bugün
N
nila9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
N
nila9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
nila9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nila9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nila9 yıl önce
friends
[bkz]gorukle[/bkz]nin en saglam cafesi. neresi acılırsa acılsın asla [bkz]friends[/bkz] kadar populer olamayacak (bkz)bau cafe(/bkz) (bkz)vanillia(/bkz)
N
nila9 yıl önce
hayal kırıklığı
hayal kırıklıgı kişinin iç dünyasında kurdugu hayallerin kırılması olayıdır. genellikle, birinci tekil şahıs dışında kalan(lar) hayal kırıklıgına neden olur. kişi kurdugu hayalleri, kırılsın diye kurmamıştır zira.
N
nila9 yıl önce
galerideki en güzel fotoğraf
galerinizdeki en güzel fotoğraf sorusudur.
N
nila9 yıl önce
papyon takmak
Erkeklere yakismayandir.
N
nila10 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
N
nila10 yıl önce
en güzel erkek giyimi
o erkek sevdiğin ise herşey yakışır, yamalı peygamber donu bile yakışır yani abartmıyorum, lakin şu durumda yamalı peygamber donunu yakıştıracağım bir sevdiğim olmadığı için dışardan hiç sevmediğim insanların üzerinde görünce bile bakakaldığım erkek … devamını gör
N
nila10 yıl önce
hüzün
İncinen bir hayalin yollarında yürürken, hangi dağda kaldığınızı bilmezsiniz...Hangi çölün tenhasına düştüğünüzü.. Ruhunuzda yankılanıp durur, ebedi dostunu arayan bir su perisinin sesi... bakarsınız içinize sadece hüzün kalmıştır ondan size geriye… devamını gör
N
nila10 yıl önce
türk dizi tarihinin en kötü karakteri
pek tabii ki zamanında çok hayranının olduğu karakterdir. (img:#975690)
N
nila10 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
N
nila10 yıl önce
johnny depp
aşmış aktördür. kızlar kendisine hayrandır. mimikleriyle bizleri bitirir.
N
nila10 yıl önce
anın resmini çiz
Anın resmini çizmektir. Benim yeteneğim anca buna yetti. (img:#972906) (img:#972907)
N
nila10 yıl önce
sözlük yazarlarının kedi fotoları
N
nila10 yıl önce
dizi tarihinin en iyi çiftleri
charlie kelly-frank reynolds.
N
nila10 yıl önce
dizi tarihinin en iyi çiftleri
charlie kelly-frank reynolds.
N
nila10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
N
nila10 yıl önce
türk kızlarının çirkin olması
güzellikleri göremeyen kişilerin uydurmasıdır. bakmasını bilmezse kişi elbet göremez. aradığı şey sadece fiziksel özellik olursa, mankenlerden başkasını da güzel bulmaz zaten. güzelliklerini keşfetmek gerek sadece. öyle her bakan ilk anda görebilse… devamını gör
N
nila10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
N
nila10 yıl önce
hayatının özetini bir görüntü ile anlat
sözlük yazarlarının bugüne dek hayatlarını özetleyen karenin paylaşılmasıdır. hayat bazen böyle olur sanıyordum ama benim hayatımın özeti hep böyle olmuştur: (img:#866703)
N
nila10 yıl önce
yazarların favori replikleri
N
nila10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
© copyright 2005 - 2026