bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi9
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi12
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- renault 9 broadway12
- batıl inançlar2
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- öğretmenlerin nöbeti5
- şerif hüseyin2
- mason greenwood10
- kırmızı kaka7
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- velvet hanım ile kahve içmek6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı6
- özge özpirinçci3
- koli bandına saddam bandı demek3
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- spacex roket parçasının ay'a çarpması3
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- tetanoz aşısı2
- çok enteresan solcular baksın2
- kola neden koşer3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- ronald mcdonald2
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- sözlükten yükselen şakşakşak sesleri2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- erkekte bıyık çok önemli4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- futbol4
- pişman olacağını bile bile yapma2
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- sturm graz5
- fenerbahçe5
- ölünce tekrar deneyin yazısı görmek2
- ali vefa10
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- akasya durağı sinan2
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- meal kuran değildir26
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- yazarların bildiği en kötü küfür5
entry'ler (6)
ruslardan nefret etmemin yegane sebebi. dota oynayan az gelişmiş rus gençleridir.
bandıran da olur mu ki dedirten tespit..
yemek yerken ağzını kapatmayan insanlar.
Tercih edilir mi? evet edilir. Ama dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var.
1-Kimyayı çok seviyorum hadi kimya mühendisi olayım ben derseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. bu bölüm size asla pure kimya öğretmez. işler kimya üzerinden yürür. çok iyi kimya bilmenize gerek yok ama kimyada ne kadar çok gelişim gösterirseniz sizin için o kadar faydası olur.
2-Yatarak okumak istiyorsanız kimya mühendisliğini de ve diğer mühendislik bölümlerini de kafanızdan çıkarın.
3-Bölüm zor mu? evet zor. zor lakin normal bir düzeyde çalışarak ortalama bir öğrenci olabilirsiniz.
4-iş imkanı nasıl? iş imkanı var. kimya mühendisinin çalışma yelpazesi gayet geniş fakat ülkemiz şartlarında biraz daralıyor bu.
eğer kendinizi mezun olana kadar iyi bir şekilde geliştirirseniz iş bulursunuz merak etmeyin.
5-öğrenci oranlarına bakıldığında bayanların büyük bir üstünlüğü var bölümde. sanırım diğer mühendisliklere göre bayanlara daha uygun gözüyle bakılıyor ama üzülerek söylüyorum ki bu yanlış bir bakış açısı. çalışma koşulları ortama bağlı olmakla değişse de genel olarak ağır.
6-mühendis olmak isteyip matematikle aranız yoksa bana kalırsa seçmeyin çünkü mühendislik çoğunlukla matematik demektir.
1-Kimyayı çok seviyorum hadi kimya mühendisi olayım ben derseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. bu bölüm size asla pure kimya öğretmez. işler kimya üzerinden yürür. çok iyi kimya bilmenize gerek yok ama kimyada ne kadar çok gelişim gösterirseniz sizin için o kadar faydası olur.
2-Yatarak okumak istiyorsanız kimya mühendisliğini de ve diğer mühendislik bölümlerini de kafanızdan çıkarın.
3-Bölüm zor mu? evet zor. zor lakin normal bir düzeyde çalışarak ortalama bir öğrenci olabilirsiniz.
4-iş imkanı nasıl? iş imkanı var. kimya mühendisinin çalışma yelpazesi gayet geniş fakat ülkemiz şartlarında biraz daralıyor bu.
eğer kendinizi mezun olana kadar iyi bir şekilde geliştirirseniz iş bulursunuz merak etmeyin.
5-öğrenci oranlarına bakıldığında bayanların büyük bir üstünlüğü var bölümde. sanırım diğer mühendisliklere göre bayanlara daha uygun gözüyle bakılıyor ama üzülerek söylüyorum ki bu yanlış bir bakış açısı. çalışma koşulları ortama bağlı olmakla değişse de genel olarak ağır.
6-mühendis olmak isteyip matematikle aranız yoksa bana kalırsa seçmeyin çünkü mühendislik çoğunlukla matematik demektir.
Keşke doğmuş olsaydı belki o zaman ölümünü düşünürdük.
insanın canını sıkan bir olay. Bazen bağıra bağıra ''Ben kimyacı değilim!!'' demek istersin bazen de bunu anlatmakla harcayacağın zamana acıyıp boş verirsin.