bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- babaya masaj yaptırmak2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- geceye bir söz bırak3
- koca2
- kemal kılıçdaroğlu35
- eski dizileri izlemek3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- kel erkek3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bizim delilere bakayım4
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- turkei kıymentini bilin19
entry'ler (24)
bulmacların vazgeçilmezi ve çoğunlukla en çok bilinen ajans.
ekmek teknesinin kirlisi ve günümüzde worldcard reklamlarında oynuyor.
çok sevdiğim bir dizi.ama yeni yayın sezonun da oynayıp oynamayacağı kesin olmayan dizi
bir haberi uzatmanın en çok kullanılan yollarından biridir zaten o kanal çok izlenen bir kanalsa haber başına 5 kere sölylese yarım dakika gibi bir süre yapar günde kaç haber yapıldığını düşünürsek reytinglerden bayağı br kazanç sağlanır.
madde 1-burnunuz iyi koku alıyor ise osuruğun nereden geldiğini anlamaya çalışabilirsiniz.
gerekenler:
*iyi bir burun.
*kişiyi tespit edebilmek için çok iyi çalışmasa da bir çift göz.
madde 2-osurma eylemini gerçekleştiren kişi eğer profesyonel değil ise suratında biraz da olsa kızarma gerçekleşecektir.
NOT:bazı arkadaşlarımızın suratında genetik kızarıklıklar olabilir siz siz olun emin değilseniz dikkatli olun.
gerekenler:
*iyi bir burun.
*kişiyi tespit edebilmek için çok iyi çalışmasa da bir çift göz.
madde 2-osurma eylemini gerçekleştiren kişi eğer profesyonel değil ise suratında biraz da olsa kızarma gerçekleşecektir.
NOT:bazı arkadaşlarımızın suratında genetik kızarıklıklar olabilir siz siz olun emin değilseniz dikkatli olun.
kamasutra pozisyonları uygulandığında daha da zevk alınabilecek olay.
kadın ve erkeğin birleşmesi ve o esnada bulunduğu eylemlerin tümü.
muhtemel son.ispanya bu maçı alıp peş peşe hem avrupa hemde dünya şampiyonluğu makamını bırakmaz.böle olursa dünya da ilk mi olacak beni da aydınlatmanızı temenni ediyorum.
filmin gerçekten çekildiği yeri bilen varsa yazabilir mi bulamadımda çok merak ediyorum barrow değil o filme geçen yer.
Gerçekten çok etkilendiğim bir film.Bir hafta önce seyretmiştim filmi zaten çok sevdim onu anlatmak istemiyorum zaten bazı arkadaşlar konu üzerinde durmuş.Ben stella'ya hayran oldun yaww, bittim remen gerçekten inanılmaz güzel seksi bir kadın fiziği,dudakları tüm hatlarıyla büyüleyici uzun zaman aklımdan çıkacak gibi gözüküyor.Filmin sonuna gelince vampirin kanını enjektör yardımıyla çekip kendine enjekte etmesi ver eherşeyi stella yı kurtakmak için yapması etkileyiciydi ama en sonda güneşin doğuşunu izlerken stella ve eban ebanın sonsuzluğa gideceğini bile bile son dakikalarını geçirmesi beni bile çok üzdü. ve bu filmin sözde çekildiği yer olan BARROW/ALASKA ya gitmeyi düşünüyorum amerikanın en uç noktası daha doğrusu dünya'nın galiba herkesin izlemesini tavsiye ederim 10 üzerinden 10.son kezzzz stellla neydi öle ya saçları.dudukları falan süperdi doğrusu.
Neredeyse bir ordunun hakkını verebilcek kadar mermi yada kılıç olsun hiç farketmez bu abilerimize işlemeyip te onları güçlü olarak göstermenin çok anlamsın bir yolu.Hiç de inandırıcı değil!..
Almanlardan paul'a bir şey yapmasından korkupta ispanyolların değişik yollarla paulu korumaya çalıştığı gündemde ki olay.O ahtapot Almanların elinde heba olur.
inanılmaz güzel,seksi,bilgili ve çekici ben de dahil olmak üzere herkesin arzuladığını düşündüğüm şu an sunuculuk yapan tapılası bayan.
Mehmet Ali Erbilin sunduğu Çarkıfelek yarışmasında kullandığı terim.
Böle bir durumda erkeklerin kız arkadaşlarına banyoyu severek vereceğibir gerçek.
izlediği süper starlara özenip te halı saha maçlarının eğlencesini kaçıran ama herkesinde zaman zaman bu tarz hareketler de bulunmasının normal olduğunu düşündüğüm arkadaşlar.
Wade gibi takımımda hiç iş yok iken elinden geleni yapmış bir oyuncuya 6 senelik 107.5 milyon $ verip james ve bosh'a 110.3 $ veren dengesiz bir takım.
Bence karizmadan çok yabancılar arasında ki telafuz hatalarıyla bilinen isimlerdir.her ne kadar türk spikerlerin(yabancıların nasıl sölediğini bilmiyorum)kuyt'ın telafuzuna kayt demesi doğru olarak kabul görüp köyt diyenlerle dalga geçiliyo olsada doğrusu köyt tür sada ce sesi çıkartırken biraz vurgu var.Ama bazı spikerler Van Bromhoşt diye güldürücü telaffuz hatalarındada bulunabiliyorlar...
iki gün önce aldığım ama izleyemediğim adından da anlaşılabileceği gibi zombilerle ilgili komedi filmi.Hasılat olarak iyi iş yapmış ve galiba da izleyenler tarafından ortalama üstü olarak kabul edilen filmdir.
ivana sert ikoncanların en ünlüsüdür.Jet sosyetedendir kendileri.Giydiği elbiseleri kendi tasarlar.