M
motun14 yıl önce
virginie caprice
euro 2012 çeyrek final ispanya-fransa maçını vücuduna yazdığı skorla tahmin eden fransız modeldir.
M
motun14 yıl önce
3212
`samsung`'un çift hatlı bar tipi cep telefonu modelidir. ~ukte~ ~metalmilitan~
M
motun14 yıl önce
arakiye
küçük boyuttaki bir çeşit zurna..
M
motun14 yıl önce
türkülerle türkiye
`ulus müzik` tarafından `trt` arşivlerinin derlenmesiyle oluşturulmuş, 81 ilimizin türkülerinin yer aldığı 81 albümden oluşan arşivlik ve muhteşem bir çalışmadır.
M
motun14 yıl önce
daphne selfe
83 yaşında olmasına rağmen mankenlik yapan ingiliz. Dünyanın en yaşlı süpermodeli olma unvanına sahipmiş. ~ukte~ ~kafamraat~
M
motun14 yıl önce
nokia e50
hakkındaki onca şehir efsanesine karşı 2 yıldır büyük bir zevkle ve sorunsuz kullandığım harika telefon.
M
motun14 yıl önce
palmiye görünümlü baz istasyonu
dikkat ve tepki çekmemek için palmiye ağacı benzeri direk üzerine yerleştirilen baz istasyonudur. dün itibariyle `mersin`'de uygulamaya konulmuş ama duyarlı vatandaşlar tarafından fark edilerek önlenmiştir.
M
motun14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
M
motun14 yıl önce
minibüs şoförü
minübüsü omurilikten kullanan,hayata dikiz aynasından bakan , önceden çizilmiş yolların kadim yolcusu......para alan,para üstü veren,levyeyle adam döven,küfreden,kadın şöförlerin üstüne üstüne süren,,çalmakta olan arabesk şarkının nakaratına eşlik ed… devamını gör
M
motun14 yıl önce
afyonkarahisar
küçük ve sevimli şehir.. sucuğu, lokumu, haşhaşı ve kaplıcalarıyla ünlüdür.. (bkz:bir başkadır benim memleketim)
M
motun14 yıl önce
sinan oğan
`türksam` başkanıdır. yazdığı bir makaleden kesit; --`spoiler`-- abd’nin yönlendirmesi ile bm güvenlik konseyi geçici üyesi türkiye ve brezilya’nın aracılığı ile 17 mayıs 2010 tarihinde iran ile imzalanan nükleer takas anlaşması’nın abd ve müttefik… devamını gör
M
motun14 yıl önce
büyük utku anıtı
`afyonkarahisar`'a yunan işgalinden kurtuluşun ve `büyük taarruz`'un anısına 1936 yılında dikilen, `heinrich krippel` adlı ünlü heykeltraşa yaptırılan heykeldir.
© copyright 2005 - 2026