bugün
O
offel10 yıl önce
oliwia dabrowska
“`Schindler’in Listesi`” filmindeki Kırmızılı Kızı oynayan, 1989 doğumlu, hobi olarak hala oyunculuk yapan polonyalı üniversite öğrencisi. --`spoiler`-- Kırmızılı Kızı canlandıran Oliwia Dabrowska, filmden 20 yıl sonra The Times gazetesine konuştu.… devamını gör
O
offel10 yıl önce
oliwia dabrowska
“`Schindler’in Listesi`” filmindeki Kırmızılı Kızı oynayan, 1989 doğumlu, hobi olarak hala oyunculuk yapan polonyalı üniversite öğrencisi. --`spoiler`-- Kırmızılı Kızı canlandıran Oliwia Dabrowska, filmden 20 yıl sonra The Times gazetesine konuştu.… devamını gör
O
offel10 yıl önce
oliwia dabrowska
O
offel12 yıl önce
ice truck killer
`dexter`'da `christian camargo`'nun canlandırdığı karakter olan `rudy cooper`'a verilen lakap. `bay harbor butcher` gibi.
O
offel12 yıl önce
facebook
kapsadigi agi genisletmeye karar vererek beni hayal kirikligina ugratan oyuncagim. neyseki hala gizlilik (bkz:privacy) ayarlariyla sorunlar halledilebiliyor. (img:#211772)
O
offel12 yıl önce
hayattan soğutan facebook iletileri
`yaran facebook iletileri` başlığında da çok sayıda bulunan iletilerdir. --`spoiler`-- carrefour'a gittim, kapıda "sa" yazıyordu. "as" deyip girdim içeri. xd --`spoiler`--
O
offel12 yıl önce
bim de satılan muhteşem ürünler
bim'de satışa sunulan ürünler. *uludağ limonata, *centro kakaolu gofret.
O
offel12 yıl önce
tipsiz erkekler nasıl kız ayarlıyor
facebookta dolaşan sikindirik reklam sloganı. cevabını merak edip tiklamayin zira boka basabilirsiniz.
© copyright 2005 - 2026