faydalı şey gibi sıkıcıdır ama zevklıdır insan bunalır ama anlamaz ve anlatılmıycak kadar iyi bişeydir ama ben okumam
O
ok optum by10 yıl önce
pazar gününe bir karikatür bırak
Yazarların pazar gününü renklendiren, tebessüm ettiren karikatürleridir.
O
ok optum by10 yıl önce
bir kürt erkeğinin kaslı kollarında uyumamış kız
(img:#881440)
O
ok optum by10 yıl önce
langur lungur tarhana bulgur
Posta gazetesinde yayınlanan tuhaf bir şiirlerden bir tanesi. (img:#850704)
O
ok optum by10 yıl önce
öyle garip kavramlarla yetiştirilmişiz ki
sadece fosforlu kısmı okumak...
O
ok optum by10 yıl önce
geceye bir cümle bırak
fistanı biçtim dar geldi huriyem.
O
ok optum by10 yıl önce
telefon numaranı verirmisin
Posta gazetesinde görülmüş bir şiirdir. Şiir güldürmüştür. (img:#849192)
© copyright 2005 - 2026