entry'ler (1)

atom tedavisi

Radyoaktif iyot tedavisi. Tiroid kanserinin tedavi yontemi. Dun atom odasindaydim bugun ciktim. 10 gun insanlari kendimden korumam adima izole yasantim olacak.
2 aylik iyotsuz beslenmem ve tiroid ilacimin kesilmesi sonrasi bana bayram gibi gelen gundu atom tedavi gunu. Ve hapi yuttum hemsirelerin ilaci birakip kacisini ve nasil kutuyu acip ilaci icecegimi uzaktan anlamasi sonucu anladim nkdr ciddi bi radyasyona maruz kalacagimi.
Arkadaslar bol su ile idrarla ve terle bu alinan radyasyondan kurtulabilirsiniz ben wc de yasadim gibi bisey oldu sivi almaktan klimayida actim son seviye sicaklikta terledim dus aldim uzerimi degistirdim bunu sik sik yaptim. Oyuzden yaniniza bolca esya da alin. Ve ertesi gun radyasyonun %90 nini atmis oldugumu soylediler guzel haberdi bu.
istediginizi yemeye o gun baslayabiliosunuz ben limon emmekten (olasi bogaz agrisina iyi geliyormus), limonlu seker ve limonlu sakiz cignemekten (tukuruk bezlerini aktive ediyormus) yemek yemeye halim kalmamisti, sizede bol bol tuketmenizi tavsiye ederim.
Birde arastirmalarimda mide bulantisi yaptigini duymustum yanimda mide koruyucu ve mide bulanti kesici hap goturdum gerci hastanede veriyormus bu da aklinizda bulunsun.
Gecmis olsun. Tedbirleri alirsaniz korkulacak hicbir surec olmayacak emin olun!
© copyright 2005 - 2026