bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- kendi kendine konuşmak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici3
- ben bir hata yaptım4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- en gey özelliğiniz14
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- anın görüntüsü21
- siyah araba3
- zallın fake hesabı var mı9
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- açık kahverengi araba2
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- pit102
- ben geldim naneler6
- gocu26
- dinciler3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- mor semsiyeli yabanci21
- clydeless bonnie6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- oralı olmayan yazarlar4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- yaz günü bira içmek2
- seksten sonra pişman olmak2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- kürtçü şımarıklığı3
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- chp'nin hali ne olacak49
- silivri belediyesi ne operasyon5
- allah nasıl hep var olmuştur3
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- kinci bir insan olmak4
entry'ler (12)
*
boşluğun tanımı belki, kocaman, acıtan, kanırtan bir boşluğun türkçede ki karşılığı. Özlem'in eş anlamlısı, yokluğun ifade edilemeyiş biçimi.
boşluğun tanımı belki, kocaman, acıtan, kanırtan bir boşluğun türkçede ki karşılığı. Özlem'in eş anlamlısı, yokluğun ifade edilemeyiş biçimi.
her şey iyi giderken; bebito
yok hafif sinirlendirdiyse; ismiyle,
çok sinirlendirdiğinde; isim soyisim.
yok hafif sinirlendirdiyse; ismiyle,
çok sinirlendirdiğinde; isim soyisim.
kardiyolojide güç yitimi anlamına gelen terim.
astenik = gücü yitik.
astenik = gücü yitik.
kardiyolojide yürek içi anlamına gelen terim.
mide bulantısı sonrasında gelen içinde seni rahatsız edenleri dışarıya atmaktır kusmak. size ait olan sizin olan lakin sizi rahatsız eden şeyler çıkarken;(siz onları terk etmek istiyorsunuz diye midir bilinmez?) bir iç yanması, kendinden igrenme ve acı getirir size. Ama bittiğinde, aktığında içinizden tüm pislik; yorgun bir dinginlik getirir bünyenize, rahatlarsınız. Acı dinmiş yerini sukut almıştır.
kanmak anlamında kullanılan sözcük.
(bkz: iktifa etmek)
(bkz: iktifa etmek)
ondan sonra anlamında kullanılan, arapçadan dilimize girmiş bir sözcüktür.
işığı temel alarak, doğadaki tüm renklerin kodları üç temel renge ("red" "green" "blue" ("kırmızı" 'yeşil" "mavi")) referansla belirtilir. her renk %100 oranında karıştırıldığında beyaz ve %0 oranında karıştırıldığındaysa siyah elde edilir.
rgb'de, ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil belirtilmediği için, bu ana renklerin tanımı değiştikçe, tüm renkler değişir.
internet'te kullanılan renk sistemi rgb renk sistemidir. bunun nedeni, fotograf makinelerinde ve ondan sonra da televizyonlarda standart kabul edilmiş olmasıdır.
rgb'de, ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil belirtilmediği için, bu ana renklerin tanımı değiştikçe, tüm renkler değişir.
internet'te kullanılan renk sistemi rgb renk sistemidir. bunun nedeni, fotograf makinelerinde ve ondan sonra da televizyonlarda standart kabul edilmiş olmasıdır.
saklanan, ve saklandığı yerde korkularından güzellikler doğurabilen deniz canlısı...
1744 de kızlarağası beşir ağa tarafından taşdan inşaa edilmiş taş handır. izmir'de ki hanların en büyüğü ve en görkemlisidir. yapımından 200 yıl kadar önce yakup bey tarafından yapılmış izmir'in en büyük camisi olan hisar camisinin yanındadır. vaktiyle deniz kenarında inşa edilen han zamanla denizin dolması veya doldurulması sebebiyle sahilden 200 metre kadar uzak kalmıştır.
türk motifleriyle süslü taş sütunlar, kemerlerden olusan mimarisi ona * özgünlük katar.
adım attığınız anda sizi farklı bir dünyaya sürükleyen, içi avlu olarak düzenlenmiş büyük bir dikdörtgen şeklindedir. derici, gümüşçü, mistik takı dükkanları,kitapçılar, eski 45'liklerin müzik aletlerinin bulunduğu dükkanlarla bezenmiş büyülü bir yerdir.
dükkanların arasından sıyrılıp avluya cıktığınızda; harika gözlemeler yiyebileceğiniz, elde yapılmış mis gibi ayranlar, ateşte pişmiş leziz türk kahveleri içebileceğiniz, izmir'in sıcak kanlı insanlarıyla tanışabileceğiniz minik sandalyeleri hasır şemsiyeleri olan cafelerde konaklar ve kemeraltının tüm yorgunluğunu orada bırakıp yolunuza devam edersiniz..
türk motifleriyle süslü taş sütunlar, kemerlerden olusan mimarisi ona * özgünlük katar.
adım attığınız anda sizi farklı bir dünyaya sürükleyen, içi avlu olarak düzenlenmiş büyük bir dikdörtgen şeklindedir. derici, gümüşçü, mistik takı dükkanları,kitapçılar, eski 45'liklerin müzik aletlerinin bulunduğu dükkanlarla bezenmiş büyülü bir yerdir.
dükkanların arasından sıyrılıp avluya cıktığınızda; harika gözlemeler yiyebileceğiniz, elde yapılmış mis gibi ayranlar, ateşte pişmiş leziz türk kahveleri içebileceğiniz, izmir'in sıcak kanlı insanlarıyla tanışabileceğiniz minik sandalyeleri hasır şemsiyeleri olan cafelerde konaklar ve kemeraltının tüm yorgunluğunu orada bırakıp yolunuza devam edersiniz..
(kendinden, herkesten her şeyden,
dünden yarında bugün zaten yokken.)
becerememektir kaçmak...
dünden yarında bugün zaten yokken.)
becerememektir kaçmak...