bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- nickten isim tahmini yapmak10
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- guinness birası4
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- batıl inançlar7
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- haramidere de haramilik yapmak5
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- muşlettin amca3
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- sinem dedetaş11
- büyük filmlerden büyük replikler3
- aşağı saksonya2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- ev ödevi2
- kilolu olmak5
- almanya4
- yürüyen bok4
- ispanya6
- kedin mi var derdin var4
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- zall adlı yazar4
- full metal jacket vs the thin red line2
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
entry'ler (38)
Tuvalet kağıdının dolar olması .
Yaa abi 10 numara çizgi dizi . Tamda şuan izliyordm . Gercekten belli bir süre izledikten sonra bağımlılık yapabiliyor. En iyisi ise karakterler çok samimi ve sevecen ayrıca konusuda yetişkinlere hitap ediyor yani uzun lafın kısası : Mükemmel abiii izle kesiiin.
Baklavalar taze mii ? *
Kolumu ve bacagımı cok iyi oynatabiliyorum. Kafamı sağa ve sola 90* derece cevirebiliyorum. Ve en iyisi beatbox yapabiliiyoooruuuum .
Bi kerede millet bunlar Türklerin oyunu desin abi yaa...
Ahlaklı milleti gördük (bkz: Osmanlı) bütün dünya osmanlı yı severdi ve osmanlı sevgiyle yönetirdi dünyayı.Şimdi gelelim ülkemizin son durumuna ahlaksızlığa geciş aşamasında olan bir toplum yapımız var bunu getiren nedir yanlış modernleşmedir. Maalesef ama bizim ülkemiz kendi kültürlerine ve ahlak yapısına sahip çıkamadı ve yetişen nesli görüyoruz.
Şerefsizliğin göstergesidir. Senin anan bacın yokmu sorusuna cevap veremez bu serefsizler.
ilk oynadıgım oyun Quake 3 dü çok güzel degildi ama bende her zaman ayrı bir yeri olan oyundur.
Top benim değil mi istediğimi oynatırm Ali oynamayacak olum abanıyor diyen cocuktur. Maalesef ali `de aralarında en iyi oynayan cocuktur. iste bu yüzden Türk futbolu gelişmiyor abi.
insanı huzura iten sesdir.
Bir gün öğretmenin birisi çocuklara sorar:
-Çocuklar beni görüyomusunuz ?
+Görüyoruz ögretmenim.
-Varımki görüyosunuz . Allah ı görüyomusunuz? Yokki görmüyosunuz diyor. (Haşaa) Ee Cocuklar ufak kafaları karışıyor. Ordan zeki vd kendine güvenen bir çocuk parmak kaldırır:
+Çocuklar ögretmenimi görüyomusunuz ?
-Ee evet görüyoruz
+Varki görüyosunuz. Peki öğretmenimin aklını görüyomusunuz?
ee demek yokki görmüyosunuz diyor.Bakın arkadaşlar hersey bu gözle görülmez kalb gözü görür.
-Çocuklar beni görüyomusunuz ?
+Görüyoruz ögretmenim.
-Varımki görüyosunuz . Allah ı görüyomusunuz? Yokki görmüyosunuz diyor. (Haşaa) Ee Cocuklar ufak kafaları karışıyor. Ordan zeki vd kendine güvenen bir çocuk parmak kaldırır:
+Çocuklar ögretmenimi görüyomusunuz ?
-Ee evet görüyoruz
+Varki görüyosunuz. Peki öğretmenimin aklını görüyomusunuz?
ee demek yokki görmüyosunuz diyor.Bakın arkadaşlar hersey bu gözle görülmez kalb gözü görür.
Ailenin en küçügü o hayin kahkahaasıyla mideye indirecektir bizim zavallı patatesi.
Sabun kullanan arkadaşlar oda sertleştirmiyomu ne yapyosunuz ?
Renault Flaş ne arabaydı beee ...
iyi bir dost gerçek hayatta hile gibidir . *
Adam olsaydn böyle seyler yapmazdn ama olmadn icin sorun yok . Nedesem yakısmaz sana .
Kale direklerine danteller koyulacak ama malesef top sürekli değip kirlettiği için bütün kadınlar durup yıkamaya eve gideceklerdi ve maç iptal olacaktı..
Ölümden korkmamızn tek nedeni imanımızn kuvvetli olmaması. Bizim bu dünyaya geliş amacımızı eglenmek sanan insanlar var bu dünya bir sınav yeri ve hala sınavdayz .Kopyada serbest ama ...
Valla kardeşler bizimkinde hiç utanmada kalmamış . Milletin evindeki örümcek çok gözükmeyen köşelerde olur bizimki avizeden yere doğru şemmammi çekiyor. Nerde eski adam gibi örümcekler hey gidi günler heeey .
Şunu ne konuşuyosunuz böyleleri kötü şey yaparak kendini sizin gibiler sayesinde ünlü ediyor izlemeyin direk şikayet edin bişey yapmak istiyorsanız. Ama böyle kötüde yorum yapsanz onun istediği olur onun amacıda zaten kendinden bahsettirmek .