bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi2
- ankarada masaj yaptırmak2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- kel erkek3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- death2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gecenin şarkısı4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- semum3
- ses yakışıklılığı2
entry'ler (30)
normalleştirilmiş, bu arkadaş sırf terapi niyetine kullanıyor buraları şeref yoksunudur kendisi.
geçmişimde pişman olmadığım tek bir şey bile yok ve gayet ayık kafayla depresyona falan da girmeden intihar etmek için en son momentumu verecek işareti bekliyorum. öyle lanet olsun bu hayata falan filan değil, aksine oldukça neşeli bir insan olarak görür herkes beni. sadece uyuştuğumu düşünemiyorum dünyayla hepsi bu. belki de beni yerime başka birisi doğmalıydı diyorum.
uzun lafın kısası olur da sözlükte senelik normalleştirilmiş hortlamasını göremezseniz* pamuğu tıkamışlardır bana.
edit: imla
uzun lafın kısası olur da sözlükte senelik normalleştirilmiş hortlamasını göremezseniz* pamuğu tıkamışlardır bana.
sarhoş olup hoşlanılan kişiye "gamzeee ben seni çok seviyom gamzeee" demekle uygun bi vakit bulup "merhaba" demek arasındaki farktır.
tom waits amcamızın eşiyle evlendiği sene yayınladığı* (bkz: heartattack and vine) albümünün 5. şarkısıdır.
pek bileni yoktur fakat yaşlı tom'un bataktaki hayatını değiştiren sevgili karısı (bkz: kathleen brennan) new jerseylidir ve bu şarkıyı da her şeyini borçlu olduğu karısına yazmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=pZki9hVI6VE buradan bu şarkıyı yazdıran mükemmel aşka 1 dakika süre ile bakabilirsiniz.
pek bileni yoktur fakat yaşlı tom'un bataktaki hayatını değiştiren sevgili karısı (bkz: kathleen brennan) new jerseylidir ve bu şarkıyı da her şeyini borçlu olduğu karısına yazmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=pZki9hVI6VE buradan bu şarkıyı yazdıran mükemmel aşka 1 dakika süre ile bakabilirsiniz.
sözlüğe çekidüzen vereceğine inanmadığım olaydır.
boş beleş bi adamım.
boş beleş bi adamım.
yıl olmuş 2020 biz hala kim kimin dübürüne dayanmış onu izliyoruz.
yaşıyoruz ulan bu hayatı.
yaşıyoruz ulan bu hayatı.
gayet de salak değildir.
murphy kanunlarına göre istediğimiz şey tam vazgeçecekken bizi bulur.
salak yerine (bkz: bilge) denmesi daha makul olan önerme.
murphy kanunlarına göre istediğimiz şey tam vazgeçecekken bizi bulur.
salak yerine (bkz: bilge) denmesi daha makul olan önerme.
an itibariyle öncelikle (bkz: green grass) sonralıkla da (bkz: dead and lovely) şarkılarını dinlediğim usta müzisyendir. tam dinlediğim sırada sözlükte bu başlığın çıkmış olması ayrı bir doğaüstü an yaşatmıştır bana.
hayatı oldukça bohem geçmiş (bkz: charles bukowski) gibi yaşadığı yıllar olmuştur. sonunda yola mı geldi denir, yolu mu buldu denir, yoksa yol mu onu buldu bilinmez; eşiyle tanışmış ve bütün hayatı değişmiştir. eşinden bahsederken büyük bir tutkusundan bahsedermiş gibi gözlerinin parladığı söylenir *
oldukça karamsar sözleri olan şarkıları vardır. tutun ki nasıl biz müslüm babanın kederli sesinde hüznümüzü boğuyorsak tom waits de birilerinin blues'unu boğduğu akisli sestir arkadaşlar.
hayatı oldukça bohem geçmiş (bkz: charles bukowski) gibi yaşadığı yıllar olmuştur. sonunda yola mı geldi denir, yolu mu buldu denir, yoksa yol mu onu buldu bilinmez; eşiyle tanışmış ve bütün hayatı değişmiştir. eşinden bahsederken büyük bir tutkusundan bahsedermiş gibi gözlerinin parladığı söylenir *
oldukça karamsar sözleri olan şarkıları vardır. tutun ki nasıl biz müslüm babanın kederli sesinde hüznümüzü boğuyorsak tom waits de birilerinin blues'unu boğduğu akisli sestir arkadaşlar.
