bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- aşık olmak9
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gammazlama yapmamak13
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- haysenin1212
- sözlükteki deliler3
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- rahmi koç3
- satranç haram yasaklansın7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- gina carano13
- ölüm4
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- bu köyden olsam ne olacak8
- arda güler6
- çağrı isimli yazar5
- kabalcı3
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- yapay zeka moderatörü15
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- sözlükteki vatan hainleri4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- para amaç değil araçtır2
- en gey özelliğiniz15
- yaz geceleri4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- anın görüntüsü21
- diamond bosphoruss denen yazar7
- rte tanrı değildir2
- omurgasız tekerlek5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- hallelujah2
- katatespizartmasi15
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- sözlüğün kırbacı8
- canına okuyacağım2
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
entry'ler (38)
Fransada plastik çatal kaşık tabak yasaklanmış. Bizim ülkemizde yasaklansa kantinlerde nasıl bir şeyler içeriz bilemiyorum.
nasıl bir sokağa çıkma yasağı bu dedirtti.herkes dışarı çıkıyor ve hiçbir şey olmuyor.
sokağa çıkma yasağı var mı yok mu anlayamadığımdan ötürü sorunsal oldu.
herkese çok iyi geçti demek.
Yapılabilecek en doğru hareket. Şahsen ben de kimseye güvenmiyorum ve bunu herkese öneriyorum.
Duman - öyle dertli dertli bakma.
kafa dağıtacak bir şeyler yapılması gerekir. oturup televizyondan soruların çözümlerini izleyip gerilmeye gerek yoktur.
Yiyip yiyip kilo alamamaktan çok daha doğal olan durumdur.
legolas - lotr.
kaç saat uyuduğumdur.
zor olacak sınavdır bence. ösym başkanının yaptığı açıklamaya bakınca az çok anlıyorsunuz zaten. o açıklama da şu:
"Bu bir sıralama sınavı. Dolayısıyla zorsa sorular herkes için zor, kolaysa herkes için kolay. Bazen adaylar, 'Bize kolay soru sorun' diyorlar. Kolay soru, hiçbir adayın işine yaramaz. Baraj sınırında kalanlar için olabilir. Ama normalde iddialı bir öğrenci, akranlarından daha iyi hazırlanmışsa, bilgisini iyi yansıtabilirse, kurallara uygun davranabilirse emeğinin karşılığını alır. Biz bunu taahhüt edebiliyoruz. Dolayısıyla soruların zorluğu, kolaylığı konusuna bu konudaki spekülasyonlara hiçbir şekilde prim vermemelerini tavsiye ederim."
"Bu bir sıralama sınavı. Dolayısıyla zorsa sorular herkes için zor, kolaysa herkes için kolay. Bazen adaylar, 'Bize kolay soru sorun' diyorlar. Kolay soru, hiçbir adayın işine yaramaz. Baraj sınırında kalanlar için olabilir. Ama normalde iddialı bir öğrenci, akranlarından daha iyi hazırlanmışsa, bilgisini iyi yansıtabilirse, kurallara uygun davranabilirse emeğinin karşılığını alır. Biz bunu taahhüt edebiliyoruz. Dolayısıyla soruların zorluğu, kolaylığı konusuna bu konudaki spekülasyonlara hiçbir şekilde prim vermemelerini tavsiye ederim."
çok abartıldığını düşündüğüm başlıklardır. bir iki tane olur tamam da çok fazla başlık açılması da sıkıyor cidden.
ne ara 19 oldum ben diye düşünüp durduğum durum. sahi ne hızlı geçiyor günler.
biliyorum belki çok abartılacak bir yaş değil ama belki siz de bu yaşlardayken kendinizi büyük olarak görüyordunuz.
biliyorum belki çok abartılacak bir yaş değil ama belki siz de bu yaşlardayken kendinizi büyük olarak görüyordunuz.
adam her oyundan sonra eliyle ç işareti yapıp ç ile demekte haklıymış.
görsel
görsel
çok kötü bir ağrıdır. yalnız her ne kadar çok başım ağrısa da müzik dinlemeyi bırakmıyorum. inatla dinlemeye devam ediyorum dinledikçe de iyice başım ağrıyor resmen bir kısır döngü gibi.
kendi sözlüklerinden buraya gelmeleriyle mülteci sıfatı kazanmış yazarlar topluluğu. kavimler göçü gibi göç ettiler buraya resmen.
bir süre sonra bayar.
çok da umrumdaydı sanki.
yalandır o büyük ihtimalle gizli gizli diyet yapıyordur.
rujda en sevmediğim renk. hayır illa pembe ruj süreceksiniz biraz daha tuhaf durmayan bir pembe olsun en azından.