bugün

entry'ler (5)

eve dönüş

Atv toparladi kendini, guzel diziler yapmaya basladi ama entry sayisi az girilmis. Umarim gereken önem verilir.
Diger izledigim Atv dizileri: (bkz: ) analar ve anneler, kara ekmek, kirgin cicekler

analar ve anneler

Soylemeden gecemeyecegim Kaderi oynayan kiz da cok iyi oynuyor. Nasil masum, mahsun izlerken cok uzuluyorum be:-(

analar ve anneler

Atv hakikaten guzel diziler cekmeye basladi. Once Kara Ekmek e azicik ucundan bakayim dedim sonra Kirgin Cicekler, Eve Donus simdi de analar ve anneler geldi ardindan. Simdilik liste bu kadar gerisini bekleyip gorucez.

analar ve anneler

Cok sevdim lan ben bu diziyi. Drama izleyemem genelde ama bu dizinin yeni bolumunu merakla bekliyorum. Sinem Kobal ki kendisini pek sevmem (Evet, kiskandigim dogrudur) o bile iyi oynuyor. Dizide bir de Okan Yalabik gercegi var (Yalabik diye soyisim mi olur be kilibik gibi) Adama kotu rol ayrica bir sempatiklik katmis. Muhtesem yuzyilda da hayrandim sana bebegim seviliyorsun:-*

kırgın çiçekler

Kizkardeslerimin zoruyla izlemek zorunda kaldigim Atv dizisi. Lan aglakli diziler sevmiyom ben, kaldiramiyom be ya! Kaderin safligina dayanamiyorum. Dram istemiyor Turk seyircisi. istiyor ki acık gülsün. Bu yuzden tutacagini dusunmuyorum dizinin. Dizide en sevdigim karakterler Songul le Kader ikilisi, sevmedigim de surekli dudagi bukuk gezen Eylul. Gozleriyle oynayan oyuncu gordum de dudaklariyla oynayani ilk defa goruyorum. Meral i de unutmamak lazim. Kiz cok iyi oynuyor bence.
Ha unutmadan 'Kemalim yapmaz'