bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor20
- melkor4
- şimdiki aklım olsa4
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu6
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- fıstık gibi kızın ter kokması5
- trakyalı kadın isimleri4
- barok kız2
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- tencent hy33
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- karadedeler olayı5
- kiraz cicegi kolonyasi45
- geceye bir şarkı bırak3
- karşı cinste hayran olunan özellik2
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- meyveli soda içen erkek7
- ateist6
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- ışık hızı2
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- örgüt mensubu5
- messi vs maradona7
- ahmet telli6
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- anın görüntüsü11
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- romantizm vs realizm2
- ayna4
- y kuşağı3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- amedspor10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- mehmet okuyan12
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- kim kimin fakesi10
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- fransızca3
entry'ler (19)
"yok" dendiğinde "hiç mi yok?" diye soran kafayla eşdeğerdir.
gökhan tepe - veda makamı.
dünyada cehennemi yaşadığı söylenir ve öldüğünde cennete transit geçiş yapacağı tahmin edilir. hakkıdır çünkü, çalışmak ibadettir.
attıravalli.
Üsküdar'daki Beşiktaş iskelesinde, maytaptan sıcak su torbasına, yılbaşı şapkasından tombalaya kadar geniş bir ürün yelpazesiyle yolcuların karşısına çıkan seyyar satıcıların ruhunda patlama yapmış şey.
Gerçekleştirilen her 2 hareketten 1'inin özür dilemeyi gerektirecek şekilde olmasından ötürü, kimseden özür dilemediğim, dilenmesini de beklemediğim toplu taşımadır.
"ha gayret" lafını varsa çevirebilecek olan, beri gelsin. azmin şiddetini böyle ifade edebilecek başka bir dil olduğunu sanmıyorum.
"haydan gelen huya gider" sözü nşa'da (normal şartlar altında) çeviriye müsait bir kalıba sahip değilken "easy come, easy go" şeklinde bir entegrasyona uğradığını görmüşlüğüm vardır.
sokak bozacılarının aslında birer çocuk hırsızları olduğu.
anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? türevlerine açık ara fark atacak tartışmasız en cevapsız sorudur. şimdiye kadar cevabını bulup da yaşlı teyzeye ağzının payını veren bir büyümüş de küçülmüş çıkmamıştır.
asmalı konak ve yılan hikayesi. ilki aşkın şiddetini, ikincisi ise tüm öğrenci milletinin insanlarına flütte ilk bestelemeyi öğretmiş kamuoyuna faydalı dizilerdir sonuçta.
fön çektirmenin minimum 3 liraya kadar düştüğü ülkede, kirli kalmanın maksimumunu zorlayan, güzelliği 5 para etmeyen kızdır.
"beni beni, arka sıradakini" diye haykırtan can yakıcı durumdur.
gece 03.00'te ateşlenen mide gurultusundan daha tehlikeli olduğunu sanmadığımdır.
Uçak bileti alırken "öğrenci" olduğumu belirtmiş olmama rağmen ödeme kısmında hiçbir değişikliğe sebebiyet vermeyen hava yolu şirketi. Bir ara burs falan mı bağlayacaklar? O sebeple mi soruyorlar acaba?
devran çağlar feat adnan oktar. en kötü ihtimal acun alsın ıssız bir adaya bırakıp kaçsın.
genel anlamda "elektronik eşya tamiratı yapabilmesi" en beklenendir bana göre. bu devirde servis ücreti denen fahiş hava parasını ödeyeceğine, at yenisini al daha mantıklı sonuçta. her erkek biraz USTA'dır.
deli kıza cilve yap demişler, gitmiş halının ortasına... para kazanmamız şart gibi kapitalist bir mantıktan hareketle (üstelik söz konusu ülke sosyalist düşünce yapısına daha meyilli duran almanya iken)aynı alanda hem 3 uçlu gümüş küpe, hem de privat kaffee guatemala grande satan mağaza.
Murat Menteş'ten Dublorün Dilemması... Kitap okuma alışkanlığından ziyade daha spesifik bir şekilde Murat Menteş okuma alışkanlığı kazandırıyor kanımca.