bugün

entry'ler (33)

oral isimli erkekler

ilaç prospektüslerinde yazan "oral yoldan alınız" ile ilgisi olan, ne idüğü belirsiz bir isim.
Sözlük anlamı "ağız" dır aynı zamanda.

oral isimli erkekler

Arkadaş çevresinde hep alay ve dalga konusu olurlar.
Örnek : Lan Oral hadi bana bir Oralet. gibi

oral isimli erkekler

Abdürrezzak'tan bile daha kötü olan erkek ismidir. Bir baba oğlundan ancak bu kadar nefret edebilir diye düşündür.

galatasarayın 10 senelik intikamı

türk telekom arena'da ki ilk maçta Fenerbahçe'nin oturma organını olay yeri incele ekipleri cımbızla toplamışlardı. kadıköy'de de aynı başarının beklendiği maçtır.

küfür

Kimi insanın ağzına yakışmasada hak edenin üstüne çok yakıştığını inkar edemediğimiz olgudur küfür.

facebook ta yapılan anlamsız şeyler

dürtmekten daha anlamsız birşey olabilir mi?

yapı kredi bankası telefon bankacılığı

Müşteri hizmetlerini telefon ile aradığınızda operatörden başka hiç bir yetkiliye ulaşamadığınız yerdir. Yaklaşık 1 saattir aradığım ve tüm menülerini inatla dinledikten sonra hiç bir şekilde 'canlı' bir insanla görüşemediğim bankadır.

türkçe den ingilizce ye komik çeviriler

+'come with ball bro , come with ball'.
- topla gel abi , topla gel.

cinsel bekaretini kaybeden kızın barda takılması

Sözlükte okuduğum ve iğrendiğim başlıklar içerisine girmeyi başarmış bir yazı. insanların cinsel hayatlarından size ne ?

20 milyon galatasaraylı akp ye oy verdi

Sevgili fenerliler , bu ülkede yaşayan her iki insandan birisi akp'ye oy verdi.(Ben vermedim) Ünal Aysal'ın bu açıklamasından hiçbir fenerlinin akp'ye oy verdiğini çıkaramazsınız sanırım.

halil sezai paracıkoğlu

kendisinin 'isyaeaeaeaeaeaeeannn' diyene kadar markete gidilip çekirdek bir ailenin bir aylık market alışverişinin yapılabileceği şarkıcı oyuncu.

kadın milleti

'susuzluktan öldüm bir bardak su verir misin ? ' dediğinizde yerinden kalkmayan, 'mango'da dev indirim var' dediğinizde kıta değiştirebilecek yetenekte olan millettir.

türkçe den ingilizce ye komik çeviriler

sensitive meat ball = içli köfte.

erkekler mi daha sapıktır kızlar mı sorunsalı

sapıklığın cinsiyeti olmaz diyerek entry kapattığım sorunsallık.

halil sezai paracıkoğlu

''ağğğğğğyyyyyyy ağğğğyyyyyyy ağğğğğyyyyyyyy'' bir halil sezai şarkısı dinlediniz.

haberler

ülkemizde yemek yerken izlenemeyen programlardır.

televizyon kumandası

lazım olduğunda odanın en uzağında olan elektronik alet.

cehenneme gidenin söyleyeceği ilk sözler

biz Adanalıyık gardaş bize bu sıcak işlemez.

elektrik süpürgesi sesi

Televizyonda maç izlerken , annenizin ve eşinizin muhakkak kullandığı , hatta kullanmakla yetinmeyip illaki televizyonun önünden geçtiği elektrikli ev aletidir.

tanga giyen kadın

Rahatına düşkün kadın gibi gözüksede kıçının arasında ki iple nasıl rahat ettiğini anlamadığım hatta anlayamayacağım kadındır. Rahat ediyorsa mesele yok çünkü görsellik olarak on numaradır.
© copyright 2005 - 2026