bugün
- bir zihinden diğer zihne geçen memler5
- queen ravenna ve cinleri14
- kuru patlıcan dolması4
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması6
- bilim ve materyalizm her şeyi açıklamaz4
- zamdan önce gelen petrol gaz haberleri3
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- çok sıkıcısın be sözlük4
- büyülü zihinle seçici kitap okuma4
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- tavuğun neden kanatları var11
- kendi hayatının figüranı olmak4
- büyü yapmak4
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- taliban7
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- queen ravenna'nın değişimi3
- rastgele kitap sayfaları açıp okumak3
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması3
- bugünü yaşama arzusu2
- youtube öneri motoruyla zihin programlama2
- karanlık astral eterdeki tekillik zihni3
- insanın bir gün anlaşılacağını beklemesi3
- bilmiyorum2
- bilinçaltına sızıp kontrolü devralmak2
- ulu sözlükte artan astral karanlık enerji3
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- vişneli tayfır2
- kulaklık6
- dünya adaletli bir yer midir3
- bağlamanın zıtlıklardan beslenen doğası2
- 100 bin lira3
- izmir yanıyor3
- afganistan4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- erkeklere doğum izninin 3 gün olması5
- kendinizi en iyi ne zaman hissediyorsunuz3
- sith lordu olacakken jedi lere geçmek2
- garanti bankası'nın iphone kiralama hizmeti3
- türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler2
- 8 eylül 2026 real madrid inter maçı3
- büyü ve karanlık enerji2
- birinin ölümünü dilemek4
- bosna hersek avrupa birliği ne girsin mi2
- insanın insana iyi gelmesi2
- kaşarlı sucuklu menemen8
- nasıl bir şey istiyorsunuz diye soran sünnetçi2
- şeffaf kulaklık4
entry'ler (50)
misafirliklerde işgence yapar gibi ikramlarda bulunmaları ve yemeyenleri ölümü gör şeklinde tehdit etmeleri.
tüm gerizekalı çocukların gerizekalılıklarının üstünü örtmek için ebeveynleri tarafından uydurulan gerçek dışı söz.
orda yaşayanların bilinmeyen bir sebeple herdayim acele boka ihtiyacı olduğu düşünülen ve sürekli yetiştirilmeye çalışılan yer.
dağda ideoloji(sözde) uğruna askerlerimizi katledenler.
bir zamanlar çocuk olmamız.
parası bol şişman teyzelerin zayıflama ayağıyla çıkıp gittikleri turistik mekanlarda homili gırtlak yemesidir.
sümerbank'ın sahibleri olup olmadıklarını düşündüğüm nesli tükenmiş zati muhteremlerdir.
hala değişmeyen içinde bulunduğum manasız durum.
okansız günler geçmez gereksiz bir konu diyorum!
Kadının Günlüğü
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.
Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.
Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş.
Herhalde ÖTEKiNi düşünüyor.Benden genç mi acaba? işyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?
Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.
O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum.
Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam?
Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.
Erkeğin Günlüğü :
Öff be, FENERBAHÇE YiNE yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi...
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.
Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.
Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş.
Herhalde ÖTEKiNi düşünüyor.Benden genç mi acaba? işyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?
Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.
O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum.
Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam?
Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.
Erkeğin Günlüğü :
Öff be, FENERBAHÇE YiNE yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi...
Seni Seviyorum : Olur paket mi olsun, burada mı seveceksin?
haydar bey sevgilimin vucut havlusunu kullandım hamile kalırmıyım? seklindeki matıksız soru.
ilginç isimlere bir örnek vermek gerekirse bizzat tanıştığım şeyime gündoğdu teyzemizi örnek veriyorum.
anlamsız ve haksız olduğunu düşündüğünüz entry lere fikirlerinizi açık açık yazarsanız kolaylıkla düşman edinebilirsiniz. (bkz: kullanıcılara bok atan yazarlar)
klasik kadir inanır repligi olmakla beraber ziyadesiyle öfkelenme belirten kısa ve net cümle.
yazdığı yazıların bi halt ifade etmediği insan sen. (bkz: kendini bi bok sanan yazar)
bu kişiler genelde kendi basitliklerini başkalarının asilliklerini kötüleyerek kapamaya çalışan insanlardır.
şeriatin ayak sesleri diye yorumlanabilecek durum.
motorize ekipler arkalı önlü çalışabilen motoru sağlam ekiplerdir.