bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- erzincanlı erkekler6
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- istanbullu erkekler5
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- 32 yaşına girmek12
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- sivaslı yiğidolar6
- antalyalı erkekler5
- nervionun merak ettiği yazar19
- kürt erkek5
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- ahmet sezer bey9
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- din tartışması7
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- adıyamanlı erkekler5
- zengin olsanız ne yapardınız9
- cezayir erkekği4
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
- yalnizca deli yalnizca sair21
- norveçte bok olsam9
- nervio'ya aşık olmak5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- gocu27
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- izmirli kızlar4
- habire1240
- seat leon fr3
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- terlik giyen erkek5
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- katatespizartmasi17
- arkadaşlar bakar mısınız21
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- rte'nin fethettiği topraklar6
entry'ler (23)
ben doymadım gel biraz daha s*ç ağzıma cümlesinin uygulama halidir.
ağzımıza s*çanları tepemizden indirmiyoruz, bunu mu sorun edeceğiz?
arkadaşlarım beni henüz 20 yaşındasın üniversiteyi bitirince tamamlarsın cinsiyet değiştirme sürecini diye teselli ederken benim haykıra haykıra ağladığım korkudur.
akşam eve gidince kıyafetlerini değiştirmeye fırsat bile bulamazken "knk yha fotoları fişşeklesene" türünden mesaj yağmuruna tutulan kişidir.
bir çomarın açtığı balık mıdır?
sevgilimin bulunduğu şehire 3. defa gittiğimde sabah başbaşa kahvaltı yapmayı önerdiğide "Olur, Çaycı Selim Abi var köşede. Oraya gider çay-simit yaparız." diye verdiği cevapla kardeş bir başlıktır.
"...Sevemedim karagözlüm
Seni doyunca..."
ah ulan, ah.
Seni doyunca..."
ah ulan, ah.
bilimadamlarının çoğunun erkek olmasından güç alarak iki üç çomar erkeğin desteklediği başlıktır. siz annenizin beyninin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız bilemem.
halkın kanını içen cumhurbaşkanındansa, bira içeni daha iyidir efenim.
prezervatif kullanmanın ne denli mühim olduğunun kanıtıdır. bakamayacaksanız doğurmayın. yiyemeyeceğiniz y*rrağın altına yatmayın.
6 Haziran 2016 tarihinde başlayıp, 17 Kasım 2016 tarihinde biten 'sanal' ilişkimden sonra yaklaşık 1 yıl 2 ay içerisinde bulunduğum durumdur. sanal falan demeyin, buna bir de takıntı dahil olunca, unutamıyorsunuz.
Yakışıklı erkeklerin kılını kıpırdatmadan ayaklarına kız geleceğinden emin olması, ego yapması, bu egoyla daha yakışıklı olmak için uğraşması demektir.
Gayliğin ve de eşcinselliğin bir coğrafyaya, siyasi görüşe veya herhangi bir şeye bağlanarak meydana gelmeyeceğinin kanıtı olan saçma bir sorudur. Bu din mi kardeşim coğrafyana veya başka bir şeye göre 'Sen eşcinsel olacaksın, sen heteroseksüel.' denilsin?
ilk olarak her gay erkeksidir veya gayler kadınsıdır diye bir şey yok arkadaşım! Onun dışında gaylerin nedense hep yakışıklı olanına denk geldim. Buna en yakın arkadaşımı örnek verebilirim, üzgünüm benden hoşlanıyor...
Bunun en iyi örnek olarak kendimi gçsterebilirim. Transseksüel bir erkeğim ve farklı olan tek şey bedenim! Bir erkek olarak memem olması; tuhaf, ağırlık, fazlalık. Kesinlikle tutup sıkasınız falan gelmiyor. Kadın seversiniz ama kendi bedeninizi sevemezsiniz.
Deist olmama rağmen sempati duyduğum, peygamberi olan isa'nın adını nicklerim 'aymjesus, newjesus' gibisinden kullandığım, ayinlerinin güzel olduğu, dinlerine sadık insanların inandığını düşündüğüm bir dindir.
Babamın beni de zorla dahil ettiği iştir.
Arkadaşınla veya anlaştığın biriyle, bir duygu besleme gereği olmadan sadece cinsel ihtiyaçların karşılanmasına verilen ad. Aldatmadan saymıyorum, neden?
Oyuncuları bilmem de sevgilileri sakin kalabiliyor mu acb?
Sanırım huzur ve hazzı aynı anda yaşatan bir eylem.