bugün
N
nickimbubenim8 yıl önce
0554 113 94 25
Bir adet orospu cocugu numarasi. Bu tacizciyi ifsalamak buyuk bir keyif dostlar numarasi acik acik yaziyor buyrun taciz edilmenin ne demek oldugunu anlasin. Edit: olayi yasayan ben degilim arkadaslar twitterdan tasidim buraya. Aha link. https:/… devamını gör
N
nickimbubenim8 yıl önce
0554 113 94 25
Bir adet orospu cocugu numarasi. Bu tacizciyi ifsalamak buyuk bir keyif dostlar numarasi acik acik yaziyor buyrun taciz edilmenin ne demek oldugunu anlasin. Edit: olayi yasayan ben degilim arkadaslar twitterdan tasidim buraya. Aha link. https:/… devamını gör
N
nickimbubenim9 yıl önce
500 liranın arkasına söz önerileri
"fakirler bilmez".
N
nickimbubenim9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
nickimbubenim9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nickimbubenim9 yıl önce
anatolianchristianleoni
Atıp tutan yazarımsı.Kardeşim halkı yüzde 99 müsluman olan bir ülkede yaşıyorsun.sözlerine dikkat et.inanmiyorsan saygı duy.
N
nickimbubenim9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
N
nickimbubenim9 yıl önce
mesajlaşılan erkeğin küçük pipili çıkması
her ne kadar "önemli olan boyu değil işlevi" felsefesine derinden inanan erkek olsa da o hayaller kırılmıştır bir kere...
N
nickimbubenim9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nickimbubenim9 yıl önce
drift yaparken arabayı yakmak
Bir sakarya klasigi esentepe kampus hanzolari tarafindan 15 dakika once gerceklestirilmis eylem. Sofor arkadas kusura bakmasin ama gram icim acimadi sana. 1.5 dakika once aracla yanindan gecerken birine zarar vermeseler bari demistim eve girmemle kaz… devamını gör
N
nickimbubenim9 yıl önce
drift yaparken arabayı yakmak
Bir sakarya klasigi esentepe kampus hanzolari tarafindan 15 dakika once gerceklestirilmis eylem. Sofor arkadas kusura bakmasin ama gram icim acimadi sana. 1.5 dakika once aracla yanindan gecerken birine zarar vermeseler bari demistim eve girmemle kaz… devamını gör
N
nickimbubenim9 yıl önce
hesaba 15 tl yatırabilecek yazarlar
15 tl ne amk monopoli parası mı diye düşünen yazarlardır. Evet.
N
nickimbubenim9 yıl önce
hesaba 15 tl yatırabilecek yazarlar
15 tl ne amk monopoli parası mı diye düşünen yazarlardır. Evet.
N
nickimbubenim9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nickimbubenim9 yıl önce
anın görüntüsü
N
nickimbubenim9 yıl önce
on birinci nesil sözlükten gitsin
(bkz: Nesil savaşları) Nerede kaldı diyordum kaç gündür..
© copyright 2005 - 2026