bugün
N
neggen2 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
neggen3 yıl önce
tavuk tutarak 2000 euro maaş almak
N
neggen4 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen4 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
N
neggen4 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen4 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
N
neggen4 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen4 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen5 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
N
neggen5 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
aslanağzı
~danaburnu~ korkunç görünümlü, bir minik sürüngen, antenli solucan irisi.
N
neggen6 yıl önce
koç burcu erkeği
eger ögrenciyse dogum gününün vizelere gelmesi kuvvetle muhtemel şanssız burç sahibi.
N
neggen6 yıl önce
aynısefa
iltihap giderici, antibakteriyel, yara iyileştirici, mantar hastalığını iyileştirici, kaşıntı giderici, kaşıntılı ayak mantarı ve tüm cilt rahatsızlıklarına iyi gelen bir bitki.
N
neggen6 yıl önce
kiraz
çocukların yerken kulaklarına takarak oyun aracı olarak kullandığı,tabaktaki kiraların bitmesi sonucu kulaklara takılanların yenmeye başlandığı,yemesi en keyifli meyvelerdendir.
N
neggen6 yıl önce
evde kedi beslemek
geçmiş de bahçeli evlerin hemen hepsinde biraz da fareye karşı bir çeşit korunma amaçlı beslenmiştir evcil bir hayvandır kedi. hatta eski evlerde kedinin altından geçebilmesi için ona özel kapı dizayan edilmiş, adına tekir denmiş, sarman denmiş evin… devamını gör
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
anın görüntüsü
N
neggen6 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
N
neggen6 yıl önce
marteniçka
bir bulgar geleneğidir. mart ayı gelince kırmızı ve beyaz iplerden yapılmış bileklikler takılır, göçmen arkadaşlarım vesilesiyle iki senedir bende takıyorum bunları, bu sene için de yaklaşık iki saat önce yaptım ve taktım. bildiğim kadarıyla mart ay… devamını gör
© copyright 2005 - 2026