bugün
- iremga32
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- zurna dürüm4
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- velvet8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- beybi leydi3
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- süleymancılar8
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- nevşehir denince akla gelenler4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- görür görmez artılanan yazarlar4
- anne ile seks yapmak5
- nihavent bey bay birader4
- sigarayı bırakmak4
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- ona sor2
- sakatat4
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- haftanın gammazları listesi25
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- modluk seçimleri3
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- dayanamayıp kitap almak7
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- takipten mi çıktın çen2
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
entry'ler (21)
Sam nedir abi , supernaturaldan fırlamış gibi.
Memlekette çok var bunlardan, sırf gıcık etmek için haç takıcam birader.
ne istediğini belirtiyor kötü anlamda bakmamak lazım,ne istediğini bilmeyen milyonlarca kız var dışarda.
birini unutmak için başka insanları yakmamak esastır bence, onun dışında bir aktivite bul kendine 1 2 ayda unutursun.1 2 ayda geçmedimi? Zaten insanların en zor travmaları atlatması en fazla 6 ay sürüyor kasma yani.
çok yakın arkadaşım girdi o işe yaklaşık 2 yıl önce,ertesi gün bana işte randevu vermeye çalışmalar falan. Bildiğin hani şirkete CV verirmişim gibi hissettim kendimi,2 gün önce dalga muhabbeti yapıyorduk adamla.Hayır böyle bir işe gireceksen bari site satıyoruz propagandası yapma bana bari,ücretsiz açılacak blog çok fazla.
Gel böyle böyle insanları katıyoruz işte piramit sistemi var de,o zaman düşünülür.
işin etik yanına bakanlar zaten bu işe girmez,insanları salak yerine koymaktan başka bir şey değil.
Gel böyle böyle insanları katıyoruz işte piramit sistemi var de,o zaman düşünülür.
işin etik yanına bakanlar zaten bu işe girmez,insanları salak yerine koymaktan başka bir şey değil.
genelevdeki zorla çalıştırılan bayanlar olmazdı en azından, ya da insanlar aldatılmazdı.Insanlar zevk alsın diye çok detay atlanmış yaratılışta
spor yapıyorum almak zorundayım.
kafa dağıtmaya hiç gitmemiş gibi konuşuyorsunuzz.
bolca kullanırdımda,şimdi direk güneşe sövmeye başladım gelişme var yani.
regl dönemi geç geldikten sonra "tayfun-hadi yine iyisin" şarkısını dinlettiren korkudur bana.
wampirmisiniz diye sordurdu açıkçası.
şeytanı uyandırma
John Verdon'ın çıkardığı efsanevi polisiye kitaplardan biridir, çok heyecan verici duruyor soluksuz okuyorum 3 gündür, yazarın detayların en ince ayrıntısına kadar vermesi çok hoşuma gitti. Ana kahramanla olayın içinde her anı yaşıyormuşsunuz gibi geliyor.
John Verdon'ın çıkardığı efsanevi polisiye kitaplardan biridir, çok heyecan verici duruyor soluksuz okuyorum 3 gündür, yazarın detayların en ince ayrıntısına kadar vermesi çok hoşuma gitti. Ana kahramanla olayın içinde her anı yaşıyormuşsunuz gibi geliyor.
Birincisi bir ton makyaj yapmiş insanlarla öpüşmek zorunda kalmak bütün yanağıniz kozmetik ürünleri doluyor.
ikincisi saçma muhabbetlere tabi tutuluyorsunuz, yok dersler nasıl bölümünle ilgili bir şeyler yapmaya başladın mı diye anlamsız sorular, alttan ders var mı sorusu ayrı bir sıkıcı.
Üçüncüsü yıllardır görmediğiniz kişi size çok samimiymiş gibi davranıyor oda hoş değil.
dördüncüsü şu yaz sıcağında çekilecek şey değil akraba ziyareti, yapış yapış ter oluyorsunuz.
ikincisi saçma muhabbetlere tabi tutuluyorsunuz, yok dersler nasıl bölümünle ilgili bir şeyler yapmaya başladın mı diye anlamsız sorular, alttan ders var mı sorusu ayrı bir sıkıcı.
Üçüncüsü yıllardır görmediğiniz kişi size çok samimiymiş gibi davranıyor oda hoş değil.
dördüncüsü şu yaz sıcağında çekilecek şey değil akraba ziyareti, yapış yapış ter oluyorsunuz.
deep purple, nikelback, ad/dc, three doors down, redd, artic monkeys, franz ferdinand, muse, slipknot, metallica ve greenday aklıma gelenler bunlar şuanda.
4 nisanda olan saldırıyla bağdaşlaştırmak biraz şizofren işi bence bu kadar alıngan olmayınız, hemen burda kin kusma kampanyası başlatılmış.
başrol oyuncusunu acayip kurt cobaine benzettiğim dizi.
seyhan rotary anadaolu lisesinden mezun oldum.
haç almamı sağlayan şarkı, bi süre baya ağzımda dolandı.
diyette olan bir insan için pek sorun değildir(!).
the fault in our stars filminin ayrı bir yeri vardır bende.