ikinci adımı kondomcuda kondomu deneyerek almak olabilecek eylem.
evrimsel açıdan düşünülecek olursa şaşırtıcı sonuçlara varılabilecek bir tez.
kadınlarda panik bozukluklarının daha yaygın olarak görülmesi (yer yer daha ağır) (bkz: panik atak).
ilaveten araba kullanan kadınların genellikle gündelik hayatlarında kendilerine daha nazik davranılmasına alışkın olmalarından dolayı trafikte de böyle bilinçdışı bir beklentileri olabilir; lakin şunu da söylemeliyim ki (bkz: kaynak götüm).
ilaveten araba kullanan kadınların genellikle gündelik hayatlarında kendilerine daha nazik davranılmasına alışkın olmalarından dolayı trafikte de böyle bilinçdışı bir beklentileri olabilir; lakin şunu da söylemeliyim ki (bkz: kaynak götüm).
reisin bugün (7.1.2018) Boğaziçi Üniversitesi'ne gelip Türkiye'nin en iyi devlet okullarından biri olan Boğaziçi'ne karalama kampanyası başlatması en somut ve güncel örneğidir. (bkz: eğitim sistemi)
gerekli dozda serotonin ve dopamin takviyesiyle yapılması mümkündür.
yurtta kalıyorum ve ekim ayı taksidini en son ne zaman ödeyebileceğimi araştırıyorum.
(bkz: #38042535) numaralı entry demek istiyor ya bir peygamberle ya da tek başıma yapayalnız öleceğim.
1. kitaptan alınan vergiler dolayısıyla kitap fiyatlarının normal olmaması.
2. "klasikler" denen bir kitap topluluğunun herkes tarafından övülüp kimse tarafından okunmamış olması sorunsalı (Karamazov Kardeşler'i okuyan kişi kitap okumaktan nefret etse bile Dostoyevski'yi su gibi içmek ister, eminim)
3. teoriden ziyade aksiyonun ön planda tutulduğu deli gibi akan kan dolaşımı (tamamen biyolojiktir)
4. siyasilerden gerekli tüm bilgiyi alıyormuş gibi hissetmek
5. gündelik bilgiyle hayatı idame ettirme çabası (türkiye dediğimiz yer kuzey yarım kürenin survival bölgelerinden en karışığıdır)
kafaya dank eden edit: adına yazar dediğimiz, kendini cemal süreya zanneden 2000+ li kitlenin piyasada hatrı sayılır rolü olması. müteakiben saçma sapan kitapların piyasaya çıkması.
2. "klasikler" denen bir kitap topluluğunun herkes tarafından övülüp kimse tarafından okunmamış olması sorunsalı (Karamazov Kardeşler'i okuyan kişi kitap okumaktan nefret etse bile Dostoyevski'yi su gibi içmek ister, eminim)
3. teoriden ziyade aksiyonun ön planda tutulduğu deli gibi akan kan dolaşımı (tamamen biyolojiktir)
4. siyasilerden gerekli tüm bilgiyi alıyormuş gibi hissetmek
5. gündelik bilgiyle hayatı idame ettirme çabası (türkiye dediğimiz yer kuzey yarım kürenin survival bölgelerinden en karışığıdır)
kafaya dank eden edit: adına yazar dediğimiz, kendini cemal süreya zanneden 2000+ li kitlenin piyasada hatrı sayılır rolü olması. müteakiben saçma sapan kitapların piyasaya çıkması.
absürt müziği türkiye'de yedirmeye çalışmışlardır, yememiştir. sevenleri çok sever, sevmeyenleri unutmuştur bile grubun adını. en absürt şarkılarının ardında bile kırık bir kalbi görebilen insan sayısı azdır.
basit mantık ilkeleri der ki mutluluk para getirmiyorsa para da mutluluk getirmez. oldum olası mantıksız bir insan oluşumu açıklar gibi.