bugün
- kız bebeklerin daha tatlı olması12
- klarnet calan sarapci koala 621
- kadınlara silah taşımak serbest olmalı9
- canın aşırı sex istemesi9
- anın görüntüsü30
- komşunuzun sizden istediği eşyalar18
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek8
- 5 ekim 20249
- kızın kafasını kesip intihar eden genç39
- insanları yok edecek tuş olsa basar mısın12
- erdoğan olmasaydı15
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması28
- asgari ücret alıp karımı çalıştırmam diyen erkek14
- izmir10
- ups boobs ve diğer sözlük kızları14
- grip salgını29
- kollektif ceza8
- kureselden başkasını tanımam8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları29
- larisalisa12
- geçmiş olsun ups boobss10
- kendi başlığına fake hesabıyla entry giren yazar11
- bildiklerimi anlatsam sozlukte yer yerinden oynar18
- çalışmayan kadınla evlenmem9
- kadın çalışmasın diyen erkeklerin geliri8
- billie eilish'in memeleri13
- ütü yapacak bir karın bile olmaması12
- çocuk yapmak15
- akpli milletveklinn oğlu 20kg uyuşturucyla yaklndı16
- gecenin şarkısı11
- uyku düzeninin bozulması8
- iki kızı doğrayıp geberen imansız semih çelik12
- kadın müşterimden gelen garip mesaj30
- sözlük yazarlarının falları11
- sözlük kızlarının kekleri12
- gozlerinmeyhanesi v613
- chpli başkanın hazine arazisine uyuşturucu ekmesi40
- mariyya13
- ketçaplı pilav15
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi15
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim9
- borsa12
- ilköğretimde makyaj14
- freud'u tanımayan insan18
- yazarların şu an bulunduğu şehir ve semt9
- cuma iş çıkışı arkadaşlarıyla içmeye giden sevgili11
- true'nin sağ eli8
- 3 ekim 2024 beşiktaş eintracht frankfurt maçı14
- kendi halinde yürüyen kızın tacize uğraması13
- ioçk tatlişliği13
entry'ler (142)
Şimdi bu microsoft böyle bi hainlik yaptı ya. Ben C# ı macbook üzerinde öğreniyordum. Visual studio ağustos ayından itibaren açılmayacak mı yani ? Yoksa çalışmaya devam edecek ama güncelleme mi almayacak anlamadım biri anlatabilir mi?
sonunda be sonunda ! Futbol denen saçmalığa bağımlı pek çok tekere çomak sokuldu. asgari ücretli olup da klüplere bağış üstüne bağış yapan gerizekalılar uyanır belki.
Bu seçimde olması muhtemel hede.
arkadaş bu adamlar nasıl bir teknoloji kullanıyor dedirten ürünlerdir. Sen benim spordan sonra toparlanma süremi nasıl hesaplıyorsun olm ?
inkılap yobazlarının hasretini çektiği hede.
adam namazla abdestle hatta müslümanlıkla alakası yok, durup durup müslümanların dini vecibelerine karışıyor. Bi salın bizi aq.
adam namazla abdestle hatta müslümanlıkla alakası yok, durup durup müslümanların dini vecibelerine karışıyor. Bi salın bizi aq.
şımarık insanlardır.
apple ın intel işlemcili laptopları bir anda çöpe atıp güncellemeyi kesmesiyle yaptığım mantıklı eylem. Daha 5 yaşındaki mac e güncellemeyi kesmek nedir arkadaş? biz zorunda mıyız senin m1 m2 çipine geçtin diye hemen gidip 30 bin tl bayılmaya?
dinlediğim en iyi şarkılardandır.
şapka kanununu kimsenin uygulamamasına rağmen devrim kanunu olduğu için kaldırılmaması gibi bir şey bu da.
kac metre heykel diksek de bunların bu başarısını golgelesek, ya da neden sancak kısmındaki bilmem kaçıncı levhasına ait vidaları biz yapmadık da yurtdisindan geldi desek mi diye kara kara dusunuyorlardir.
"Yapamayız edemeyiz ne gerek var" cilar hırslarından kuduruyorlar. Ağızlarından köpükler saçılıyor resmen bizim yapmadığımız nasıl bu zihniyet yaptı, şimdi biz ne kadar metre heykel diksek de bunu gölgelesek diye düşünüyorlar.
daha ilham ile vahiy farkını ayırt edemeyen aptallarla dolu bir başlık.
Ama fark etmişler ki erkekler sabırsız, ulan ben bunu kullanırım egomu tatmin ederim diye sanki istemiyormuş da odullendiriyormus moduna girerler. inanmayın. Peşlerinden koşmayın.
cumhur ittifakına katılacağını açıkladığından beri halk tv vb sitelerin yaptığı haberleri, adnan oktarın müridi mi bilmem ne gibi aptal saptal haberler.
Öfkeniz ve kininiz sizi çocukça davranmaya itiyor. Bir anda saldırmayıp biraz bekleseydiniz bari belli olmazdı belki.
trt de çıktığı yayını dinledim. Söylediklerinde haklılık payı var. Millet ittifakının söylediği bazı noktaları iyi değerlendirmesi lazım. Akıllı insan olmak bunu gerektirir.
Öfkeniz ve kininiz sizi çocukça davranmaya itiyor. Bir anda saldırmayıp biraz bekleseydiniz bari belli olmazdı belki.
trt de çıktığı yayını dinledim. Söylediklerinde haklılık payı var. Millet ittifakının söylediği bazı noktaları iyi değerlendirmesi lazım. Akıllı insan olmak bunu gerektirir.
lan noluyo bu siyasette harbiden 10 saat uzun süreymiş dedirten gelişme.
Harbiden noluyo aq?
Harbiden noluyo aq?
Ne dersiniz izlemeye değer mi ?
Şu entrylere bakıyorum ve diyebileceğim tek şey ; kafanıza yazık.
insanların tembelliklerini ve rahata düşkünlüklerini nasıl da dine mâl edebiliyorsunuz hayret doğrusu.
insanların tembelliklerini ve rahata düşkünlüklerini nasıl da dine mâl edebiliyorsunuz hayret doğrusu.
Bu yalan, asıl doğru 19 mayıs 1919 da atatürk ve arkadaşları istanbuldan dümeni bile olmayan bi gemiyle yola çıkıyor bunu duyan tüm düşman anında ayakları kalçalarına vura vura denize atlayıp ülkesine kaçıyor.
cehaleti okuma yazma bilmekle karşılaştıracak kadar cahil okuma yazma bilenlerin olduğu bir millet...
Bak güzel kardeşim, zihniyet olarak cahil bir topluluğa okuma yazma öğretirsen okuma yazma bilen cahiller elde edersin. Ama başlığın konusu bu değil o yüzden daha da uzatmıyorum.
Bak güzel kardeşim, zihniyet olarak cahil bir topluluğa okuma yazma öğretirsen okuma yazma bilen cahiller elde edersin. Ama başlığın konusu bu değil o yüzden daha da uzatmıyorum.
Neden böyle bir durum var acaba? Merak konusu...