bugün
- en lezzetli balık14
- karşı cinsteki en itici özellik12
- yeni biriyle nerede tanışılır9
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin8
- ben geldim naneler13
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- size takılan lakaplar7
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- online listesindeki sıralama mantığı9
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- online listesi neden kaldırıldı10
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- jeffrey dahmer vs nuri alço2
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- mansur yavaş14
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- chatgpt2
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- gocu33
- yazılımcıların flört edememesi7
- whalefall2
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- inci sözlük8
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- en son neye çok üzüldünüz12
- game of thrones taki kerhaneci21
- sevdiğin kişiyle sevişmek2
- ismet kalk çay koy kanka3
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- arkadaşlar5
- 0 0 713
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- karton toplarken cin musallat olması5
- lana del rey2
- garip bir rüya gördüm4
entry'ler (20)
Bankaların sürekli çıkardığı ''işlem ücreti'' bu bankada pek yok. Bir işlem yaparken kırk kere en ucuz nasıl yaparım diye düşünmüyorsun. Bir de o kadar çok internet alışverişi kampanyaları oluyor ki gözüm kapalı onla ödüyorum.
Ayıptır söylemesi Çok Çok Thai'de istiridye ve soya soslu sarımsaklı ızgara dana eti yedim. Üstüne bir şey yiyesim gelmiyor çok iyiydi.
Benim yiyemediğim ürünü olmayan bir tek Tayland mutfağı var. Onu da Çok Çok Thai’nin menüsünden denediğim kadar biliyorum.
Bu mesaj reklam değil ama öneri içerir. Çalışan veya işverenseniz edenred'in ticket car diye bir akaryakıt kartı var. BP, Petrol Ofisi ve Total akaryakıt markalarında geçiyor. indirim oluyor bayağı.
Eskiden her öğün dışarda yiyordum ama şimdi ekonomi malum. Sadece yeni bir şeyler denemek için araştırıp gidiyorum. Tayland yemeklerini denedim geçen Çok Çok Thai'de. Öneririm lezzetli. Diğer mutfaklardan daha önereceğim bir yer bulamadım. Bulayım güncellerim burayı sayın sözlük.
Gurme olmak için ben de kendi çapımda restaurantlara gidiyorum. Çok Çok Thai var Taksim'de. Mm bu şarap şuranın mı mm bu kokteylde şu mu var mm bunun körisi tam olmuş falan diye sallıyorum sağolsun hiç bozmuyorlar
biz okurken üni bitince sayısalcıların iş imkanları daha iyiydi. Şimdi her yer sözelci her yer sözelci arıyor ve hep yöneticiler de sözelci. boşuna sayısal kastık yıllarca
Oynanan oyunun iyiliğine mi inanmaya çalışayım her şeyi salıp gururlanayım mı karar veremedim. Sesli sesli övdüm bol bol. Gs de yüksek tempoda oynanan bir ligte olsaydı 60’tan sonra bu kadar düşmezdi takım. Orta saha bağırıyordu bittik diye ama okan hoca kaç adam değiştirse yorgunluk geçerdi ki
Normalde yeni tatlara çok açık değilim ama Çok çok Thai de yedim . Köriyi de deniz mahsüllerini de çok sevdim.
Vize-final döneminin vazgeçilmezi. Hele depresyondaydan aç baştan friends bitir hiç yoktan.
Korsan da olsa koleksiyonluk olması güzeldi. En sevdiklerimiz bozulur veya paslaşırken kırılırdı ama en kötü günümüz böyle olsundu be.
ileride de tekel olmaya devam edecekmiş gibi geliyor. Yani mecburuz neye maruz bırakmak isterlerse ona. X değişebilir ama youtube zor. ilk 2-3 yıl zararına yüksek çözünürlüklü platform gelmesi ve bayağı bi pr yapması lazım.
Önermiyorum. Ben dışarda besledim küçükken. Isırdı. Ben aşı oldum o da 1 aya hakkın rahmetine kavuştu.
Tavukların atası dinazorlar olduğuna göre bir ara denenmiş başarılamamış arkadaşlar malesef..
Jenerikleri aklımızda kira vermeden yaşar. Tek medya televizyonken çok daha fazla maruz kalıyorduk tabii
Dünyaya bağlayacak paran yoksa dünyaya bağlanan telefonun var. Üzücü ama durum bu.
Bu ekonomide maksimum pideli köfte yeğenim.
Bence her şeyden iki tane olmalı. Telefon da en mantıklılarından. Ama üstne zimmetli iş telefonu pek de işe yaramıyor
Sinbad. Babam götürmüştü. Rüyamda az korsancılık yapmamıştım. Sayesinde karayip korsanlarını izlediğimde de renkli rüyalar görmüştüm
Eyy Bursalılar birleşin! Uludağımızın bir de aşırı iyi sözlüğü olmasın mı?