bugün
N
need4sleep11 yıl önce
marjinal tosbaga
Gönlümüzün birincisi ama gelin görün ki sözlükte on birinci nesil yazar. ~swh~
N
need4sleep13 yıl önce
schalkeyi yenip fenerlilere koyduk mu diyen gsli
bu güzel galibiyet sonrası, milli bir başarının tezahürü olarak, tebrik etme noktasında geri adım atmayacak olan fenerlilerin de kursağına taş tıkan kişidir. Bilinç altında vandalizm yatan bu kişiler, milli bir başarıyı şahsileştirerek ötekileştirme… devamını gör
N
need4sleep13 yıl önce
schalkeyi yenip fenerlilere koyduk mu diyen gsli
bu güzel galibiyet sonrası, milli bir başarının tezahürü olarak, tebrik etme noktasında geri adım atmayacak olan fenerlilerin de kursağına taş tıkan kişidir. Bilinç altında vandalizm yatan bu kişiler, milli bir başarıyı şahsileştirerek ötekileştirme… devamını gör
N
need4sleep13 yıl önce
çarpmamak için yavaşlanılan kedinin durup bakması
hızınız ne olursa olsun, önünüze bir canlı çıktığında refleks olarak frene basarsınız. ancak bu her zaman yavaşlamak olmaz. hızınız az ise, ve kedi imparatorluğundaki bir sokaktan geçiyorsanız, durabilirsiniz bu tip durumlarda. ancak o sözüm ona kar… devamını gör
N
need4sleep13 yıl önce
sktch in de çizilen uludağ sözlük nick leri
N
need4sleep13 yıl önce
suç işlemiş çocuk sırıtışı
korku dolu ve yaptığının zaferini hissettiğini hissettiren sırıtıştır. komiktir. tam olarak da budur : (img:#290951) kaynak : http://www.youtube.com/watch?v=Z1udhwZVjMw&feature=fvwrel
N
need4sleep13 yıl önce
her müslümanın geri kafalı olması
N
need4sleep14 yıl önce
gripin kutusu üzerindeki başı ağrıyan kadın
1970'li yılları hatırlatan kadındır. bu kadının görümcesi de saçı ikiye muntazam ayrılmış, ören bayan kadınıdır.
N
need4sleep14 yıl önce
marmara denizinin dinozora benzemesi
yalnızca ben mi benzetiyorum bilmiyorum ama, marmara denizine haritadan baktığımızda dinozora benzeme durumudur. hatta kapıdağ yarımadasını dinozorun afedersiniz daşşağına, körfezi başına, çanakkale boğazını da hayvanın kuyruğuna benzetirim.
N
need4sleep14 yıl önce
soğuktan donmuş heykel
birden fazla heykelin de maruz kalabileceği durumdur. (img:#245345)
N
need4sleep14 yıl önce
ekonomi büyüyor ama bana yansımıyor diyen kişi
evde oturup üretime katılmayıp , iş aramak , kendini yetiştirip daha iyi bir işe geçmek veya işini geliştirmek için çalışmak yerine sadece eleştiri yapan kişidir.
N
need4sleep14 yıl önce
tıraş olurken berbere küfretmek
elinde ustura olan berbere yapılmaması gereken harekettir. o usturanın nereye değeceği belli olmaz. ~swh~
N
need4sleep14 yıl önce
bir anneyi evde kedi beslemeye ikna etmek
çok zordur. öncelikle temizlik ve kediyi anneye sevdirme noktasında askeri stratejilere yakın bir stratejik yaklaşım sergilenmeli. hatta bu bile şüphelidir.
N
need4sleep14 yıl önce
bizde neden gay belediye başkanı yok
(img:#244910) edit : yaptıklarım, yapacaklarımın güvencesi.
N
need4sleep14 yıl önce
toka yerine kalem kullanan bayan
kendilerine bir sınavda bir derslikte şanslıysanız bir ofiste rastlayabileceğiniz bayanlardır. güzelliğine fiziğine bakılmaksızın bir arzu bir istek uyandırırlar. saç diplerini yalamamak için kendini zor tutar insan. artık fizik, yüz güzelliği 4. hat… devamını gör
N
need4sleep14 yıl önce
toka yerine kalem kullanan bayan
kendilerine bir sınavda bir derslikte şanslıysanız bir ofiste rastlayabileceğiniz bayanlardır. güzelliğine fiziğine bakılmaksızın bir arzu bir istek uyandırırlar. saç diplerini yalamamak için kendini zor tutar insan. artık fizik, yüz güzelliği 4. hat… devamını gör
N
need4sleep14 yıl önce
sevgililikten öküzlüğe terfi etmek
(img:#244903) (img:#244906)
N
need4sleep14 yıl önce
sevgililikten öküzlüğe terfi etmek
(img:#244903) (img:#244906)
N
need4sleep14 yıl önce
tuvaletin kapısını çalmak
içerde işini gören olduğu düşünülerek yapılan harekettir. madem kapıyı çalıyorsun kapı kolunu neden zorluyorsun hangi mantıktır. içeride olan vatandaş buyur gir demesini mi bekliyorsun yani nedir?.
© copyright 2005 - 2026