bugün

entry'ler (41)

harvard mezunu olan sincan lı

(bkz: ziyan)
(bkz: vatana ziyan)
(bkz: millete ziyan)

gece yarısı kendiliğinden açılan tv

bir takım rivayetlere konu olan, kişiye özel hizmet asılsız korkulardan biridir. düşündükçe insanı altına sıçtırtma kabiliyetine vakıf olabilirse de, herhangi fiziksel sebepleri olmaksızın gerçekleşmesinin çok mantıksız olduğu kanaatindeyim ben şahsen kendim.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

bayıla bayıla ;
(bkz: Jane Birkin - Jane B)

hastası olunan sözler

kişinin çeşitli sebeplerle hoşuna, hatta çok fazla hoşuna giden sözlerdir. mesela ,

''eğer birini seviyorsan onu serbest bırak ; dönerse senindir , dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.. ne bu aq güvercin mi besliyoruz? ''

kızlara yakışmayan davranış şekilleri

kendilerini beğendiremedikleri adama hayatı zindan ederler. olmadık zamanlarda, olmadık yerlerden ayaklarına dolanır türlü entrika çevirirler. yapmayın bunu komik oluyorsunuz hadi bakayım.

türk kızını beğenmeyen türk erkeği

(bkz: götümün kenarı)

açık parfüm alıp güzel koktuklarını sanan varoşlar

(bkz: geldin de bi başlık açmadın darıldık valla) demesinler adama diğmi ama.

bdp nin genelevleri kapatma vaadi

dağdakileri indirip ülkenin tüm genelev ihtiyacını karşılamaya, yeni yüzler yeni g.tler yaratmaya yönelik bi gelişim faaliyeti neticesinde ortaya atılan vaaddir. arz ederim.

sözlük yazarlarının favori şarkıları

bir süredir:
gökçe - tuttu fırlattı kalbimi

rüyada zengin olup fakir uyanmak

(bkz: kedidir kedi)

ilişkiye ara vermek

ara bittiğinde ne ilişkisi ilişki mi varmış gibi sorularla düşündürürken güldürme potansiyeline sahip mutedil insan modeli.

kötüleneceğini bile bile entry girmek

(bkz: seviyorum ulaaynn!)

intihar yöntemleri

bi ttnet alırsın, arkana yaslanır işkencenin keyfini çıkarırsın..

fenerbahçe nin sevilmemesinin bilimsel açıklaması

(bkz: hahahaa kedi canını senin)

tanrı nın facebook hesabı olma durumu

twitter i var, facebook ' u niye olmasın? sora hemen arkasından çakmaları da hesap açar *

00 00 dan sonra sözlükte bulunan bayan yazar

çakal başlık sahibinin , nasılsa hemen atlar kendilerini deşifre ederler diyerek açtığı başlık altına yorum yağdırarak,bu tezi kanıtlayan bayan yazarlar.

tanrı ya mektup

ey tanrım bana 3 tane, 3 te yetmez 5 tane, 5 te yetmez 7 tane veer veer veer ver! ver allahımm verr! dinimiz amin.

götünden kısaltma uyduran kişi

özenti. bariz özenti. cadde gençliği yazık. (bkz: cık cık cık)

otobüsten kız kaldırmak

herşey bundan bilmem kaç yıl evvel gülşen bubikoğlu'nun tarık akan tarafından otobüste rahatsız edilmesiyle başladı.o günden beri pek sevgili ergenlerimiz zaman zaman buna dair fantaziler kurmaya başlamıştır.muhtemelen bu da onlarda biri..

türklerin en iyi yaptığı şeyler

hayra da şerre de , her işe Allah'ı karıştırmak ; her işi Allah'a havale etmek.bayılırlar.evet aynen öyle.
© copyright 2005 - 2026