bugün
M
mukaarc6 yıl önce
petrol varil fiyatı
piyasaların en önemli ekonomik göstergesidir. anlaması zor olan, bütün dünyada krizin etkisiyle düşerken ki, normali budur. ülkemizde vergiler ve firmaların politikalarından dolayı terse çalışması.
M
mukaarc6 yıl önce
süleyman soylunun göreve geri dönmesi
Reisin istifasını onaylamayıp göreve geri dönmesini istemesi üzerine olacak olandır. Yazın bunu bir kenara, eğer ben birazcık bu ülkenin siyasetinden anliyorsam çok değil 10 15 güne bu dediğim olacaktır. Soylu göreve geri döner, siyasette kaldığı y… devamını gör
M
mukaarc6 yıl önce
2 buçuk litrelik kolalarla sıraya giren dayı
(img:#2007509) gülmekten öldürmüş dayıdır..
M
mukaarc6 yıl önce
2 buçuk litrelik kolalarla sıraya giren dayı
(img:#2007509) gülmekten öldürmüş dayıdır..
M
mukaarc6 yıl önce
evden çıkmayan insan
Deprosyandadır insanlardan uzaklaşmak istemiş insandır . ~swh~
M
mukaarc6 yıl önce
akp li belediyelerin sahte unesco ödülü alması
`hayırlı ödüller`... ben bursa-osmangazi'de yaşıyorum. türkiye'nin en büyük 3. ilçesi. tabi burada yaşadığım için ister istemez şehirdeki afişleri ilanları da görüyorum. geçtiğimiz gün şöyle bir bilboard gördüm şehirde; (img:#1981327) harika..… devamını gör
M
mukaarc6 yıl önce
akp li belediyelerin sahte unesco ödülü alması
`hayırlı ödüller`... ben bursa-osmangazi'de yaşıyorum. türkiye'nin en büyük 3. ilçesi. tabi burada yaşadığım için ister istemez şehirdeki afişleri ilanları da görüyorum. geçtiğimiz gün şöyle bir bilboard gördüm şehirde; (img:#1981327) harika..… devamını gör
M
mukaarc6 yıl önce
15bin tlye satılan muhteşem sehpa
Çok kullanışlı olup, estetik görüntüsüyle adeta büyüleyen, 2 adet aldığım sehpadır. Üstelik kargo bedava. https://www.beymen.com/p_fornasetti-sehpa_662340?_sgm_campaign=scn_6185d7bf18cf2000&_sgm_source=662340&_sgm_action=click
M
mukaarc6 yıl önce
ekşi sözlük ile uludağ sözlük arasındaki farklar
hayvan ara gibi saçma sapan bir arama butonu olmaması.
M
mukaarc6 yıl önce
M
mukaarc6 yıl önce
M
mukaarc7 yıl önce
haliç üniversitesi
(bkz)fındıkzade(/bkz)'deki kampüsünün üniversite kampüsüyle uzaktan yakından alakası olmayan üniversite..eğitimi de(bil. müh. bir arkadaştan duyduğum kadarıyla) çok kötüymüş..
M
mukaarc7 yıl önce
iç mimarlık vs dış mimarlık
dış mimar değildir o dış mimar olsa sızıdan duramazdın. dış mihrakdır o. dış mimar ne amk.
M
mukaarc7 yıl önce
çamlıca camii kubbe genişliğinin çok gizli sırrı
Bunlarin içine bahçeli kaçmış. Inşallah cnm yaa.
M
mukaarc7 yıl önce
cep telefonlarındaki ötv nin yüzde 50 olması
cumhurbaşkanı kararnamesiyle artan ötv oranlarıdır. https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/pahali-cep-telefonunda-otv-yuzde-50ye-cikti-4630899/ edit: kararnameyi ben mi çıkardım eksiliyorsunuz.
M
mukaarc7 yıl önce
akp nin aylık öğrenci akbili 40 tl olsun teklifi
20 yıldır istanbul'u cehağbe zihniyeti yönetiyormuş gibi, insan aklıyla dalga geçercesine, utanmadan yapılan tekliftir. Lan adam bu teklifi meydanlarda dile getirirken "hangi parayla yapıyorsun" diyordunuz. O değil de biz cehape muhalefet yapamıyo… devamını gör
M
mukaarc7 yıl önce
cumhurbaşkanı kararnamesiyle artan ötv oranlarıdır. https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/pahali-cep-telefonunda-otv-yuzde-50ye-cikti-4630899/ edit: kararnameyi ben mi çıkardım eksiliyorsunuz.
M
mukaarc7 yıl önce
M
mukaarc7 yıl önce
amsterdam
özgürlükler şehri.
M
mukaarc7 yıl önce
amsterdam
özgürlükler şehri.
M
mukaarc7 yıl önce
amsterdam
özgürlükler şehri.