bugün
- true nickli yazar10
- türklerin ileri olduğu konular21
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- en gey özelliğiniz9
- ipek çiçek3
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek15
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- eski seni özlüyor musun6
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- arkadaşlar bakar mısınız11
- muslettin amca3
- bir gün öleceğini unutmak10
- salak yazarlar7
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- gocu pandela barışı4
- pandela6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- ioçke'nin elleri4
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- kuran da neden namaz yok8
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- gocu31
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
entry'ler (74)
bir erkekte en tiksindirici duran şeylerden biri. şu bıyık modasının geçmesini dört gözle bekliyorum zaten.
chialı puding. her sabah yiyorum. hem de sağlıklı. akşamdan sütün içine chia ve meyve koyuyorum o zaten şişip jöle gibi bişeye dönüşüyor.
internetten alışverişin en sevmediğim yanı. o yüzden kapıda ödeme imkanı sağlayan firmaları çok seviyorum. gerekirse 5-6 lira fazla veriyorum.
en güzelini yapandır. bütün gece bakışmak size bir şey kazandırmaz beyler. o kız kalkıp gelmeyeceğine göre bi zahmet poponuzu kaldırın. en fazla tersler, sonra arkadaşlarınızın yanına dönünde arkasından söversiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=_jFpNjq1TYI
gene hüsrana uğradım evet. insan ilişkilerini anlamıyorum. ihtiyacım olduğunda yanımda olmayan adamı ben ne yapayım ki? başka hiçbir şey istemiyorum halbuki. bu adam gelmiş bana evlenelim diyor. kanka modunda takılırız artık evlenince de.
gene hüsrana uğradım evet. insan ilişkilerini anlamıyorum. ihtiyacım olduğunda yanımda olmayan adamı ben ne yapayım ki? başka hiçbir şey istemiyorum halbuki. bu adam gelmiş bana evlenelim diyor. kanka modunda takılırız artık evlenince de.
yoga. kendime yaptığım en büyük iyilik bu herhalde. 1 seneyi geçti, artık düzenli sayabiliriz. ve yavaş yavaş vücudum açılmaya başladı, ilk başladığımda yapamadığım bir hareketi yaptım geçen gün. insanı mutlu ediyor böyle şeyler.
çok özledim, keşke whatsapp'a atarlı profil fotosu koymak yerine bir şeyler söylesen.
ceket bulmanın zorluğu. takım elbisede alt ve üstü aynı beden alamamak, opsiyon tanıyan mağazaları sevmek.
direk yurtdışına giderim. para bitene kadar gezerim. edirne'den çıktıktan sonra hep batıya doğru, atalarımız gibi geriye bakmadan. para bitmeden kanada'ya ulaşabilirsem gerisi gelir bence.
(bkz: here comes santa claus)
hem de elvis'in sesinden. sportify'da happy holidays kanalını açtım. nasıl bir mutluluk kapladı içimi. vpn'den de kanada'ya geçtim. bağlantı hızlansın diye. şu an acayip bir mutluluk kapladı içimi. adeta montreal'deyim.
hem de elvis'in sesinden. sportify'da happy holidays kanalını açtım. nasıl bir mutluluk kapladı içimi. vpn'den de kanada'ya geçtim. bağlantı hızlansın diye. şu an acayip bir mutluluk kapladı içimi. adeta montreal'deyim.
ilk çıktığında çok iyiydi ama bozuldu. bu siteyi farklı amaçlarla kullananlar var sanırım. mesela her girişimde kadın külodu görüyorum. ya bizim mahallede bi sapık var, ya da kadın pazarlamada falan kullanıyorlar bu uygulamayı.
çok taş istiyordur. sene olmuş 2016 hala tek taşla yetinen kadın mı kaldı?
benim bu. şu hayatta tek zevkim internetten dizi film izlemek. hız düşünce yüklenmek bilmiyor. bütün gece boş boş oturuyorum.
ders çalışıyorlar, yarın sabah sınavı var kimisinin.
sabah yoga dersine gidecek olmaktır.
aramızda spoiler alert diye belirtmeden spoiler olarak başlık açan hayvanlar olduğunu göstermiştir.
öyleyse ben gerizekalıyım.
arafta kalmaktır.
saçma bir şey. zaten iyi tanıdığın birini yazdıklarından bulmak çok da zor değil. sonra vay nickimi buldun, niye gizli gizli yazdıklarımla dalga geçiyorsunuz. niye beni işlettiniz.