N
necronom14 yıl önce
10 aralık 2011 real madrid fc barcelona maçı
la liganın 16 . haftasına denk gelmektedir .
N
necronom15 yıl önce
kendi yazdığı iletisini beğenip yorum yazan kişi
Maalesef arkadaşımdır. Ne yapmaya çalıştığı konusunda hiç bir fikrim yok. Çocuktur olur böyle şeyler diyeceğim çocuk da değil. Neyse fazla uzatmaya gerek yok sildim.
N
necronom15 yıl önce
öğrenci evindeki çilekeş elektrik süpürgesi
yılda bir kez kullanılır.
N
necronom15 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
N
necronom15 yıl önce
yazarların saç modelleri
sözlük yazarlarının,saç rengini,kesimini,modelini,ne yana taradıklarını meraktan doğan bir önermedir.açık sarı,uzun,dalgalı ve sağdan perçemli.sık kullandığım modelse topuz.
N
necronom15 yıl önce
msn de ekli olanların gözükmemesi
an itibariyle msn listemizde hiç bir kimsenin gözükmemesi durumudur, sadece bana özel mi bilmiyorum ama temennim herkeste olmasından yanadır.
N
necronom15 yıl önce
nokia 6131
nokia'nın çift ekranlı 1.3 mp kameralı, radyolu, en kullanışlı telefonlarından.
N
necronom15 yıl önce
sahibinden satılık fikirler
N
necronom15 yıl önce
14 aralık 2010 inci sözlük facebook saldırsı
Gün itibariyle gerçekleşen olaydır; (img:#87710) (img:#87711)
N
necronom15 yıl önce
trabzonsporun yeni otobüsü
N
necronom15 yıl önce
trabzonsporun yeni otobüsü
N
necronom15 yıl önce
doğan kardeş
çocukken bağımlılık yapan ,bugüne dek ülkemizde çıkmış en kaliteli çocuk dergisi.
N
necronom15 yıl önce
doğan kardeş
çocukken bağımlılık yapan ,bugüne dek ülkemizde çıkmış en kaliteli çocuk dergisi.
N
necronom15 yıl önce
double indemnity
1944 yapımı, yönetmenliğini Billy Wilder in yaptığı, başrollerini Fred MacMurray, Barbara Stanwyck ve Edward G. Robinson paylaştıkları film. özellikle kara film hayranlarının kesinlikle izlemesi gereken bir film.
N
necronom15 yıl önce
tcg dumlupınar
bütün milletimizin bilmesi gereken, denizcilik tarihimizde acı bir sayfa... batan denizaltımızdır.
N
necronom15 yıl önce
şanghay
çin'de bulunan bir kent.
N
necronom15 yıl önce
şanghay
çin'de bulunan bir kent.
N
necronom15 yıl önce
hasan albayrak
kyk genel müdür şeysi. hani o tuvalette giyilen terliklerle girilebilen, halısız yurt odalarının yöneticisi, asgari ücretle işe başlayan üniversite mezununun 577 lirasından her ay 350 lirasını kesen, babasının matrahını 0 gösterip burs başvurusu yapa… devamını gör
N
necronom15 yıl önce
hasan albayrak
kyk genel müdür şeysi. hani o tuvalette giyilen terliklerle girilebilen, halısız yurt odalarının yöneticisi, asgari ücretle işe başlayan üniversite mezununun 577 lirasından her ay 350 lirasını kesen, babasının matrahını 0 gösterip burs başvurusu yapa… devamını gör
N
necronom15 yıl önce
esra erol un yapmacıklığı
kıl olduğum esra erol un programlarında bariz şekilde belli olan yapmacıklıktır. programlardaki insanlar satın alındığı çok belli olan insanlardır. izleyen bir yığın insan olması şaşırtıcıdır. 5 dakika izlemek bile içimdeki nefret duygularını pekişti… devamını gör
N
necronom15 yıl önce
bülent ersoy un makyajsız halı
N
necronom15 yıl önce
bülent ersoy un makyajsız halı
N
necronom15 yıl önce
best fm
radyo frekansı 98.4 yerı alman konsoloslugunun caprazında bır ıs merkezınde olan her yıl 10 kasımda anıtkabıre dınleyıcılerının bır kısmını goturmeyı gorev bılmıs kendı kalıtesını bıle asmıs radyo
N
necronom15 yıl önce
best fm
radyo frekansı 98.4 yerı alman konsoloslugunun caprazında bır ıs merkezınde olan her yıl 10 kasımda anıtkabıre dınleyıcılerının bır kısmını goturmeyı gorev bılmıs kendı kalıtesını bıle asmıs radyo
© copyright 2005 - 2026