bugün
O
odysseus7 yıl önce
şırnak seçim sonucunun çarpıtılması
şırnak'ın 31 mart yerel seçimlerinin yanlış aktarılmasıdır. -öncelikle, yasaktan sonra hdp'nin oyunun biraz düştüğü bir gerçek ama; -o sonuç şırnak'ın değil, şırnak il merkezinin sonucu -(aşağıdaki ekran görüntülerini inceleyin) şırnak nüfus olara… devamını gör
O
odysseus7 yıl önce
şırnak seçim sonucunun çarpıtılması
şırnak'ın 31 mart yerel seçimlerinin yanlış aktarılmasıdır. -öncelikle, yasaktan sonra hdp'nin oyunun biraz düştüğü bir gerçek ama; -o sonuç şırnak'ın değil, şırnak il merkezinin sonucu -(aşağıdaki ekran görüntülerini inceleyin) şırnak nüfus olara… devamını gör
O
odysseus7 yıl önce
binali yıldırım
ulaşımı karayolundan ibaret sanan,japonya da yaşasa hakkında idam yasası çıkarabilecek,22 temmuz 2004 hızlı tren faciasının hükümetiyle beraber tek sorumlusudur,onlarca insanın kanına girdiği halde pişkin pişkin dolaşabilmesi türkiye gerçeklerine en … devamını gör
O
odysseus7 yıl önce
ak troller
Ak hackerler, Ak lamerler, Ak troller Ak gandalf. hepsi aynı dava uğruna savaşır. Cehapeye ve mehapeye karşı bir din ordusudur. Tayyip bey de bu ordunun hem peygamberliğini hem de komutanlığını yapmaktadır.
O
odysseus7 yıl önce
21 yaşındayım ve kadınım
(img:#1827091)
O
odysseus7 yıl önce
özel mesaj alımı kapalı erkek yazar
küfürlü mesaj almaktan bıkan trolldür.
O
odysseus7 yıl önce
isveç
yaşam koşullarının üst düzeyde olduğu sevimli ülke. kızları, ikea'sı, volvo'su ve sosyal refah düzeni meşhur.
O
odysseus7 yıl önce
süleyman soylu
`demokrat parti` nin yeni genel başkanı.
O
odysseus7 yıl önce
kız denilen sevgilim varın merhaba demesi
hoşlandığı kızdan istediği cevabı alamayan yazarın, yaşadığı şokla açtığı başlık.
O
odysseus7 yıl önce
son dinozor
Dinozor dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönmüştür. Dinozor kürkü accayip pahalı bu arada.
O
odysseus7 yıl önce
beşiktaş taraftarı
en yaratıcı tezahüratların sahibi olan kitle. (bkz:kazan)
O
odysseus7 yıl önce
uludağ sözlük ponçik kabul edilmiş gaylar kulübü
Ponçik olmadığım için reddedildiğim kulüp. Şu an ağlıyorum.
O
odysseus7 yıl önce
bekaretini 2 milyon sterline satan azeri model
23 yaşında, model, Azeri, bakire.
O
odysseus7 yıl önce
altı haftada boyun kası yapma taktikleri
boyun kasını ne yapacaksınız olm kangal mısınız siz?
O
odysseus7 yıl önce
seninle seks yapmak istiyorumun kibarı
Evde kimse yok, bana yemek yapar mısın?
O
odysseus7 yıl önce
hoşlanılan kızın 6 aydır entry girmemesi
Muhtemelen sevgili bulduğu için sözlükten uzaklaşması, bırakması, ayrılana kadar da dönmemesi dramı.
O
odysseus7 yıl önce
bir gecede cahil kalmak
Zamanında maalesef milletimizin başına gelen üzücü durum. Oysaki 19. Yy sonlari ve 20.yy başlarında Osmanlıca sanatçılar, yazarlar tarafından en muazzam zamanlarını geçiriyordu.
O
odysseus7 yıl önce
günün kedisi
(img:#1194772)
O
odysseus7 yıl önce
chp nin 2946 yılında yaptığı hileli seçim
Olmayan seçim yapmış resmen. Hile o kadar büyük. 2946 ne lan?
O
odysseus7 yıl önce
dilan dere
şu aralar sosyal medyanın gündeminde olan trabzonlu bayan. (img:#1716536) http://www.posta.com.tr/binlerce-takipcisi-olan-dilan-dere-kimdir-haber-fotograf-1404500 https://www.gercekgundem.com/galeri/magazin/1330/trabzonlu-kim-kardashianin-paylasim… devamını gör
O
odysseus7 yıl önce
erkekler köle pazarlarında satılsın kampanyası
Gayet dahiyane bir fikir. Bilirsiniz bu üretim hataları için bir çok alernatif sundum. Toplama kamplarına gönderilsin dedim, gaz odalarına atılsın, kobay olarak kullanılsın, son olarak da asit çukurlarına atılsın fikirlerimi dile getirdim ve hepsi de… devamını gör
O
odysseus7 yıl önce
google playstore daki yürek burkan yorum
Az önce uludağ sözlük uygulamasını yüklerken fark edilen yorum. evet sözlük kızları, ne hakkiniz var bu insanları üzmeye !!! (img:#1809582)
O
odysseus7 yıl önce
hoşlanılan kişinin hoşlandığı kişinin hoşlandığı
(img:#1806811)
O
odysseus7 yıl önce
burcu biricik ve amy adams benzerliği
eymi edıms tokatlar bacım afedersin..
© copyright 2005 - 2026