bugün

entry'ler (13)

küçük memeli kadınların intihar etmemesi

Çok saçma bir durumdur. insanın özgüvenli olması kendini her türlü sevmesi gerekir. Böyle saçma birşeyi kadınların dert etmesi de genelde bazı erkekler yüzündendir.

sözlük kızlarının tokaları

bu ve bunun her rengiii sürekli kullandıklarım.
(img:#1)

tüp bebeğin adını aygaz koymak

Çocuk büyüdüğünde kendinden nefret etme nedenidir.

tüp çokokrem

Ucuz ve yemesi çok zevkli olan bir çikolatadır.

paragöz anlayışsız adamların okul müdürü olması

Okuduğum kolejler de şahit olduğum bir durumdur sadece para kazanmak için kayıt almaya çalışan , yeri geldiğinde yalan söyleyip kayıt kaybetmemeye çalışan lanet insan tipi.

makyajsız gezmek

Kişiden kişiye değişir bana göre rahatsız edici bir durumdur kendimi rahat hissetmem ve sanki herkes bana bakıyor gibi gelir tüm gün modum düşük olur makyaj iyidir makyaj yapın.

evde kalmak

Evde kalmış amca evde kalmış teyze ve evde kalmış bir dayınız varsa tuhaf gelmeyen bir durumdur.

kendiden küçük erkeklere ilgi duyan kadın

Kendini genç hissettiği için karşısındakini de genç isteyen kadındır dışarıdan hiç hoş gözükmese de önemli olan sevebilmek.

keşke hayat filmlerdeki gibi olsa

Bazı aşkları gördüğünde keşke öyle olsa dedirten filmler vardır onları izlemeyin sorun kalmaz.

yetmemek

Bunu çok geç anladığında insanın içini acıtan bir durumdur kim sevdiğine yetememek isterki..

cumhurbaşkanına hırsız diyebilcek kadar hain olmak

Şerefsizliktir ,nankörlüktür, yapılan onca şeye rağmen bala kör olup ite köpeğe inanmaktır.

her yiğidin harcı olmayan şeyler

Bir kıza sahip olduktan sonra bile onu bırakmamak.

abla olmak

Yeri geldiğinde çok güzel ama eğer anne çalışıyorsa ve o kardeşe sen bakmak zorunda kalıyorsan e sırf bu yüzden istediğinde dışarı çıkamıyorsan durum hiç de güzel değildir.
© copyright 2005 - 2026