bugün
- kimseyle tanışamamak5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması6
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın2
- telegram vs whatsapp4
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi2
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 42 bin entry girmek2
- yuzırların süper güçleri11
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- ankara4
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- didem soydan2
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- ona bir cümle bırak2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- arkadaşlar bakar mısınız4
- ankara mı istanbul mu9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- berberlere zam gelmesi7
- köyde gece tuvalete gitmek5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- treni kaçırmak5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- 13 seçim kaybetmedim7
- platonik aşk5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- siz yazın ben yatıyorum3
- sevgilisini paylaşan adam3
- vurduran erkek davranışları3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
entry'ler (66)
bana aynı takımı ver bende 6-0 yenilirim. onursuz, karaktersiz herif. ne vasfı var milyonlar kazanacak? bir ülke hiçbir alanda umut vermez mi insanına?
senin yaptığın amatör analize basit ispata tüküreyim. hiçbir şeyden anlamadan birde faiz-islam ilişkisini değerlendiriyor kendine göre.
birde böyle mallar türedi.
henüz doğmamıştır.
çene kemiğinin kütlemesinin ana nedeni çene kemiği kayarken kemiğe yatak yaparak tutan kıkırdak yapının şeklindeki bozulma veya kıkırdak dokuyu hareket ettiren kasların düzgün çalışamamasıdır.
gece boyu diş gıcırdatma, çeneyi sıkma durumları çene kaslarında yorgunluğa sebep olmakta ve kıkırdak dokuyu güçlü şekilde hareket ettirememektedir. böylece çene kemiği kıkırdak tarafından geç yakalanmaktadır. o yakalanma sesi halk ağzında kütletme olarak geçiyor.
bende de aynı problem var. gece üst çenenize plak takıp ağızda boşluk bırakılarak çenenin tam sıkılması engelleniyor ve kaslar yorulmuyor. zamanla kıkırdak doku çeneyi düzgün yakalıyor ve ses azalıp kayboluyor.
gece boyu diş gıcırdatma, çeneyi sıkma durumları çene kaslarında yorgunluğa sebep olmakta ve kıkırdak dokuyu güçlü şekilde hareket ettirememektedir. böylece çene kemiği kıkırdak tarafından geç yakalanmaktadır. o yakalanma sesi halk ağzında kütletme olarak geçiyor.
bende de aynı problem var. gece üst çenenize plak takıp ağızda boşluk bırakılarak çenenin tam sıkılması engelleniyor ve kaslar yorulmuyor. zamanla kıkırdak doku çeneyi düzgün yakalıyor ve ses azalıp kayboluyor.
uzakdoğuda çoğu evde kullanılan ve normalleşmiş bir lezzet arttırıcıdır. dünya sağlık örgütünün ve bilimsel yayınların zararını ve yan etkilerini belirttiği herhangi kanıtlanmış bir rapor yoktur. bu sebepten kullanımı halen tartışma konusudur. ülkemizde kulaktan dolma bilgiler ile büyütülen bir durum var maalesef.
dün bende sabihadan pegasusa binmiştim. ucuz yırttık sanırım bu sefer
“ Lichess “ programını tavsiye ederim. dünya şampiyonlarına kadar herkesin oynadığı en kalifiye satranç programıdır. oynadığınız oyunu analiz ettirebilir, yaptığınız hamleler için gelişmiş algoritma motoru sayesinde şöyle yapsanız daha iyi olur önerilerini görebilirsiniz.
- ekmek teknesi.
- leyla ile mecnun.
- leyla ile mecnun.
öyle eşsiz bir yeteneğin var fakat kimi yazarların kurabildiği hayallerin basitliği görülmeye değer.
videosunu izledim kanım çekildi. öldürdüğü çocuklara tekrardan sıkan kafir. yumruğumu sıktım o an, gözlerimi kapattım. karşımda olsa paramparça edeceğim tek yaratık. cehennemi tadacak inşallah acımasız katil.
damar rahatsızlığı olabilir.
(bkz: varikosel)
(bkz: varikosel)
piezo kristali üzerine basınç uygulandığında gerilim üretir. tam tersi üzerine belirli bir frekansta gerilim verildiğinde ise rezonansa girip titreşim, doğal olarakta ses üretir. üzerine basınç uygulandığında gerilim üretmesi basınç ve hareket sensörlerinde piezoelektrik kristal kullanılmasının önünü açmıştır.
bu çift yönlü kullanılabilen ilginç materyal elektroniğin birçok alanında kullanılmaktadır. üstelik oldukça ucuzdur.
bu çift yönlü kullanılabilen ilginç materyal elektroniğin birçok alanında kullanılmaktadır. üstelik oldukça ucuzdur.
minimalist ve akılcı.
populer olmak.
bir savunma sanayii firmasında elektronik tasarım mühendisi olarak katıldığım ve iyiki okumuşum dediğim bölümüm. önce düşünüp tasarladığınız, ardından hesaplayıp somut bir tasarıma dönüştürüp sonuç alabildiğiniz nadir bölümlerdendir.
her zaman söylemişimdir bu bölümden mezun olup ingilizce bilmeyen birisine mühendis diyemem. ingilizce bilen bir elektrik-elektronik mühendisi işsiz kalmaz. işsizlik oranı en düşük mühendisliklerden biridir.
her zaman söylemişimdir bu bölümden mezun olup ingilizce bilmeyen birisine mühendis diyemem. ingilizce bilen bir elektrik-elektronik mühendisi işsiz kalmaz. işsizlik oranı en düşük mühendisliklerden biridir.
o basınç farkı ile açabilir misin bilmiyorum.
inşallah inşallah.
banane tv.
silah belinde, aylık maaşı kesin ve dışarıda özgür gezen bir bireyin özgürlüğünün alınmasına o an karar verebilecek tek kişi olduğundandır.